Raines

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Raines

Post autor: spiderpp »

obrazek

Może już trochę zapomniany serial i dawno oglądnięty przez większość, ale ja dopiero zabrałem się do niego w ostatnich dniach wakacji i muszę powiedzieć, że te 7 odcinków były całkiem przyjemne, ale nagle się urwało, główny wątek nie został pociągnięty. Słaba oglądalność czy jakiś inny powód był wyemitowania tylko 7 odcinków tego dobrego serialu? ; >
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Słabiutki był i niczym specjalnym się nie wyróżniał - ot przeciętniak.
Kilka odcinków nawet mi się spodobało ale chyba nawet nie oglądnąłem wszystkich (zapomniałem?).
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Raines

Post autor: najphil »

Bardzo dawno temu oglądałem 2 odcinki i z jakichś powodów przerwałem, a bardzo mi się podobał. Świetny kryminał z wątkiem fantasy no i pan Goldblum w roli tytułowej. Teraz chciałem ściągnąć wszystkie 7 odcinków i dupa blada, nigdzie nie ma, ale mnie tknęło i się okazuje, że upload ASD na serwer mega wciąż zdrowy i leci z pełną prędkością. Co prawda kompresja była robiona lata świetlne temu, więc jakość mnie nie powali, ale i tak zamierzam sprawdzić, co mnie tak urzekło w tej historii nieco zagubionego detektywa, którego bujna wyobraźnia umożliwia wizualizację zdarzeń, trudną do odróżnienia od rzeczywistości.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: Raines

Post autor: Lubec »

Też dawno temu obejrzałem jeden odcinek, właściwie to nie wiem dlaczego nie oglądałem dalej. Ale może warto obejrzeć.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ