2 Odcinkowy Mini-Serial sygnowany przez stację Abc, prawdopodobnie inspirowany filmem z 59'. Za dużo Po Polsku nie ma w sieci ale zaintrygowała mnie ta pozycja
2 Odcinkowy Mini-Serial sygnowany przez stację Abc, prawdopodobnie inspirowany filmem z 59'. Za dużo Po Polsku nie ma w sieci ale zaintrygowała mnie ta pozycja
[quote="saper202"]skojarzenie, ze Spartacusem i 300, ale patrząc na to kto stoi za produkcją myślę że aż tak tragicznie nie będzie.[/quote] 300 było całkiem niezłe - ze spartacusem się zgodzę.
Trailer nie powala, ale zważywszy, że to tylko dwa odcinki pewnie obejrzę. Film z 50 lat był świetny, oglądałem wiele razy, no ale to klasyka.
Koniu734 z NAST zaczął tłumaczyć napisy, więc zapewne będą w miarę szybko i dobrej jakości.
A tu trailer:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Fakt Koniu zacznie tłumaczyć ale dopiero w weekend. Jest jeden problem angielski napki znaleźliśmy tylko do drugiego odcinka. Jak by ktoś wpadł na całość niech da znać - ułatwi to sprawę.
Fakt Koniu zacznie tłumaczyć ale dopiero w weekend. Jest jeden problem angielski napki znaleźliśmy tylko do drugiego odcinka. Jak by ktoś wpadł na całość niech da znać - ułatwi to sprawę.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
Trochę słabsza jakość obrazu niż w przypadku innych wstawek asd, które ostatnio ściągałem. Nie widziałem release'ów scenowych, to nie wiem jak jest tam.
ps. Nie, żeby była jakaś tragiczna, bo do oglądania się nadaje.
Douglas Adams
Trochę słabsza jakość obrazu niż w przypadku innych wstawek asd, które ostatnio ściągałem. Nie widziałem release'ów scenowych, to nie wiem jak jest tam.
ps. Nie, żeby była jakaś tragiczna, bo do oglądania się nadaje.
Od razu zaznaczam że jak ktoś będzie oczekiwał coś w stylu Spartacusa:Blood and Sand mocno się rozczaruje. Nie było to może porywające widowisko, ale obejrzeć można. Trochę mi nie bardzo przypasował aktor grający Ben Hura, a co do samej historii chyba nie muszę jej przytaczać
Od razu zaznaczam że jak ktoś będzie oczekiwał coś w stylu Spartacusa:Blood and Sand mocno się rozczaruje. Nie było to może porywające widowisko, ale obejrzeć można. Trochę mi nie bardzo przypasował aktor grający Ben Hura, a co do samej historii chyba nie muszę jej przytaczać :D
[quote="mick22"]jak ktoś będzie oczekiwał coś w stylu Spartacusa:Blood and Sand mocno się rozczaruje.[/quote] No nie gadaj - gorzej niż Spartacus już nie może być... - tło zrobili z origami i użyli koncentratu pomidorowego?? :shock: