I kolejna propozycja. Coś wysyp ostatnio produkcji uk.
Bardzo mnie to cieszy.
Trafiłem na to na n24.pl w tłumaczeniach.
The Reckoning
Prod. uk 2011
Kiedy Sally Wilson słyszy od prawnika że odziedziczy 5 mln funtów od nieznanej sobie osoby jej wszystkie problemy wydają się bliskie rozwiązaniu. Pozostaje spełnić tylko jeden warunek zapisany w testamencie. I w tym tkwi cały problem.
Występuje m in. Max Beesley.
Kiedy Sally Wilson słyszy od prawnika że odziedziczy 5 mln funtów od nieznanej sobie osoby jej wszystkie problemy wydają się bliskie rozwiązaniu. Pozostaje spełnić tylko jeden warunek zapisany w testamencie. I w tym tkwi cały problem. Występuje m in. Max Beesley.
Gdy los Cię nie rozpieszcza, a na dodatek, życie twojego dziecka może uratować jedynie kosztowne leczenia w USA, niespodziewana wiadomość o spadku w wysokości 5 milionów funtów jest jak wysłuchanie wszystkich twoich modlitw.
Żeby otrzymać te pieniądze trzeba tylko spełnić jeden warunek, jeden maleńki warunek...
Właśnie obejrzałem część pierwszą i muszę przyznać, że świetny serial. Bez głupot i nielogiczności za to z całkiem nieźle przemyślanym aspektem psychologicznym. Do tego kilka mocnych scen.
Serial tłumaczy niezawodny Jarmisz, a napisy do drugiego epka już w korekcie na Nast.ws
Gdy los Cię nie rozpieszcza, a na dodatek, życie twojego dziecka może uratować jedynie kosztowne leczenia w USA, niespodziewana wiadomość o spadku w wysokości 5 milionów funtów jest jak wysłuchanie wszystkich twoich modlitw. Żeby otrzymać te pieniądze trzeba tylko spełnić jeden warunek, jeden maleńki warunek...
Właśnie obejrzałem część pierwszą i muszę przyznać, że świetny serial. Bez głupot i nielogiczności za to z całkiem nieźle przemyślanym aspektem psychologicznym. Do tego kilka mocnych scen.
Serial tłumaczy niezawodny Jarmisz, a napisy do drugiego epka już w korekcie na Nast.ws
Mój błąd, że nie znalazłem wcześniejszego wątku, ale to tylko przykład na to, że w ten sposób nadawanie tytułu się nie sprawdza, bo wyszukiwarka nic nie pokazuje, jak się wpisze sam tytuł serialu.
Mój błąd, że nie znalazłem wcześniejszego wątku, ale to tylko przykład na to, że w ten sposób nadawanie tytułu się nie sprawdza, bo wyszukiwarka nic nie pokazuje, jak się wpisze sam tytuł serialu.
Znajduje. Wystarczy zaznaczyć "Szukaj wszystkich słów".
[size=75][color=#999999]Added after 54 minutes:[/color][/size]
[url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.php?zmienna=reckoning_the][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/reckoning_the_p.jpg[/img] [b]The Reckoning [mini] [/b][/url] Gotowy - no to oglądamy...
Ciekawy ale przewidywalny.
Nie chce mi się tylko wierzyć, że tyle ludzi nie pomyślało w jaki sposób notariusz sprawdzi wykonanie ostatniej woli skoro nagranie było prywatne?
Spoiler:
a zadanie niezgodne z prawem?
Jest taka scena kiedy jeden z nich morduje drugiego a potem leci do komputera sprawdzić czy jest już przelew... i jest.
Przepraszam ale co sobie myślał spadkobierca? Że to zmarły, obserwujący go zza światów od razu zauważył, że wola została wykonana i zrobił przelew?
Ciekawy ale przewidywalny. Nie chce mi się tylko wierzyć, że tyle ludzi nie pomyślało w jaki sposób notariusz sprawdzi wykonanie ostatniej woli skoro nagranie było prywatne? [spoiler]a zadanie niezgodne z prawem?
Jest taka scena kiedy jeden z nich morduje drugiego a potem leci do komputera sprawdzić czy jest już przelew... i jest. Przepraszam ale co sobie myślał spadkobierca? Że to zmarły, obserwujący go zza światów od razu zauważył, że wola została wykonana i zrobił przelew? [/spoiler] Niedopracowana produkcja ale może się podobać.