Zakładam temat o tym fajnym serialiku ponieważ widze że jeszcze go niema.
I od razu informuje że odcinek 2x14 ma miec podobno premiere 14 stycznia czyli za nieco ponad 2 tygodnie . A twórcy w odcinku 2x13 zaserwowali niezłego cliffhangera wiec w sumie jest na co czekac
I chce sie zapytac czy serial bedzie wystawiany po odcinku? czy odrazu cały sezon? (a właściwie 2połowa sezonu)
Zakładam temat o tym fajnym serialiku :D ponieważ widze że jeszcze go niema. I od razu informuje że odcinek 2x14 ma miec podobno premiere 14 stycznia czyli za nieco ponad 2 tygodnie :D. A twórcy w odcinku 2x13 zaserwowali niezłego cliffhangera wiec w sumie jest na co czekac :D
I chce sie zapytac czy serial bedzie wystawiany po odcinku? czy odrazu cały sezon? (a właściwie 2połowa sezonu)
to zalezy jak bede stala z czasem, no i co wazniejsze z podlaczeniem do internetu...czeka mnie teraz przeprowadzka a nie wiem czy nei bede musiala podlanczac net od nowa wiec moze to troche zajac:) w kazdym badz razie napewno bedize wystawiony predzej czy pozniej ale bedize
to zalezy jak bede stala z czasem, no i co wazniejsze z podlaczeniem do internetu...czeka mnie teraz przeprowadzka a nie wiem czy nei bede musiala podlanczac net od nowa wiec moze to troche zajac:) w kazdym badz razie napewno bedize wystawiony predzej czy pozniej ale bedize
aha, ja i tak sciagam ten serial w 350-tkach i oglądam po angielsku, ale p[o obejrzeniu usuwam i czekam na wersje asd i tą wersje na płytki wrzucam dopiero
aha, ja i tak sciagam ten serial w 350-tkach i oglądam po angielsku, ale p[o obejrzeniu usuwam i czekam na wersje asd :wink: i tą wersje na płytki wrzucam dopiero :D
No mnie wlasnie przed chwilka tez to zdziwilo jak zobaczylem napisy na hataku do czternastego odcinka. A Ja myslalem ze drugi sezon skonczyl sie na trzynastym odcinku. Nie wiem czy dobrze kojarze ale czy 13 odcinek skonczyl sie na tym - SPOILER - jak ta panienka skoczyla z tego wodospadu ??
No mnie wlasnie przed chwilka tez to zdziwilo jak zobaczylem napisy na hataku do czternastego odcinka. A Ja myslalem ze drugi sezon skonczyl sie na trzynastym odcinku. Nie wiem czy dobrze kojarze ale czy 13 odcinek skonczyl sie na tym [color=red]- SPOILER - [/color]jak ta panienka skoczyla z tego wodospadu ??
14 odcinek 2 serii miał być wyemitowany w kwietniu. Ciesze się, że wyemitowano go wcześniej. Zapewne przez brak seriali spowodowany strajkiem.
Odcinek moim zdaniem był fajny. SPOILER
Mam nadzieję, że po zmianach w madacorpie przystopują z akcją i przez kilka odcinków będziemy mogli zobaczyć bardziej humorysteyczne odcinki.
14 odcinek 2 serii miał być wyemitowany w kwietniu. Ciesze się, że wyemitowano go wcześniej. Zapewne przez brak seriali spowodowany strajkiem.
Odcinek moim zdaniem był fajny. [color=red]SPOILER[/color] Mam nadzieję, że po zmianach w madacorpie przystopują z akcją i przez kilka odcinków będziemy mogli zobaczyć bardziej humorysteyczne odcinki.
[quote]14 odcinek 2 serii miał być wyemitowany w kwietniu. Ciesze się, że wyemitowano go wcześniej. Zapewne przez brak seriali spowodowany strajkiem. [/quote]
chyba cos ci się pomyliło. premiera odcinka 14 była juz w wakacje zaplanowana na stycznień :P w kwietniu to sie skonczy 2 sezon
Hmm, dość dziwny odcinek, a to z tego powodu, że w sumie mógłby być - kapeńkę spoilerowato - zakończeniem sezonu, a nie czymś w rodzaju początku drugiej części sezonu drugiego. Wiele się wyjaśnia, sporo rozwiązuje. No chyba że scenarzyści mają pomysł, jak to wszystko rozsadzić i popchnąć historię na nowe tory. A ogląda się jak zawsze - czyli miło i słodko
Hmm, dość dziwny odcinek, a to z tego powodu, że w sumie mógłby być - [color=red]kapeńkę spoilerowato [/color]- zakończeniem sezonu, a nie czymś w rodzaju początku drugiej części sezonu drugiego. Wiele się wyjaśnia, sporo rozwiązuje. No chyba że scenarzyści mają pomysł, jak to wszystko rozsadzić i popchnąć historię na nowe tory. A ogląda się jak zawsze - czyli miło i słodko :wink:
odcinek 2x14 niezły, miło się oglądało, a przede wszystkim były juz polskie napisy (wyjątkowo szybko).
Minispioler
zgadzam się z tobą @Bostonq że mógłby to być właściwie już koniec. No ale niby jest kilka wątków które można dalej pociągnąć, babka ze zdjęcia, opiekunka Jessie szefową MedaCorp? , gdzie jesdzie Foss? i czy obudzi się Bailein?
Koniec Spoilera
Ciekaw tylko jestem czy drugi sezon będzie ostatni, czy może będą plany na następny (o ile bedzie miał kto napisać scenariusz/reżyserować/grać bo strajk za strajkiem xD)
odcinek 2x14 niezły, miło się oglądało, a przede wszystkim były juz polskie napisy (wyjątkowo szybko).
[color=red]Minispioler[/color] zgadzam się z tobą @Bostonq że mógłby to być właściwie już koniec. No ale niby jest kilka wątków które można dalej pociągnąć, babka ze zdjęcia, opiekunka Jessie szefową MedaCorp? , gdzie jesdzie Foss? i czy obudzi się Bailein?
[color=red]Koniec Spoilera[/color]
Ciekaw tylko jestem czy drugi sezon będzie ostatni, czy może będą plany na następny (o ile bedzie miał kto napisać scenariusz/reżyserować/grać :P bo strajk za strajkiem xD)
zapewne zostanie wystawiony dopiero jak sie ukaże całość.
A ogólne wrażenia po ostatnich odcinkach mam średnie... jakoś tak nudno sie robi, troche zbyt sielankowo. Na szczęście końcówka odcinka 2x16 wróży jakiś rozwój akcji . Mam taką nadzieje przynajmniej
zapewne zostanie wystawiony dopiero jak sie ukaże całość.
A ogólne wrażenia po ostatnich odcinkach mam średnie... jakoś tak nudno sie robi, troche zbyt sielankowo. Na szczęście końcówka odcinka 2x16 wróży jakiś rozwój akcji :). Mam taką nadzieje przynajmniej
@Czejoo: Nie zadajemy takich pytań. "Kyle XY" pewnikiem będzie, ale jako cały sezon raczej, jak się dokończy to, co teraz leci. Wcześniej wyszła paczka z pierwszymi odcinkami aktualnego sezonu.
@Czejoo: [b]Nie zadajemy takich pytań. [/b]"Kyle XY" pewnikiem będzie, ale jako cały sezon raczej, jak się dokończy to, co teraz leci. Wcześniej wyszła paczka z pierwszymi odcinkami aktualnego sezonu.
Hmm, dość dziwną konstrukcję przyjmują ostatnie odcinki "Kyle XY". Przez czterdzieści minut dzieją się głupoty większe (odcinek 16) lub mniejsze (odcinek 17), a dopiero w ostatnich pięciu minutach odcinka wydarza się coś ciekawego, związanego z główną tajemnicą serialu. Ja rozumiem, że to zawsze był serial "młodzieżowy", nigdy nie oczekiwałem od niego doznań na miarę "Twin Peaks", ale po tej przerwie serial dostał lekkiej (a może i cięższej) zadyszki. Kicz jest fajny, ale nie w takim natężeniu. Że o mądrościach życiowych, które płyną z ust każdej postaci, nie wspomnę
Hmm, dość dziwną konstrukcję przyjmują ostatnie odcinki "Kyle XY". Przez czterdzieści minut dzieją się głupoty większe (odcinek 16) lub mniejsze (odcinek 17), a dopiero w ostatnich pięciu minutach odcinka wydarza się coś ciekawego, związanego z główną tajemnicą serialu. Ja rozumiem, że to zawsze był serial "młodzieżowy", nigdy nie oczekiwałem od niego doznań na miarę "Twin Peaks", ale po tej przerwie serial dostał lekkiej (a może i cięższej) zadyszki. Kicz jest fajny, ale nie w takim natężeniu. Że o mądrościach życiowych, które płyną z ust każdej postaci, nie wspomnę ;)
dlatego tez zatrzymałem sie po odcinku 14tym, po wyjasnieniu historii, dla mnie mogło by to byc zakonczenie tego serialu, niewiem czy jest sens to ciągnac dalej, ja chyba sobie odpuszcze
dlatego tez zatrzymałem sie po odcinku 14tym, po wyjasnieniu historii, dla mnie mogło by to byc zakonczenie tego serialu, niewiem czy jest sens to ciągnac dalej, ja chyba sobie odpuszcze
Podobne myśli mam i ja, aczkolwiek zostało już tak niewiele do końca tego sezonu, że pewnie dotrwam, ale sensu w tym większego nie widzę. Choć zakończenie ostatniego odcinka pozwala mieć nieśmiałą nadzieję, że akcja serialu wyjdzie w końcu poza problemy dorastającej młodzieży
Podobne myśli mam i ja, aczkolwiek zostało już tak niewiele do końca tego sezonu, że pewnie dotrwam, ale sensu w tym większego nie widzę. Choć zakończenie ostatniego odcinka pozwala mieć nieśmiałą nadzieję, że akcja serialu wyjdzie w końcu poza problemy dorastającej młodzieży ;)
ogladał ktos ostatnie odcinki (przerwałem po 14tym zdaje sie)
jak to sie prezentuje jako całosc? jest sens ogladac czy lepiej nie psuc sobie opinii o tym serialu i poprzestac na tym odcinku w ktorym nastapiło wyjasnienie głownych wątków
ogladał ktos ostatnie odcinki (przerwałem po 14tym zdaje sie) jak to sie prezentuje jako całosc? jest sens ogladac czy lepiej nie psuc sobie opinii o tym serialu i poprzestac na tym odcinku w ktorym nastapiło wyjasnienie głownych wątków