Battlestar Galactica

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Battlestar Galactica

Post autor: Shedao Shai »

Widział ktoś już Razora? Ja póki co jestem na bieżąco z Flashbackami - genialna rzecz! Nieby takie krótkie, a jednak... no nie wiem no, bardzo klimatyczne i mi się podobają (jak całe BSG). Dvd-rip Razora już jest na sieci, ja tam sobie czekam na premierę w tv. Ot tak :)
razorstaf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: razorstaf »

jestem po 3 sezonach i moim zdaniem serial jest swietny. Czekam na kolejne częsci :D
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Właśnie mam ściągniętego Razora i jeszce nie miałem czasu obadać, co to takiego:P? Zajawka 4 sezonu? A flashbacki gdzie i od kiedy? zacofany jestem ostatnio w serialach:/
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Ja obrzejżałem Razor'a tego co trwa półtorej godziny. "Daje czadu!!" Z początku niby taki nudnawy ale końcówka świetna!! I te słowa skierowane do pewnej osoby.... miodzio!!

Nie moge doczekać się czwartego sezonu!
kuczim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kuczim »

dokładnie ja też jestem po tym 1.5 godzinnym i musze przyznać mam nadzieje że ten boss cylonów myli sie co do pewnej roli głównej bohaterki serialu; widać w filme ukłon w strone starego BSG
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

webisode

Post autor: wujekjoe »

zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Re: webisode

Post autor: Rafalito »

wujekjoe pisze:zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
Najlepiej po 2 sezonie.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: webisode

Post autor: asd »

wujekjoe pisze:zaczalem dopiero ogladac Battlestar Galactica i widze jakies 10 odcinkow "Webisode", moglby mi ktos objasnic o co z tym chodzi i jak to ogladac(po skonczeniu 2sezonu czy miedzy jakimis konkretnymi odcinkami) ?
Tak jak mówi @Rafalito Kieruj się tą kolejnością:

http://www.tvshows.yoyo.pl/battlestargalactica.html

Flaschback i Razor już krótce...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Hej, anonimowy modzie! Nie RAZOR, nie RAZOR! Temat ma być o BSG ogólnie, nie o mini-filmie.

EDIT: Buzi dla moda :*****

:jocolor:
wietnam
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wietnam »

a wyszedł już Razor w przyzwoitej jakości?

czy dalej jakieś camera ripy?
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

jakaś ładna wersja wyszłą oprócz web rip
dzudo-honor
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dzudo-honor »

juz od okolo 2 tyg jest wersja dvdscr a wiec w niezlej jakosci. Co do samego Razora to dobrze sie go oglada
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Ja nie mogę się doczekać emisji nowego sezonu. Ciekawe czy znajdą Ziemię czy zakończą serial totalną klęską ludzi. No cóż, wkrótce się dowiemy :)
marck
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: marck »

Czy ktoś może wie kiedy 4 sezon? - trochę się uzależniłem :)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

W ogóle gdyby nie wy ja fan wielki bsg zapomniałem o tym filmie:) Dziś już zacząłem ściągać powinno być tak jakoś w nocy, później najwyżej napisze czy był dobry ( chociaż pewnie i tak będzie się mi podobał nawet jak będzie nudny w końcu tyle czekania od 3 sezonu ehh zaczynałem tęsknić. )

Added after 21 hours 9 minutes:

Jestem świeżo po obejrzeniu filmu i muszę, powiedzieć że mi się strasznie podobał. Według mnie nie zawiódł widzów bo w końcu miał być bardziej o statku Pegasusie, no i spojrzałem na admirał Cain trochę z innej perspektywy niż szaleńca:)

SPOJLER

No i tez jest jakby zagadka, czy Kara naprawdę ma poprowadzić ludzkość do apokalipsy? Jest wysłannikiem śmierci według hybrydy więc obejrzymy 4 sezon zobaczymy;D
romek37
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: romek37 »

A ja wróciłem "do żródeł" i zabrałem się za oglądanie seriali "Battlestar Galactica classic" . :grin:
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

info z filwebu

SCI FI Channel dał zielone światło dla realizacji pilota serialu "Caprica" - prequelu popularnej produkcji telewizyjnej "Battlestar Galactica".

miło miło :smile:
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Tak sobie raczej. Bardzo lubię BSG (to nowe, "classica" nigdy nie widziałem), ale ucieszyłem się gdy dowiedziałem że czwarty sezon będzie tym ostatnim. Nie lubię tasiemców i ogólnie "robienia na siłę". A tutaj co: spin-offy, prequele i nie wiadomo co jeszcze. I tak pewnie obejrzę, ale niech tylko nie przesadzają.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

batman2k3 pisze:Tak sobie raczej. Bardzo lubię BSG (to nowe, "classica" nigdy nie widziałem), ale ucieszyłem się gdy dowiedziałem że czwarty sezon będzie tym ostatnim. Nie lubię tasiemców i ogólnie "robienia na siłę". A tutaj co: spin-offy, prequele i nie wiadomo co jeszcze. I tak pewnie obejrzę, ale niech tylko nie przesadzają.
Zgadzam się. Czwarty sezon i koniec - mi to pasuje, bardzo pasuje. Dzięki temu (miejmy nadzieję) BSG odejdzie w chwale i z bycia fanem tego serialu można będzie byc dumnym, a nie - przyznawać się do tego.

Co do spinoffu, to świetna wiadomość. W razie gdyby się okazało że to kupa, to i tak nie zaszkodzi legendzie samego BSG - a jak będzie fajne, no to bonanza.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Również mam te same odczucia - choc serial jest niesamowity i jest naj to uważam, że lepiej nie przeciągc na siłe - cztery sezony będą w sam raz.
Już sama końcówka trzeciego sezonu niezbyt przypadła mi do gustu.
Mam dokładnie na myśli Starbuck i jej
Spoiler:
- trochę to było naciągane i pewnie miało wzbudzic ciekawoś u widza bo przecież wszyscy pamiętamy jej "zejście" ale u mnie akurat wywołało efekt odrwotny - trochę scenarzyści przesadzili...
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ