Life
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Life
Równierz swierzynka
Fabuła: Charlie Crews był szanowanym policjantem, aż pewnego dnia został skazany za morderstwo, którego nie popełnił. Teraz, po 12 latach mężczyzna wychodzi z więzienia i rozpoczyna poszukiwania tych, którzy go wrobili! Mając do dyspozycji dawną pracę, znajomych oraz 50 milionów dolarów, które znalazły się na jego koncie po wyjściu na wolność Charlie rozpoczyna plan mający na celu złapanie winnych jego nieszczęściu. Producenci "Żony astronauty" oraz "Herosów" przedstawiają połączenie "Prison break" z najlepszą policyjną sagą, w której nikt nie jest tym, za kogo się podaje...[przedruk Hatak trailers]
Zwiastun:
http://trailers.hatak.pl/page.php?al=alias8565
Stronka o filmie:
http://www.nbc.com/Life/
Fabuła: Charlie Crews był szanowanym policjantem, aż pewnego dnia został skazany za morderstwo, którego nie popełnił. Teraz, po 12 latach mężczyzna wychodzi z więzienia i rozpoczyna poszukiwania tych, którzy go wrobili! Mając do dyspozycji dawną pracę, znajomych oraz 50 milionów dolarów, które znalazły się na jego koncie po wyjściu na wolność Charlie rozpoczyna plan mający na celu złapanie winnych jego nieszczęściu. Producenci "Żony astronauty" oraz "Herosów" przedstawiają połączenie "Prison break" z najlepszą policyjną sagą, w której nikt nie jest tym, za kogo się podaje...[przedruk Hatak trailers]
Zwiastun:
http://trailers.hatak.pl/page.php?al=alias8565
Stronka o filmie:
http://www.nbc.com/Life/
-
Wskaż do odpowiedzi
napisy robi hatak http://hatak.pl/index2.php?page=134
są napisy do 11 odcinków, a wszystkich ma (lub miało) być 12.
są napisy do 11 odcinków, a wszystkich ma (lub miało) być 12.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
ja widziałem cały sezon
i moge powiedziec ze jest naprawde dobry moze nie bardzo dobry ale...
dobry motyw przewodni całego serialu
dobra zagadka kryminalna w kazdym odcinku
i orginalny głowny bohater
serial przy ktorym mozna sie zrelaksowac i dobrze bawic
mozna by go postawic w rzędzie z burn noice
po prostu dobra rozrywka :lol:
i moge powiedziec ze jest naprawde dobry moze nie bardzo dobry ale...
dobry motyw przewodni całego serialu
dobra zagadka kryminalna w kazdym odcinku
i orginalny głowny bohater
serial przy ktorym mozna sie zrelaksowac i dobrze bawic
mozna by go postawic w rzędzie z burn noice
po prostu dobra rozrywka :lol:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
witam.
1. małe sprostowanie do opisu - pieniądze na koncie pochodzą z ugody a nie niewiadomo skąd
2. serial wciąga (przynajmniej mnie) bo po kolejnym odcinku musiałem mocno walczyć z pokusa obejrzenia kolejnego i kolejnego i.... geee to już ta godzina?
3. jeśli chodzi o denerwującego bohatera - oglądnijcie serial "Chuck" tam dopiero bohater denerwuje (aż czasami po kolejnej akcji typu "przepraszam wiem popełniłem błąd" miałem ochote wykasować resztę odcinków bez oglądania, ale jak sobie pomyślałem o Morganie i Casey'u to wracała mi ochota na ciąg dalszy).
1. małe sprostowanie do opisu - pieniądze na koncie pochodzą z ugody a nie niewiadomo skąd

2. serial wciąga (przynajmniej mnie) bo po kolejnym odcinku musiałem mocno walczyć z pokusa obejrzenia kolejnego i kolejnego i.... geee to już ta godzina?

3. jeśli chodzi o denerwującego bohatera - oglądnijcie serial "Chuck" tam dopiero bohater denerwuje (aż czasami po kolejnej akcji typu "przepraszam wiem popełniłem błąd" miałem ochote wykasować resztę odcinków bez oglądania, ale jak sobie pomyślałem o Morganie i Casey'u to wracała mi ochota na ciąg dalszy).
-
Wskaż do odpowiedzi
ok. wiem, że niektórzy będą niezadowoleni, że piszę o tym tutaj, ale nie ma sensu nowego wątku zakładać dla jednej prośby:) Tematu o Band of Brothers nie widzę, a więc...pan Damian Lewis gra główną postać w "Life". Tak mi się gościa gra spodobała, że luknąłem w czym on jeszcze grał i wyskoczyło BoB. Wiem, wstyd, że jeszcze nie widziałem, ale lepiej późno niż wcale. Jeden malutki problem tylko, kompletnie torrent padł, kaput
Zwracam się z ogromna prośba o RS Kompanii Braci.
A zeby nie było, że kompletny OT. Life bardzo miło mnie zaskoczyło. Spodziewałem sie kolejnego banalnego schematu, a tu mamy połączenie zagadek z osobisty śledztwem. Obejrzałem 11 epów w 2 dzionki i niecierpliwie czekam na jesień i 2 sezon.

A zeby nie było, że kompletny OT. Life bardzo miło mnie zaskoczyło. Spodziewałem sie kolejnego banalnego schematu, a tu mamy połączenie zagadek z osobisty śledztwem. Obejrzałem 11 epów w 2 dzionki i niecierpliwie czekam na jesień i 2 sezon.
-
Wskaż do odpowiedzi
Muszę powiedzieć, że naprawdę niezły serial. Gra aktorska głownego bohatera z początku rzeczywiście troszkę denerwowała, lecz z odcinka na odcinek nawet takie przedstawienie lekko "klepniętego" faceta miało sens.
Jestem własnie po ostatnim odcinku, który był chyba najlepszy z całej serii.
Styl serialu podobny w odpowiednich proporcjach do Dextera czy Burn Notice.
Nie pozostaje nic innego jak czekać na 2 serie
Jestem własnie po ostatnim odcinku, który był chyba najlepszy z całej serii.
Styl serialu podobny w odpowiednich proporcjach do Dextera czy Burn Notice.
Nie pozostaje nic innego jak czekać na 2 serie
Oceń ten serial