http://www.tvshows.yoyo.pl/chuck.html
Kombinowalem na wszystkie mozliwe sposoby, kompresowalem kazdy odcinek po kilka razy i dupa - 4 pliki maja rozjechany dzwiek i to w sposob nieregularny.
Odcinki z ktorymi sa problemy to 7, 9, 10, 11.
Ofkoz te odcinki istnieja w sieci tylko w jednej wersji tak wiec nei ma na czym innym popracowac.
Jezeli ktos ma jakis pomysl to prosze dac znac, w przeciwnym razie serial mozna usunac ze stroyn glownej bo nei da sie go skompresowac
Podobny problem mam 6 odcinkiem serialu Moonlight (tu wciaz jeszcze walcze)
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
http://www.tvshows.yoyo.pl/chuck.html Kombinowalem na wszystkie mozliwe sposoby, kompresowalem kazdy odcinek po kilka razy i dupa - 4 pliki maja rozjechany dzwiek i to w sposob nieregularny. Odcinki z ktorymi sa problemy to 7, 9, 10, 11. Ofkoz te odcinki istnieja w sieci tylko w jednej wersji tak wiec nei ma na czym innym popracowac. Jezeli ktos ma jakis pomysl to prosze dac znac, w przeciwnym razie serial mozna usunac ze stroyn glownej bo nei da sie go skompresowac :cry: Podobny problem mam 6 odcinkiem serialu Moonlight (tu wciaz jeszcze walcze)
Dzieje się tak gdyż dzwięk został skompresowany ze zmiennym birate.
Obawiam się że nic z tego nie wyjdzie - można użyć programu do obróbki dzwięku i "wycinać" poszczególne partie dzwięku i je dopasowywać ręcznie ale to mordercza robota i bez sensu.
Cztery odcinki to dużo trochę...
Jeśli masz duuuuży dysk hd to możesz spróbować rozkompresować video i audio ale to naprawdę ogromne pliki wyjdą i nie ma gwarancji.
Dzieje się tak gdyż dzwięk został skompresowany ze zmiennym birate. Obawiam się że nic z tego nie wyjdzie - można użyć programu do obróbki dzwięku i "wycinać" poszczególne partie dzwięku i je dopasowywać ręcznie ale to mordercza robota i bez sensu.
Cztery odcinki to dużo trochę... Jeśli masz duuuuży dysk hd to możesz spróbować rozkompresować video i audio ale to naprawdę ogromne pliki wyjdą i nie ma gwarancji.
po rozkompresowaniu pliku 350MB powstaje plik o wadze 39GB
pozniejsza kompresja automatem trwa ponad 2h na odcinek (normalnie u mnie trwa to ok 45 minut na 1 i 2 pass) ale efekt koncowy jest zadowalajacy - odcinek nie ma przesuniecia zadnego
jednym slowem - chuck sie pojawi a takze i reaper oraz woman's murder club bo z nimi tez byly takowe problemy
Added after 2 hours 3 minutes:
3 odcinki z 4 serialu chuck przerobione w ten sposob i sie nic nie rozjechalo tak wiec jestem dobrej mysli
jedyny minus to taki ze trwa to prawie 2 razy dluzej na odcinek niz zwyczajowo alE dam rade sie chyba jakos przemeczyc
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
po rozkompresowaniu pliku 350MB powstaje plik o wadze 39GB :D pozniejsza kompresja automatem trwa ponad 2h na odcinek (normalnie u mnie trwa to ok 45 minut na 1 i 2 pass) ale efekt koncowy jest zadowalajacy - odcinek nie ma przesuniecia zadnego jednym slowem - chuck sie pojawi a takze i reaper oraz woman's murder club bo z nimi tez byly takowe problemy
[size=75][color=#999999]Added after 2 hours 3 minutes:[/color][/size]
3 odcinki z 4 serialu chuck przerobione w ten sposob i sie nic nie rozjechalo tak wiec jestem dobrej mysli :) jedyny minus to taki ze trwa to prawie 2 razy dluzej na odcinek niz zwyczajowo alE dam rade sie chyba jakos przemeczyc :wink: