The Glades

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
rubinek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

The Glades

Post autor: rubinek »

http://www.filmweb.pl/serial/Glades%2C+The-2010-567443
http://www.aetv.com/the-glades/index.jsp

"The Glades" to historia chicagowskiego policjanta, który przenosi się do małego miasteczka na Florydzie. Wkrótce wstępuje w szeregi tamtejszych stróżów prawa. Całkiem fajny serial kryminalny i na pewno będzie 2 sezon.... O wiele lepszy od Haven, czy Covert Affairs, ale to oczywiście tylko moja opinia... Coś w stylu Justified.
Gorąco polecam i mam nadzieję, że Was zainteresuje....

Szczegółowy opis niestety po angielsku, :) :

Recently renewed for its second season, THE GLADES™ follows Jim Longworth, an attractive, brilliant, yet hard to get along with homicide detective from Chicago who gets shot by his captain after being wrongfully accused of sleeping with his wife. After being exiled from the department, Longworth relocates to the sleepy, middle of nowhere town of Palm Glade, Florida, where the sunshine and golf are plentiful and crime is seemingly at a minimum. Only this town outside the Florida Everglades isn’t quite as idyllic as he thought, as he finds people keep turning up murdered. Each case pulls Longworth off the golf course and reluctantly into his element as one of the sharpest homicide detectives to wear a badge.

Between practicing his short game, trying to get a date with Callie - a quick-witted, beautiful medical student with a 12 year-old son and a husband in prison - and trying to solve countless homicide cases, Longworth’s transition to his new surroundings is a bit more difficult than expected. He’s realizing the skies in this new town are always sunny...with a chance of homicide.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Ja jestem za! Mogę wystawić, jak będą chętni, cały sezon na torrencie
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Brzmi ciekawie, chętnie bym obejrzała :)
scibor
Wskaż do odpowiedzi

napisy

Post autor: scibor »

Witam.. Skąd zebrać napisy do The.Glades.S01E12.Exposed.HDTV.XviD-FQM

Nie znam sie na tym za bardzo.. pozdro..
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

scibor znikąd nie pobierzesz bo nikt ich jeszcze nie przetłumaczył :)
scibor
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: scibor »

dzieki.. czekam.. pzdr
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

scibor właśnie się pojawiły na n24
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Lekki,wakacyjny serial, jeden odcinek jedna sprawa, ciekawe relacje Jim-Carlos-Daniel(kto obejrzy będzie wiedział o co chodzi).

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ