Switched at Birth S1 ep by ep

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Switched at Birth S1 ep by ep

Post autor: NIke »

Premiera: 06.06.2011
ABC
IMDB
FilmWeb (jeszcze nie ma swojej strony)
EpGuides (jeszcze nie ma swojej strony)
TV.com
Opis: Historia dwóch nastolatek, które zostały zamienione miejscami w po porodzie.
Jedna mieszka z bogatymi rodzicami, a druga (utraciła słuch w dzieciństwie) jest wychowywana przez samotną matkę.
Rodziny decydują się zamieszkać razem.

Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2011, 22:20 przez NIke, łącznie zmieniany 2 razy.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

uuuch - nie dla mnie :no
Ale saper pewnie się ucieszy ;) :D
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Mało tego jestem podeekscytowany :)
ABC Family Yummi :king:
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

...a to jeszcze nie koniec niespodzianek od ABC na te wakacje (i nie mam tu na myśli kontynuacji "Kłamczuszek", czyli PLL, a już na pewno nie "Sekretne Życie Amerykańskiej Nastolatki" brr...) - planują nakręcić serial na motywach innej serii książek tej samej autorki, co PLL (premiera jest w połowie sierpnia, więc jeszcze go nie wpisałam): The Lying Game.
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Jednak wolę pozostać przy macierzystej stacji - ABC, niestety starość nie radość :]

BTW czy mi się wydaje czy fabułę wzorowano na słynnej powieści Marka Twaina??
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Obecnie SaB ma przerwę, a pozostałe 22 odcinki mają być wypuszczone gdzieś na początku 2012 - czy w związku z tym mam odkleić posta (planuję dokończyć wystawianie serialu)?
Obrazek

***PL***

***ENG***
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Odklej _________________________________
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź