Myślę że trochę ludzi się ucieszy że smallville się pojawi
Chętnych zapraszam do ściągnięcia bo naprawdę warto.
Wyprzedzając pewnie wasze pytania odnośnie innych sezonów to nie wiem kiedy będą wystawione, gdyż to nie moja działka...
Tymczasem zachęcam do ściagnięcia...
Myślę że trochę ludzi się ucieszy że smallville się pojawi Chętnych zapraszam do ściągnięcia bo naprawdę warto. Wyprzedzając pewnie wasze pytania odnośnie innych sezonów to nie wiem kiedy będą wystawione, gdyż to nie moja działka... Tymczasem zachęcam do ściagnięcia...[url=http://www.mininova.org/tor/1013337][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
haker_dream pisze:
dzięki chłopie!
odwalasz kawał dobrej roboty!
no wiesz co??!! :lol:
Jak widac @oziak to kobieta :!:
:roll: Mój błąd następnym razem będe zwracał uwagę.
Dygresja:
dzięki dziewczyno!
odwalasz kawał dobrej roboty!
I z niecierpliwością czekam na kolejne epizodziki.
Jeszcze raz przepraszam za niedopatrzenie
Swego czasu były w tej sprawie wątpliwości, a to wokół domagania się buziaków. Ot, taka niszowa sprawa. Ale znana niektórym
Tak czy siak, radość spora, bo choć nie oglądam , to jako mod się cieszę, bo to ograniczy ilość pytań - a kiedy? a jutro? a za tydzień?
I ja się cieszę choć kiedyś sam zadawałem takie pytania, to cieszęsię z dwóch powodach: wkońcu rozwiała ta pozycja wątpliwoście kiedy? za tydzień? za miesiąc? itd. i wkońcu obejrzę zaległe odcinki :lol: :lol: :lol:
[quote="Brita"][quote="haker_dream"] dzięki chłopie! odwalasz kawał dobrej roboty![/quote] no wiesz co??!! :lol: Jak widac @oziak to kobieta :!: :P[/quote]
:roll: Mój błąd następnym razem będe zwracał uwagę.
Dygresja: dzięki dziewczyno! odwalasz kawał dobrej roboty!
I z niecierpliwością czekam na kolejne epizodziki. Jeszcze raz przepraszam za niedopatrzenie
[quote]Swego czasu były w tej sprawie wątpliwości, a to wokół domagania się buziaków. Ot, taka niszowa sprawa. Ale znana niektórym
Tak czy siak, radość spora, bo choć nie oglądam , to jako mod się cieszę, bo to ograniczy ilość pytań - a kiedy? a jutro? a za tydzień?[/quote]
I ja się cieszę choć kiedyś sam zadawałem takie pytania, to cieszęsię z dwóch powodach: wkońcu rozwiała ta pozycja wątpliwoście kiedy? za tydzień? za miesiąc? itd. i wkońcu obejrzę zaległe odcinki :lol: :lol: :lol:
Jak bym miał kolekcjonować wszystko na dysku twardym, to chyba bym co tydzień dostawał białej gorączki na myśl jak upchnąć kolejne GB danych
A co do samego serialu. Super, że ktoś się wziął za wystawienie tego serialiku w XvidASD. Co prawda nie będzie ściągał na bieżąco, ale już cały sezon pobiorę z chęcią
Jak bym miał kolekcjonować wszystko na dysku twardym, to chyba bym co tydzień dostawał białej gorączki na myśl jak upchnąć kolejne GB danych ;)
A co do samego serialu. Super, że ktoś się wziął za wystawienie tego serialiku w XvidASD. Co prawda nie będzie ściągał na bieżąco, ale już cały sezon pobiorę z chęcią ;)
Wiem że o tym już było kilka tematów i kilka dyskusji, ale chciałbym po raz kolejny zaproponować by ktoś pokusił się o wstawienie brakujących sezonów od 1 do 6. Z tego co pamiętam z poprzednich dyskusji chyba na starym forum to już ktoś nawet miał przerobione jakieś sezony, ale że były spore problemy z kompresją pierwszego sezonu ów serial nie pojawił się na stronie Wielka szkoda bo zapewne wiele osób (w tym ja) byłoby nim zainteresowane
Smallville (Tajemnice Smallville)
Produkcja: Kanada, USA Gatunek: Przygodowy, Sci-Fi, Dla młodzieży Opis: (pobrane z www.filmweb.pl)
Clark Kent przed rozpoczęciem kariery w Daily Planet wychował się i mieszkał wraz z rodzicami i wszystkimi przyjaciółmi w małym miasteczku Smallville. Jego najlepszym przyjacielem był Lex Luthor a miłością jego życia Lana. Film opowiada o wczesnych latach Clarka, o jego przemianach, o odkrywanych przez niego poszczególnych mocy. Fajny scenariusz i wspaniała muzyka sprawiają ze film posiada liczne grono fanów zarówno w Stanach Zjednoczonych jak i Europie.
Wiem że o tym już było kilka tematów i kilka dyskusji, ale chciałbym po raz kolejny zaproponować by ktoś pokusił się o wstawienie brakujących sezonów od 1 do 6. Z tego co pamiętam z poprzednich dyskusji chyba na starym forum to już ktoś nawet miał przerobione jakieś sezony, ale że były spore problemy z kompresją pierwszego sezonu ów serial nie pojawił się na stronie :( Wielka szkoda bo zapewne wiele osób (w tym ja) byłoby nim zainteresowane :)
[b]Produkcja:[/b] Kanada, USA [b]Gatunek:[/b] Przygodowy, Sci-Fi, Dla młodzieży [b]Opis: (pobrane z www.filmweb.pl)[/b] Clark Kent przed rozpoczęciem kariery w Daily Planet wychował się i mieszkał wraz z rodzicami i wszystkimi przyjaciółmi w małym miasteczku Smallville. Jego najlepszym przyjacielem był Lex Luthor a miłością jego życia Lana. Film opowiada o wczesnych latach Clarka, o jego przemianach, o odkrywanych przez niego poszczególnych mocy. Fajny scenariusz i wspaniała muzyka sprawiają ze film posiada liczne grono fanów zarówno w Stanach Zjednoczonych jak i Europie.
No to już nigdy nie będzie tego serialu, skoro tak stanowczo oznajmiasz swoją wolę. Poczynimy również odpowiednie kroki, żeby usunąć go z ramówek telewizyjnych. I jakie bogate uzasadnienie. Tajemnicze jakieś te Twoje posty są.
No to już nigdy nie będzie tego serialu, skoro tak stanowczo oznajmiasz swoją wolę. Poczynimy również odpowiednie kroki, żeby usunąć go z ramówek telewizyjnych. ;) I jakie bogate uzasadnienie. Tajemnicze jakieś te Twoje posty są.