Historyczne posty.
Inminditrust Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa
autor: Inminditrust » 04 marca 2011, 23:13
Na razie te sezony, bo mam je pod ręką, poszukam następnych, i sprawdzę jak z napisami, ale zakładam, że może być gorzej.
xvidasd , mowiłeś, żebym sprawdziła jak z konwersją. Mimo, że 350-ka, konwertuje mi się to szybciej niż 175MB 'nowych' komedii.
(i przepraszam, że takie starocie tylko wykopuje, ale pół mojego dysku wciąż jest mentalnie w latach '90
)
//odklejam bo 1&2 wystawione, a napisy do reszty cienko wygladaja.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2011, 12:56 przez Inminditrust , łącznie zmieniany 2 razy.
1299276782
Inminditrust
Na razie te sezony, bo mam je pod ręką, poszukam następnych, i sprawdzę jak z napisami, ale zakładam, że może być gorzej. [b]xvidasd[/b], mowiłeś, żebym sprawdziła jak z konwersją. Mimo, że 350-ka, konwertuje mi się to szybciej niż 175MB 'nowych' komedii. (i przepraszam, że takie starocie tylko wykopuje, ale pół mojego dysku wciąż jest mentalnie w latach '90 ;) ) //odklejam bo 1&2 wystawione, a napisy do reszty cienko wygladaja.
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me
Żle wpisałaś na samym początku tytuł serialu:
id2: norrnexposure_the
Tytul: Northern Exposure
- spoko poprawiłem.
Co do Alaski to chyba każdy ma sentyment do tego serialu
When Dreams Come True...
1299361405
asd
Żle wpisałaś na samym początku tytuł serialu: id2: norrnexposure_the Tytul: Northern Exposure - spoko poprawiłem. Co do Alaski to chyba każdy ma sentyment do tego serialu :)
Oceń ten serial
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości