Skąd dowiedziałeś się o nas?
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Skąd dowiedziałeś się o nas?
Jak w temacie - interesuje mnie jak tutaj trafiliście?
Na Forum celowo nie ma żadnych robotów dzięki czemu zawartość postów nie jest widoczna w przeglądarkach internetowych. Chciałbym więc wiedzieć, czy to przypadkowe odwiedziny czy może poczta pantoflowa?
A drugie pytanie mam takie (zwłaszcza do "nowych"):
Czy wiecie jak dobrać się do plików w formacie (XviD asd) czy też FAQ jest tak nieczytelne, że tylko przez przypadek (intuicję?) macie dostęp do tego działu?
Na Forum celowo nie ma żadnych robotów dzięki czemu zawartość postów nie jest widoczna w przeglądarkach internetowych. Chciałbym więc wiedzieć, czy to przypadkowe odwiedziny czy może poczta pantoflowa?
A drugie pytanie mam takie (zwłaszcza do "nowych"):
Czy wiecie jak dobrać się do plików w formacie (XviD asd) czy też FAQ jest tak nieczytelne, że tylko przez przypadek (intuicję?) macie dostęp do tego działu?
Ostatnio zmieniony 30 marca 2011, 16:35 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
When Dreams Come True...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Potwierdzam to co lubie_kiedy napisała. Ja mogę nawet napisać jak się zaczęła moja przygoda z xvid asd
Mi znajoma parę lat temu pożyczyła płytkę DVD z CSI LAs Vegas. Zdziwiłem się że na jednej płytce zmieścił się cał sezon (24 odcinki) a jakościowo było bardzo dobre. To były czasy gdy jescze nie miałem internetu. Później internet był, stwierdziłem że może też inne seriale są oprócz csi w tak małym formacie. No i na mininowej wtedy znalazłem setki torrentów made by xvidasd.No i z napisu początku każdego odcinka trafiłem na na tvshows.yoyo.pl, późniejsze xvidasd.com.
Mi znajoma parę lat temu pożyczyła płytkę DVD z CSI LAs Vegas. Zdziwiłem się że na jednej płytce zmieścił się cał sezon (24 odcinki) a jakościowo było bardzo dobre. To były czasy gdy jescze nie miałem internetu. Później internet był, stwierdziłem że może też inne seriale są oprócz csi w tak małym formacie. No i na mininowej wtedy znalazłem setki torrentów made by xvidasd.No i z napisu początku każdego odcinka trafiłem na na tvshows.yoyo.pl, późniejsze xvidasd.com.
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
Torrenty chyba będą królowały, z braku opcji, napis na początku serialu..
Ode mnie zaczęło się od DS9 bodajże, szukałam torrentów, a ten nie dość, że niewielki, miał wtedy świetne seedy. Miałam wtedy czas wolnego internetu i głównie korzystałam z plików .rmvb z wgranymi portugalskimi napisami więc zobaczyć nie dośc, że .avi, to w dobrej jakości i bez wgranych napisów, a jedynie z dopasowanymi polskimi było dla mnie objawnieniem. Potem długo korzystałam z torrentów, i dopiero duuuużo później zawędrowałam na stronę, przegapiłam chyba ze 3 otwarte rejestracje i w końcu trafiłam na właściwy moment
Ode mnie zaczęło się od DS9 bodajże, szukałam torrentów, a ten nie dość, że niewielki, miał wtedy świetne seedy. Miałam wtedy czas wolnego internetu i głównie korzystałam z plików .rmvb z wgranymi portugalskimi napisami więc zobaczyć nie dośc, że .avi, to w dobrej jakości i bez wgranych napisów, a jedynie z dopasowanymi polskimi było dla mnie objawnieniem. Potem długo korzystałam z torrentów, i dopiero duuuużo później zawędrowałam na stronę, przegapiłam chyba ze 3 otwarte rejestracje i w końcu trafiłam na właściwy moment
-
Wskaż do odpowiedzi
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
spiderpp moja sytuacja była podobna. Dostałam Prisona od kolegi To on też mi polecił tą stronkę. Nigdy się nie spytałam jaki ma nick (a teraz nie mamy już ze sobą kontaktu), może nawet piszemy ze sobą nie wiedząc, że to my (jeśli jeszcze tu przebywa) Korzystając z możliwości chciałabym pozdrowić i podziękować Maćkowi za namiary na tą super extra stronkę
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
A ja od kolegi, który najprawdopodobniej z googli. Nie zamierzałem się tutaj w ogóle udzielać stąd wyskoczył mi drobny problem przy zmianie regulaminu. Natomiast na 3 wysłane zaproszenia nikt z tego nie korzysta. Podejrzewam, że wynika to głównie z chęci oglądania w zupełnie innej rozdzielczości. Ja i mój laptop mówimy wielkie tak dla tego typu kompresji.
-
yar
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Heh, ja też oczywiście dzięki torrentom. Może dlatego, że stronkę XviDasd odkryłem w lutym 2006 roku jak jeszcze raczkowała Były to czasy, gdy zaproszenia się nikomu w głowie nie śniły, na stronie było może z 15 seriali, wszystko było na torrentach a ludzie cieszyli się z tego co mieli Sielanka i już
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
-
kontrast
-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Re: Skąd dowiedziałeś się o nas?
A ja trafiłam przez Netię, no i przez NajPhila. Szukałam informacji o jakości usług Netii w mojej okolicy. Wrzuciłam jakieś hasło w google i pokazało się to:
http://xvidasd.com/n/viewtopic.php?f=8&t=4347
Weszłam i czasami jestem.
http://xvidasd.com/n/viewtopic.php?f=8&t=4347
Weszłam i czasami jestem.
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja też! He he he!jc-k pisze:A ja trafiłam przez... NajPhila.
Podążyłem jego śladem z "nast.ws" i trafiłem tutaj
-
najphil
- Kontakt:
Się normalnie wodzirejem mianuje - co prawda samozwańczym, ale zawsze.
Witaj Tomeczku i odpalaj motorek
Witaj Tomeczku i odpalaj motorek