Produkcja CBS, premiera 1 kwietnia.
1 sezon am liczyć 13 odcinków.
Produkcja: USA gatunek: Dramat, Kryminał, Sensacyjny, Akcja
Reżyser: Brett Ratner ( "Godziny szczytu", "X-Men: Ostatni bastion")
Obsada:
Eric Close ("Bez śladu")
James Murray ("Primeval")
Kurtwood Smith ("Rożowe lata 70-te")
Freddy Rodriguez ("Six Feet Under")
Produkcja będzie opowiadać o agentach CIA, którzy w swoich działaniach muszą sobie radzić z biurokracją, niekompetencją oraz interesami politycznymi.
Tematyka mnie zaciekawiła. Mam nadzieję że serial będzie zrealizowany w miarę realistycznie, a nie będzie to pozycja w stylu "zabili go i uciekł".
Niestety z tego co przeczytałem z oryginalnej obsady która pojawiła się w pilocie wypadła największa gwiazda tj. Stephen Rea. To duży minus.
Produkcja CBS, premiera 1 kwietnia. 1 sezon am liczyć 13 odcinków.
Produkcja: USA gatunek: Dramat, Kryminał, Sensacyjny, Akcja Reżyser: Brett Ratner ( "Godziny szczytu", "X-Men: Ostatni bastion") Obsada: Eric Close ("Bez śladu") James Murray ("Primeval") Kurtwood Smith ("Rożowe lata 70-te") Freddy Rodriguez ("Six Feet Under")
Tematyka mnie zaciekawiła. Mam nadzieję że serial będzie zrealizowany w miarę realistycznie, a nie będzie to pozycja w stylu "zabili go i uciekł". Niestety z tego co przeczytałem z oryginalnej obsady która pojawiła się w pilocie wypadła największa gwiazda tj. Stephen Rea. To duży minus.
Realistyczne to raczej nie będzie, ale wygląda na z dużym rozmachem zrobiony serial z pogranicza akcji, przygody i komedii. Nazwisko reżysera jest tu gwarantem, że będzie szybko, a kaskaderka na poziomie. Kto wie, może to być przyjemna odskocznia i niezobowiązująca rozrywka, na deszczowe dni
Realistyczne to raczej nie będzie, ale wygląda na z dużym rozmachem zrobiony serial z pogranicza akcji, przygody i komedii. Nazwisko reżysera jest tu gwarantem, że będzie szybko, a kaskaderka na poziomie. Kto wie, może to być przyjemna odskocznia i niezobowiązująca rozrywka, na deszczowe dni ;)
No mnie też pilot nie porwał, choć widziałem wiele gorszych seriali, które dotrwały przynajmniej do końca sezonu. Jakieś straszne wymagania musiała mieć dyrekcja stacji skoro serial zniknął już po 3 odcinkach
No mnie też pilot nie porwał, choć widziałem wiele gorszych seriali, które dotrwały przynajmniej do końca sezonu. Jakieś straszne wymagania musiała mieć dyrekcja stacji skoro serial zniknął już po 3 odcinkach