L word, The
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: 2 i pół
L word, The
Heh
zabrałem sie za ten serial troche z dudów troche z checi obejrzenia jakiegos obyczaju
no i sieknałem pierwszego wieczora 6 odcinkow
wciagnałem sie niezle
serial oglada sie miło
ale zastanawiam sie czy po kilku kolejnych odcinkach
nie znudza sie tkz momenty i sama fabuła która
tez nie jest zbyt skaplikowana (kazdy spi z kazdym i tyle)
Serial stał sie znany chyba głownie ze swojej tematyki?
W zwiatku z tym mam pytanie
Czy ktoś z was dał rade 4 sezonom i czeka na 5?
zabrałem sie za ten serial troche z dudów troche z checi obejrzenia jakiegos obyczaju
no i sieknałem pierwszego wieczora 6 odcinkow
wciagnałem sie niezle
serial oglada sie miło
ale zastanawiam sie czy po kilku kolejnych odcinkach
nie znudza sie tkz momenty i sama fabuła która
tez nie jest zbyt skaplikowana (kazdy spi z kazdym i tyle)
Serial stał sie znany chyba głownie ze swojej tematyki?
W zwiatku z tym mam pytanie
Czy ktoś z was dał rade 4 sezonom i czeka na 5?
-
Lisu11
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
obejrzałam wszystkie 4 sezony i udalo mi sie zobaczyc 5x01 poniewaz pojawil sie w necie torrent z wersja 220MB...ale PG-14.
w kazdym razie, sezon 1 jest dosc wyjatkowy - nie tylko pod wzgledem swojej ogolnej tematyki gejowskiej, ale pod wzgledem wnikliwosci w umysl kobiet
szczerze polecam!!
sezon 2 byl troche ciezki, jako ze chcieli na sile troche wprowadzic nowego meskiego bohatera....no i bylo to troche zbyt oczywiste ze to jakis wymóg stacji tv czy cos takiego... i zwiazane z tym bohaterem byly troche sztuczne sceny a'la film w filmie, ktore bardziej Cie odrywaly niz pozwalaly lepiej zrozumiec dana scene...
sezon 3 dosc ciezki pod wzgledem dramaturgii....ale zdecydowanie na plus! oraz pojawia sie nowy facet i calkiem fajnie jest wprowadzony do obsady:)
a sezon 4 to powrot do "lekkiej" tematyki z sezonu 1-szego z dodatkiem wielu nowych mniej czy bardziej intrygujacych postaci kobiecych:)
teraz z niecierpliwoscia czekam na sezon 5. i mam taka skromna nadzieje, ze z braku nowosci serialowych spowodowanego strajkiem WGA, istnieje szansa ze zobaczymy L Word Sezon 5 w wersji (Xvid asd) odcinek po odcinku?? :oops: czy mogę gdzieś wystosować prośbe??
w kazdym razie, sezon 1 jest dosc wyjatkowy - nie tylko pod wzgledem swojej ogolnej tematyki gejowskiej, ale pod wzgledem wnikliwosci w umysl kobiet
sezon 2 byl troche ciezki, jako ze chcieli na sile troche wprowadzic nowego meskiego bohatera....no i bylo to troche zbyt oczywiste ze to jakis wymóg stacji tv czy cos takiego... i zwiazane z tym bohaterem byly troche sztuczne sceny a'la film w filmie, ktore bardziej Cie odrywaly niz pozwalaly lepiej zrozumiec dana scene...
sezon 3 dosc ciezki pod wzgledem dramaturgii....ale zdecydowanie na plus! oraz pojawia sie nowy facet i calkiem fajnie jest wprowadzony do obsady:)
a sezon 4 to powrot do "lekkiej" tematyki z sezonu 1-szego z dodatkiem wielu nowych mniej czy bardziej intrygujacych postaci kobiecych:)
teraz z niecierpliwoscia czekam na sezon 5. i mam taka skromna nadzieje, ze z braku nowosci serialowych spowodowanego strajkiem WGA, istnieje szansa ze zobaczymy L Word Sezon 5 w wersji (Xvid asd) odcinek po odcinku?? :oops: czy mogę gdzieś wystosować prośbe??
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
No raczej nie...
Widzisz wtedy i tak jakoby "na wyrost" wystawiłem aż cztery sezony na raz...
Zainteresował mnie tylko dlatego, że z opisu wynikało, że nigdy ten serial nie zagości w polskiej tv - okazał się jednak "zwykłą" obyczajówką, która niczym nie zachwyca...
Nie mam nic przeciwko niemu ale wolę sie zając czymś innym - coś co albo oglądnę ewentualnie coś, czym Was zaskoczę (coś, co wzbudzi jakiekolwiek ożywienie na Forum)
Widzisz wtedy i tak jakoby "na wyrost" wystawiłem aż cztery sezony na raz...
Zainteresował mnie tylko dlatego, że z opisu wynikało, że nigdy ten serial nie zagości w polskiej tv - okazał się jednak "zwykłą" obyczajówką, która niczym nie zachwyca...
Nie mam nic przeciwko niemu ale wolę sie zając czymś innym - coś co albo oglądnę ewentualnie coś, czym Was zaskoczę (coś, co wzbudzi jakiekolwiek ożywienie na Forum)

-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam