Druga, po "The Take", brytyjska ekranizacja prozy Martina Cole'a.
Cathy and Eamonn wychowywali się razem w mrocznej dzielnicy londyńskiego East Endu. Cathy, córka prostytutki ma niełatwe życie. Nie chce skończyć jak matka, ale na skutek różnych złych doświadczeń w końcu ucieka z domu i kończy w nędzy, na ulicach Soho. Tymczasem Eamonn, jej prawdziwa miłość, ma przed sobą świetlaną karierę boksera. Daje się jednak zbałamucić obietnicom lokalnego gangstera i zostaje zmuszony do pracy dla niego.
Ta historia, dziejąca się latach 60tych jest pełna brutalności, przemocy i odpychającego światka przestępczego.
Druga, po "The Take", brytyjska ekranizacja prozy Martina Cole'a.
Cathy and Eamonn wychowywali się razem w mrocznej dzielnicy londyńskiego East Endu. Cathy, córka prostytutki ma niełatwe życie. Nie chce skończyć jak matka, ale na skutek różnych złych doświadczeń w końcu ucieka z domu i kończy w nędzy, na ulicach Soho. Tymczasem Eamonn, jej prawdziwa miłość, ma przed sobą świetlaną karierę boksera. Daje się jednak zbałamucić obietnicom lokalnego gangstera i zostaje zmuszony do pracy dla niego.
Ta historia, dziejąca się latach 60tych jest pełna brutalności, przemocy i odpychającego światka przestępczego.
hmmm brzmi bardzo dobrze. Szczególnie lata w których dzieje się serial mnie zaciekawiły.
Może być ciekawie.A w zasadzie to jestem pewien że będzie ciekawie.
No i z napisami nie powinno być problemu.
Są do 3 odcinków jak na razie.
No i zauważyłem polski akcent. W serialu gra niejaka Dominika Jabłońska.
hmmm brzmi bardzo dobrze. Szczególnie lata w których dzieje się serial mnie zaciekawiły. Może być ciekawie.A w zasadzie to jestem pewien że będzie ciekawie. :D
No i z napisami nie powinno być problemu. Są do 3 odcinków jak na razie. No i zauważyłem polski akcent. W serialu gra niejaka Dominika Jabłońska.
Pierwszy odcinek gotowy - jak na razie oglądnąłem zaledwie pierwsze 10min. i... zgrzyt... na razie słabe... (nie da się uniknąć porównań do The Take). No ale nie można oceniać po 10-ciu minutach... Jak oglądnę to się wypowiem.
[url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstrona2pl.php?zmienna=martinacoles][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/martinacoles1_p.jpg[/img] [b]Martina Coles The Runaway [mini][/b][/url]
Pierwszy odcinek gotowy - jak na razie oglądnąłem zaledwie pierwsze 10min. i... zgrzyt... na razie słabe... (nie da się uniknąć porównań do The Take). No ale nie można oceniać po 10-ciu minutach... Jak oglądnę to się wypowiem.
To całkiem inny serial choć klimatycznie bardzo podobny.
Jest tak dobry, że po oglądnięciu pilota nie mogłem przestać i zaliczyłem od razu cztery odcinki!
Świetnie opowiedziana historia o... miłości - ale to wcale nie żadne romansidło - to brutalny film pełen szarej rzeczywistości. Film o zbrodni, przemocy seksie i no właśnie... - miłości - polecam
To całkiem inny serial choć klimatycznie bardzo podobny. Jest tak dobry, że po oglądnięciu pilota nie mogłem przestać i zaliczyłem od razu cztery odcinki! Świetnie opowiedziana historia o... miłości - ale to wcale nie żadne romansidło - to brutalny film pełen szarej rzeczywistości. Film o zbrodni, przemocy seksie i no właśnie... - miłości - polecam :ok
Nie wiem jak to sie stało, ze pobrałem pilot tego serialu, chyba z ciekawości przy okazji szukania ' The Take' W sumie nie ma co dodać do postu xvidasd Skończyłem 4epki, śmiało polecam, torrenty są na wymarciu tak swoją drogą.
Ps. Może ktoś dopasować napisy do wersji 350MB? Bo do 5 i 6 odcinka w ogolę nie znalazłem napisów, dopiero jak zajrzałem na forum.
Ps2. jednak nie ma napisów... Co z odcinkami 1x05 i 1x06 serial jednak nie jest complet w up/down
Nie wiem jak to sie stało, ze pobrałem pilot tego serialu, chyba z ciekawości przy okazji szukania ' The Take' W sumie nie ma co dodać do postu [b]xvidasd[/b] Skończyłem 4epki, śmiało polecam, torrenty są na wymarciu tak swoją drogą.
Ps. Może ktoś dopasować napisy do wersji 350MB? Bo do 5 i 6 odcinka w ogolę nie znalazłem napisów, dopiero jak zajrzałem na forum.
Ps2. jednak nie ma napisów... Co z odcinkami 1x05 i 1x06 serial jednak nie jest complet w up/down
eee bez sensu skoro już dawno są.
Ja już zapomniałem co tam się działo a w tym tempie, nim nowy tłumacz zdubluje jeszcze czwarty odcinek i zabierze się za piąty to broda mi do kolan urośnie...
eee bez sensu skoro już dawno są. Ja już zapomniałem co tam się działo a w tym tempie, nim nowy tłumacz zdubluje jeszcze czwarty odcinek i zabierze się za piąty to broda mi do kolan urośnie... :rabbit:
xvidasd pisze:eee bez sensu skoro już dawno są.
Ja już zapomniałem co tam się działo a w tym tempie, nim nowy tłumacz zdubluje jeszcze czwarty odcinek i zabierze się za piąty to broda mi do kolan urośnie...
[quote="xvidasd"]eee bez sensu skoro już dawno są. Ja już zapomniałem co tam się działo a w tym tempie, nim nowy tłumacz zdubluje jeszcze czwarty odcinek i zabierze się za piąty to broda mi do kolan urośnie... :rabbit:[/quote]
Bardzo dobry mini. Jestem po 4 odcinkach i mogę śmiało polecić.
Porównanie do The Take nie ma sensu bo to inny serial.
Świetna muzyka. kostiumy i scenografia.
Serial wciąga i ma się wrażenie że odcinki trwają po kilka minut.
Szkoda że jest taki krótki.
Bardzo dobry mini. Jestem po 4 odcinkach i mogę śmiało polecić. Porównanie do The Take nie ma sensu bo to inny serial. Świetna muzyka. kostiumy i scenografia. Serial wciąga i ma się wrażenie że odcinki trwają po kilka minut. Szkoda że jest taki krótki.