Widział ktoś już Razora? Ja póki co jestem na bieżąco z Flashbackami - genialna rzecz! Nieby takie krótkie, a jednak... no nie wiem no, bardzo klimatyczne i mi się podobają (jak całe BSG). Dvd-rip Razora już jest na sieci, ja tam sobie czekam na premierę w tv. Ot tak
Widział ktoś już Razora? Ja póki co jestem na bieżąco z Flashbackami - genialna rzecz! Nieby takie krótkie, a jednak... no nie wiem no, bardzo klimatyczne i mi się podobają (jak całe BSG). Dvd-rip Razora już jest na sieci, ja tam sobie czekam na premierę w tv. Ot tak :)
Właśnie mam ściągniętego Razora i jeszce nie miałem czasu obadać, co to takiego:P? Zajawka 4 sezonu? A flashbacki gdzie i od kiedy? zacofany jestem ostatnio w serialach:/
Właśnie mam ściągniętego Razora i jeszce nie miałem czasu obadać, co to takiego:P? Zajawka 4 sezonu? A flashbacki gdzie i od kiedy? zacofany jestem ostatnio w serialach:/
Ja obrzejżałem Razor'a tego co trwa półtorej godziny. "Daje czadu!!" Z początku niby taki nudnawy ale końcówka świetna!! I te słowa skierowane do pewnej osoby.... miodzio!!
Ja obrzejżałem Razor'a tego co trwa półtorej godziny. "Daje czadu!!" Z początku niby taki nudnawy ale końcówka świetna!! I te słowa skierowane do pewnej osoby.... miodzio!!
dokładnie ja też jestem po tym 1.5 godzinnym i musze przyznać mam nadzieje że ten boss cylonów myli sie co do pewnej roli głównej bohaterki serialu; widać w filme ukłon w strone starego BSG
dokładnie ja też jestem po tym 1.5 godzinnym i musze przyznać mam nadzieje że ten boss cylonów myli sie co do pewnej roli głównej bohaterki serialu; widać w filme ukłon w strone starego BSG
zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
wujekjoe pisze:zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
[quote="wujekjoe"]zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?[/quote] Najlepiej po 2 sezonie.
wujekjoe pisze:zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
[quote="wujekjoe"]zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?[/quote]
W ogóle gdyby nie wy ja fan wielki bsg zapomniałem o tym filmie:) Dziś już zacząłem ściągać powinno być tak jakoś w nocy, później najwyżej napisze czy był dobry ( chociaż pewnie i tak będzie się mi podobał nawet jak będzie nudny w końcu tyle czekania od 3 sezonu ehh zaczynałem tęsknić. )
Added after 21 hours 9 minutes:
Jestem świeżo po obejrzeniu filmu i muszę, powiedzieć że mi się strasznie podobał. Według mnie nie zawiódł widzów bo w końcu miał być bardziej o statku Pegasusie, no i spojrzałem na admirał Cain trochę z innej perspektywy niż szaleńca:)
SPOJLER
No i tez jest jakby zagadka, czy Kara naprawdę ma poprowadzić ludzkość do apokalipsy? Jest wysłannikiem śmierci według hybrydy więc obejrzymy 4 sezon zobaczymy;D
W ogóle gdyby nie wy ja fan wielki bsg zapomniałem o tym filmie:) Dziś już zacząłem ściągać powinno być tak jakoś w nocy, później najwyżej napisze czy był dobry ( chociaż pewnie i tak będzie się mi podobał nawet jak będzie nudny w końcu tyle czekania od 3 sezonu ehh zaczynałem tęsknić. )
[size=75][color=#999999]Added after 21 hours 9 minutes:[/color][/size]
Jestem świeżo po obejrzeniu filmu i muszę, powiedzieć że mi się strasznie podobał. Według mnie nie zawiódł widzów bo w końcu miał być bardziej o statku Pegasusie, no i spojrzałem na admirał Cain trochę z innej perspektywy niż szaleńca:)
SPOJLER
No i tez jest jakby zagadka, czy Kara naprawdę ma poprowadzić ludzkość do apokalipsy? Jest wysłannikiem śmierci według hybrydy więc obejrzymy 4 sezon zobaczymy;D
Tak sobie raczej. Bardzo lubię BSG (to nowe, "classica" nigdy nie widziałem), ale ucieszyłem się gdy dowiedziałem że czwarty sezon będzie tym ostatnim. Nie lubię tasiemców i ogólnie "robienia na siłę". A tutaj co: spin-offy, prequele i nie wiadomo co jeszcze. I tak pewnie obejrzę, ale niech tylko nie przesadzają.
Tak sobie raczej. Bardzo lubię BSG (to nowe, "classica" nigdy nie widziałem), ale ucieszyłem się gdy dowiedziałem że czwarty sezon będzie tym ostatnim. Nie lubię tasiemców i ogólnie "robienia na siłę". A tutaj co: spin-offy, prequele i nie wiadomo co jeszcze. I tak pewnie obejrzę, ale niech tylko nie przesadzają.
batman2k3 pisze:Tak sobie raczej. Bardzo lubię BSG (to nowe, "classica" nigdy nie widziałem), ale ucieszyłem się gdy dowiedziałem że czwarty sezon będzie tym ostatnim. Nie lubię tasiemców i ogólnie "robienia na siłę". A tutaj co: spin-offy, prequele i nie wiadomo co jeszcze. I tak pewnie obejrzę, ale niech tylko nie przesadzają.
Zgadzam się. Czwarty sezon i koniec - mi to pasuje, bardzo pasuje. Dzięki temu (miejmy nadzieję) BSG odejdzie w chwale i z bycia fanem tego serialu można będzie byc dumnym, a nie - przyznawać się do tego.
Co do spinoffu, to świetna wiadomość. W razie gdyby się okazało że to kupa, to i tak nie zaszkodzi legendzie samego BSG - a jak będzie fajne, no to bonanza.
[quote="batman2k3"]Tak sobie raczej. Bardzo lubię BSG (to nowe, "classica" nigdy nie widziałem), ale ucieszyłem się gdy dowiedziałem że czwarty sezon będzie tym ostatnim. Nie lubię tasiemców i ogólnie "robienia na siłę". A tutaj co: spin-offy, prequele i nie wiadomo co jeszcze. I tak pewnie obejrzę, ale niech tylko nie przesadzają.[/quote]
Zgadzam się. Czwarty sezon i koniec - mi to pasuje, bardzo pasuje. Dzięki temu (miejmy nadzieję) BSG odejdzie w chwale i z bycia fanem tego serialu można będzie byc dumnym, a nie - przyznawać się do tego.
Co do spinoffu, to świetna wiadomość. W razie gdyby się okazało że to kupa, to i tak nie zaszkodzi legendzie samego BSG - a jak będzie fajne, no to bonanza.
Również mam te same odczucia - choc serial jest niesamowity i jest naj to uważam, że lepiej nie przeciągc na siłe - cztery sezony będą w sam raz.
Już sama końcówka trzeciego sezonu niezbyt przypadła mi do gustu.
Mam dokładnie na myśli Starbuck i jej
Spoiler:
pojawienie się (objawienie?)w finałowej scenie
- trochę to było naciągane i pewnie miało wzbudzic ciekawoś u widza bo przecież wszyscy pamiętamy jej "zejście" ale u mnie akurat wywołało efekt odrwotny - trochę scenarzyści przesadzili...
Również mam te same odczucia - choc serial jest niesamowity i jest naj to uważam, że lepiej nie przeciągc na siłe - cztery sezony będą w sam raz. Już sama końcówka trzeciego sezonu niezbyt przypadła mi do gustu. Mam dokładnie na myśli Starbuck i jej [spoiler]pojawienie się (objawienie?)w finałowej scenie[/spoiler] - trochę to było naciągane i pewnie miało wzbudzic ciekawoś u widza bo przecież wszyscy pamiętamy jej "zejście" ale u mnie akurat wywołało efekt odrwotny - trochę scenarzyści przesadzili...