czołem ekipo, chciałem poinformować że nasz forumowy kolega Kacperski wziął w udział w eliminacjach do programu X-Factor, tutaj można obejrzeć jego występ:
czołem ekipo, chciałem poinformować że nasz forumowy kolega [url=http://xvidasd.com/phpbb2/profile.php?mode=viewprofile&u=114]Kacperski[/url] wziął w udział w eliminacjach do programu X-Factor, tutaj można obejrzeć jego występ:
O kurde! Jakkolwiek by oceniać takie programy, to trzeba uczciwie przyznać, że jak się posłucha niektórych wykonawców, to ręce opadają, gdy porówna się ich z tymi, co są na "topie" i "znani". Kacper - pełen szacunek, świetny głos, a do tego naturalność i jak ktoś z jury zauważył - skromność. Jak to jest, że w tym dziwnym świecie, karierę robią ludzie, którzy absolutnie na to nie zasługują, a prawdziwe talenty gdzieś umykają? Którejś nocy, jak nie mogłem zasnąć, posłuchałem sobie na jutubie niektórych castingów do X-factor - kapitalne głosy, świetne warunki, a w telewizorze Gosia Andrzejewicz... Kacper - życzę, żebyś zaszedł jak najdalej (Kilka razy sobie posłuchałem - świetny, mocny głos!)
O kurde! Jakkolwiek by oceniać takie programy, to trzeba uczciwie przyznać, że jak się posłucha niektórych wykonawców, to ręce opadają, gdy porówna się ich z tymi, co są na "topie" i "znani". Kacper - pełen szacunek, świetny głos, a do tego naturalność i jak ktoś z jury zauważył - skromność. Jak to jest, że w tym dziwnym świecie, karierę robią ludzie, którzy absolutnie na to nie zasługują, a prawdziwe talenty gdzieś umykają? Którejś nocy, jak nie mogłem zasnąć, posłuchałem sobie na jutubie niektórych castingów do X-factor - kapitalne głosy, świetne warunki, a w telewizorze Gosia Andrzejewicz... Kacper - życzę, żebyś zaszedł jak najdalej :) (Kilka razy sobie posłuchałem - świetny, mocny głos!)
Dzieki Shedao ( małolacie;) ) za info.
"Programowo" nie oglądam tego typu programów w polskiej przeróbce, ale występ Kacperskiego dzieki Tobie obejrzałam i naprawdę jestem pełna uznania.
Bardzo dobry głos, bardzo fajnie zaspiewane...i "Hero" !
Kacperski! Trzymam kciuki !!!!
Dzieki Shedao ( małolacie;) ) za info. :-* "Programowo" nie oglądam tego typu programów w polskiej przeróbce, ale występ Kacperskiego dzieki Tobie obejrzałam i naprawdę jestem pełna uznania. Bardzo dobry głos, bardzo fajnie zaspiewane...i "Hero" ! Kacperski! Trzymam kciuki !!!! :D :-*
Z Szedziem utrzymuję bliższy kontakt i mu się najzwyczajniej w świecie pochwaliłem : )
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa. Dobrze tak usłyszeć szczere gratulacje : ) kacperski jest na forum (xvid asd) praktycznie od początku i nie ma zamiaru się z niego wynosić. Nowi użytkownicy mogą mnie nie kojarzyć bo od dawna więcej czytam niz piszę.
Co do X-Factora, bardzo chciałbym, ale nie mogę poopowiadać
Z Szedziem utrzymuję bliższy kontakt i mu się najzwyczajniej w świecie pochwaliłem : )
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa. Dobrze tak usłyszeć szczere gratulacje : ) kacperski jest na forum (xvid asd) praktycznie od początku i nie ma zamiaru się z niego wynosić. Nowi użytkownicy mogą mnie nie kojarzyć bo od dawna więcej czytam niz piszę.
Co do X-Factora, bardzo chciałbym, ale nie mogę poopowiadać :(
pamiętaj że taki program i wygrana w nim to jedna rzecz, ale jak masz talent brnij z nim do przodu też każdą możliwą drogą, użyj tego występu jako recenzji, klucza to otworzenia sobie drzwi. Nie skupiaj się tylko na tym programie pognęb łowców talentów, menedżerów czy kogo tam:-)
pamiętaj że taki program i wygrana w nim to jedna rzecz, ale jak masz talent brnij z nim do przodu też każdą możliwą drogą, użyj tego występu jako recenzji, klucza to otworzenia sobie drzwi. Nie skupiaj się tylko na tym programie pognęb łowców talentów, menedżerów czy kogo tam:-)
kacperski rozumiem, że nie możesz zbytnio opowiadać z powodu jakiś zobowiązań z Twojej strony wobec TVN?
Jakby coś się zmieniło w tej kwestii to czekam i pewnie inni też na nawet jakaś krótką relację z Twoich występów. Jeszcze raz gratuluję występu, odwagi i głosu! ; )
[b]kacperski[/b] rozumiem, że nie możesz zbytnio opowiadać z powodu jakiś zobowiązań z Twojej strony wobec TVN? Jakby coś się zmieniło w tej kwestii to czekam i pewnie inni też na nawet jakaś krótką relację z Twoich występów. Jeszcze raz gratuluję występu, odwagi i głosu! ; )
Gratuluję - fan programu ze mnie żaden - jednak zdolnych ludzi ci u nas pod dostatkiem - tylko marketingowo tak jakoś idziemy nie tam gdzie trzeba - dużo samozaparcia życzę - postępu oraz możliwości rozwoju. Swoją droga na rodzimym rynku muzycznym nic się nie dzieje - emeryci rządzą i gwiazdki małego formatu - jest duża szansa aby to wreszcie zmienić. Powodzenia!!!!
Gratuluję - fan programu ze mnie żaden - jednak zdolnych ludzi ci u nas pod dostatkiem - tylko marketingowo tak jakoś idziemy nie tam gdzie trzeba - dużo samozaparcia życzę - postępu oraz możliwości rozwoju. Swoją droga na rodzimym rynku muzycznym nic się nie dzieje - emeryci rządzą i gwiazdki małego formatu - jest duża szansa aby to wreszcie zmienić. Powodzenia!!!!
Swoją droga na rodzimym rynku muzycznym nic się nie dzieje - emeryci rządzą i gwiazdki małego formatu - jest duża szansa aby to wreszcie zmienić.
Też tak do pewnego momentu myślałem, ale jednak jest znacznie inaczej. Trzeba się trochę postarać i naszukać, ale jest wiele ciekawych, polskich projektów muzycznych...
[quote]Swoją droga na rodzimym rynku muzycznym nic się nie dzieje - emeryci rządzą i gwiazdki małego formatu - jest duża szansa aby to wreszcie zmienić. [/quote]
Też tak do pewnego momentu myślałem, ale jednak jest znacznie inaczej. Trzeba się trochę postarać i naszukać, ale jest wiele ciekawych, polskich projektów muzycznych...
[b]xvidasd[/b] niestety na oglądanie już za późno, program był w niedziele, ale tutaj możesz obejrzeć http://vod.onet.pl/x-factor,x-factor,8874,1,9227,odcinek.html
Shedao Shai wow chłopie dzięki, że dałeś nam cynka. Oglądałam ten odcinek i występ Kacpra bardzo mi się podobał. Teraz wiedząc, że to jeden z nas mogę z całą świadomością powiedzieć: kacperski możesz liczyć na moje smsy głos niesamowity i życzę Ci abyś osiągnął dużo w tej dziedzinie życia. pozdrowionka
[b]Shedao Shai[/b] wow chłopie dzięki, że dałeś nam cynka. Oglądałam ten odcinek i występ Kacpra bardzo mi się podobał. Teraz wiedząc, że to jeden z nas mogę z całą świadomością powiedzieć: [b]kacperski[/b] możesz liczyć na moje smsy :) głos niesamowity i życzę Ci abyś osiągnął dużo w tej dziedzinie życia. pozdrowionka