Jeśli byłby reseed to i ja bym się dołączył bo jak na razie ściągłem pilota by zobaczyć co to jest i dalsze ściąganie odstawiłem na później, teraz jak widać już nie da rady
Jeśli byłby reseed to i ja bym się dołączył bo jak na razie ściągłem pilota by zobaczyć co to jest i dalsze ściąganie odstawiłem na później, teraz jak widać już nie da rady :(
Pewnie dużo ludzi chce reseeda. Przecież nic nowego z SF się w najbliższym czasie nie pokaże, a nie sądzę aby kilka odcinków BSG wystarczyło ludziom lubiącym fantastykę
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2008, 19:53 przez Coach_25, łącznie zmieniany 2 razy.
Pewnie dużo ludzi chce reseeda. Przecież nic nowego z SF się w najbliższym czasie nie pokaże, a nie sądzę aby kilka odcinków BSG wystarczyło ludziom lubiącym fantastykę
Trudno nie ulec tak dużej "widowni"...
RS nie będzie taki prosty gdyż okazało się, że pierwsza wstawka była pełna wad... (ech te początki... ) i dodatkowo płytka częściowo uległa zniszczeniu...
Choć sam nie oglądnąłem jeszcze tego serialu to jednak chyba warto przedstawić go na nowo - postaram się wię w najbliższym czasie wystawić ten serial ponownie
Trudno nie ulec tak dużej "widowni"... RS nie będzie taki prosty gdyż okazało się, że pierwsza wstawka była pełna wad... (ech te początki... :D ) i dodatkowo płytka częściowo uległa zniszczeniu... Choć sam nie oglądnąłem jeszcze tego serialu to jednak chyba warto przedstawić go na nowo - postaram się wię w najbliższym czasie wystawić ten serial ponownie :)
E skoro już dostępny to git a sam chciałem sie zgłosić do pomocy bo rok temu zassałem ten genialny serialik i cały czas mam go na dysku...Szkoda ze go upupili...Niestety.A może to i lepiej bo stacja teliwizyjna chciała nażucić twórcą swoją wizje serialu zmieniając go w mydlaną opere ala Love story.... :pirat:
E skoro już dostępny to git a sam chciałem sie zgłosić do pomocy bo rok temu zassałem ten genialny serialik i cały czas mam go na dysku...Szkoda ze go upupili...Niestety.A może to i lepiej bo stacja teliwizyjna chciała nażucić twórcą swoją wizje serialu zmieniając go w mydlaną opere ala Love story.... :pirat: