Skąd dowiedziałeś się o nas?

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.

<t>Skąd dowiedziałeś się o nas?/Where did you hear about us?</t>

Można wybrać tylko 1. opcję

Nie głosuj, zobacz wyniki, ale stracisz prawo do głosowania

Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Skąd dowiedziałeś się o nas?

Post autor: asd »

Jak w temacie - interesuje mnie jak tutaj trafiliście?
Na Forum celowo nie ma żadnych robotów dzięki czemu zawartość postów nie jest widoczna w przeglądarkach internetowych. Chciałbym więc wiedzieć, czy to przypadkowe odwiedziny czy może poczta pantoflowa?

A drugie pytanie mam takie (zwłaszcza do "nowych"):
Czy wiecie jak dobrać się do plików w formacie (XviD asd) czy też FAQ jest tak nieczytelne, że tylko przez przypadek (intuicję?) macie dostęp do tego działu?
Ostatnio zmieniony 30 marca 2011, 16:35 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek When Dreams Come True...
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Wydaje mi się, że brakuje odpowiedzi przez sieć torrent.
U mnie tak właśnie było, że przy szukaniu seriali parę razy mignęło mi asd i zainteresowałam się co to takiego :-) Myślę, że to może być dość częsta odpowiedź...
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Potwierdzam to co lubie_kiedy napisała. Ja mogę nawet napisać jak się zaczęła moja przygoda z xvid asd :)
Mi znajoma parę lat temu pożyczyła płytkę DVD z CSI LAs Vegas. Zdziwiłem się że na jednej płytce zmieścił się cał sezon (24 odcinki) a jakościowo było bardzo dobre. To były czasy gdy jescze nie miałem internetu. Później internet był, stwierdziłem że może też inne seriale są oprócz csi w tak małym formacie. No i na mininowej wtedy znalazłem setki torrentów made by xvidasd.No i z napisu początku każdego odcinka trafiłem na na tvshows.yoyo.pl, późniejsze xvidasd.com.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Tak. W moim przypadku było tak samo. Trafiłem na torrenta z dopiskiem asd.
Inminditrust
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Inminditrust »

Torrenty chyba będą królowały, z braku opcji, napis na początku serialu..
Ode mnie zaczęło się od DS9 bodajże, szukałam torrentów, a ten nie dość, że niewielki, miał wtedy świetne seedy. Miałam wtedy czas wolnego internetu i głównie korzystałam z plików .rmvb z wgranymi portugalskimi napisami więc zobaczyć nie dośc, że .avi, to w dobrej jakości i bez wgranych napisów, a jedynie z dopasowanymi polskimi było dla mnie objawnieniem. Potem długo korzystałam z torrentów, i dopiero duuuużo później zawędrowałam na stronę, przegapiłam chyba ze 3 otwarte rejestracje i w końcu trafiłam na właściwy moment :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Ja dokładnie tak samo jak poprzednicy. Dostałem od kumpla na płycie chyba Prison Breaka, który strasznie mało zajmował. Po dopisku 'xvid asd' trafiłem na forum ; )
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

spiderpp moja sytuacja była podobna. Dostałam Prisona od kolegi :) To on też mi polecił tą stronkę. Nigdy się nie spytałam jaki ma nick (a teraz nie mamy już ze sobą kontaktu), może nawet piszemy ze sobą nie wiedząc, że to my (jeśli jeszcze tu przebywa) :) Korzystając z możliwości chciałabym pozdrowić i podziękować Maćkowi za namiary na tą super extra stronkę :salut:
:)
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

A ja od kolegi, który najprawdopodobniej z googli. Nie zamierzałem się tutaj w ogóle udzielać stąd wyskoczył mi drobny problem przy zmianie regulaminu. Natomiast na 3 wysłane zaproszenia nikt z tego nie korzysta. Podejrzewam, że wynika to głównie z chęci oglądania w zupełnie innej rozdzielczości. Ja i mój laptop mówimy wielkie tak dla tego typu kompresji.
Awatar użytkownika
yar
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: yar »

Nie będę oryginalny - torrent'y - konwersacja ze znajomymi nt. ciekawych stron - kilka seriali otrzymanych od kumpli w tak małym rozmiarze - zaszokował efekt końcowy czyli obraz+dźwięk w przyzwoitej jakości, rejestracja dawno temu, od niedawna wyrzucam słowa na forum... ;)
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Heh, ja też oczywiście dzięki torrentom. Może dlatego, że stronkę XviDasd odkryłem w lutym 2006 roku jak jeszcze raczkowała :) Były to czasy, gdy zaproszenia się nikomu w głowie nie śniły, na stronie było może z 15 seriali, wszystko było na torrentach a ludzie cieszyli się z tego co mieli :D Sielanka i już :D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Dość dawno to już było i szczerze mówiąc nie całkiem pamiętam, ale wydaje mi się, że na początku był torrent.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
bob-satan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bob-satan »

Dostałem serial, który mało zajmował, przy każdym odcinku przewijał sie w napisach xvis.asd i pogooglałem co to :)

Z FAQ nie ma problemów :)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Przypadek, szukałem serialu Carnivale, a że miałem wtedy mały dysk to ściągnałem wersje która wazyla najmniej. Byłem zadowolony z jakości i wagi plików wiec wpadlem na forum i tak juz siedze pare lat.
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

Z tego co pamiętam dostałem płytę dvd z 1 sezonem supernatural później z 2 i tak jakoś poszło, że odkryłem stronę a potem pozostało tylko czekane na odpowiednią chwilę i udało się zarejestrować.Dzięki wam mam na koncie wiele obejrzanych seriali i jeszcze więcej nieprzespanych nocy :-) Oby tak dalej!!!
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

Szukałem jakiegoś serialu w rmvb na pebie, a znalazłem wstawkę xvid asd sapera i odtąd używam prawie tylko xvid asd.
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Re: Skąd dowiedziałeś się o nas?

Post autor: joana »

A ja trafiłam przez Netię, no i przez NajPhila. Szukałam informacji o jakości usług Netii w mojej okolicy. Wrzuciłam jakieś hasło w google i pokazało się to:
http://xvidasd.com/n/viewtopic.php?f=8&t=4347
Weszłam i czasami jestem.
Time
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Time »

jc-k pisze:A ja trafiłam przez... NajPhila.
Ja też! He he he!
Podążyłem jego śladem z "nast.ws" i trafiłem tutaj :crazy
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Się normalnie wodzirejem mianuje - co prawda samozwańczym, ale zawsze. :D

Witaj Tomeczku i odpalaj motorek ;)
ObrazekObrazek

Szybka odpowiedź

To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.

ODPOWIEDZ