Witam mam takie pytanie odnośnie tego serialu czy nadal będzie kontynuowane wstawianie w miarę na bieżąco czy będziemy czekać na cały sezon?? bo dawno nic nie było i nie wiem czy to z powodu braku czasu uploadera czy jakieś problemy z napisami są albo jeszcze jakieś inne techniczne?
Witam mam takie pytanie odnośnie tego serialu czy nadal będzie kontynuowane wstawianie w miarę na bieżąco czy będziemy czekać na cały sezon?? bo dawno nic nie było i nie wiem czy to z powodu braku czasu uploadera czy jakieś problemy z napisami są albo jeszcze jakieś inne techniczne?
Też jestem fanem tego serialu i z tego co wiem serial będzie na bieżąco o ile...będą napisy, gdyż tłumacz, który się tym zajmuje nie przetłumaczył jeszcze piątego odcinka co znaczy że jest jakieś trzy tygodnie do tyłu. Pozostaje tylko cierpliwie czekać:)
Też jestem fanem tego serialu i z tego co wiem serial będzie na bieżąco o ile...będą napisy, gdyż tłumacz, który się tym zajmuje nie przetłumaczył jeszcze piątego odcinka co znaczy że jest jakieś trzy tygodnie do tyłu. Pozostaje tylko cierpliwie czekać:)
Serial dalej będzie wystawiany odcinek po odcinku - jak będą napisy. Dla tego serialu zawsze mam czas . Niestety jesteśmy uzależnieni od @kendera. Na początku miesiąca obiecywał, że postara się dokończyć tłumaczenia ale przeszkodą były jak napisał "Sprawy rodzinno-okoloswietozmarłowe". Czuję się trochę winny sytuacji bo sam pisałem "że napisy to nie piekarnia ..." ale nie myślałem, że weźmie to aż tak poważnie :mrgreen:. Mam tylko nadzieję, że po ustabilizowaniu swoich spraw rodzinnych będzie dalej tłumaczył ten serial.
Serial dalej będzie wystawiany odcinek po odcinku - jak będą napisy. Dla tego serialu zawsze mam czas :D . Niestety jesteśmy uzależnieni od @kendera. Na początku miesiąca obiecywał, że postara się dokończyć tłumaczenia ale przeszkodą były jak napisał "Sprawy rodzinno-okoloswietozmarłowe". Czuję się trochę winny sytuacji bo sam pisałem "że napisy to nie piekarnia ..." ale nie myślałem, że weźmie to aż tak poważnie :mrgreen:. Mam tylko nadzieję, że po ustabilizowaniu swoich spraw rodzinnych będzie dalej tłumaczył ten serial.
Jełsi ktoś jest nei cierpliwy to zawsze można obejrzeć serial w oryginale. Odradzam to jednak osobą znającym angielski na poziomie podstawowym, bo czasem w serialu pojawiają sie specjalistyczne terminy oraz cytaty znanych person, często mające odpowiedniki w języku polskim, ale pod innym znaczeniem.
Trzymam kciuki za @kendera, żeby wkrótce powrócił do nas z kolejnymi tłumaczeniami.
Jełsi ktoś jest nei cierpliwy to zawsze można obejrzeć serial w oryginale. Odradzam to jednak osobą znającym angielski na poziomie podstawowym, bo czasem w serialu pojawiają sie specjalistyczne terminy oraz cytaty znanych person, często mające odpowiedniki w języku polskim, ale pod innym znaczeniem.
Trzymam kciuki za @kendera, żeby wkrótce powrócił do nas z kolejnymi tłumaczeniami.
Nie wiem czy się doczekamy na @kendara więc wstawiam odcinki z tłumaczeniem innej osoby. Nie oglądałem jeszcze więc nie wiem jaki poziom. Zapraszam do dyskusji na temat odcinków.
Nie wiem czy się doczekamy na @kendara więc wstawiam odcinki z tłumaczeniem innej osoby. Nie oglądałem jeszcze więc nie wiem jaki poziom. Zapraszam do dyskusji na temat odcinków.
A za odcinek 5 powinno się scenarzystów na lektykach nosić. Sposób w jaki zorientowali się kto jest 'czarnym charakterem' jest genialny tak jak cały epizod.
A za odcinek 5 powinno się scenarzystów na lektykach nosić. Sposób w jaki zorientowali się kto jest 'czarnym charakterem' jest genialny tak jak cały epizod.
Muszę przyznać, że serial jest znakomity. Oglądam za Waszą namową od bieżącego sezonu (bo inaczej nic bym nie zobaczył, bo nie pobiorę tylu plików wcześniejszych ) i jestem więcej niż zadowolony. Nawet pomimo tego, że mam świadomość, iż wiele tracę nie znając dobrze relacji między postaciami. No ale z tego, co widzę kapkę się tam ostatnio zmieniło, więc w sumie wchodzę w nowe relacje interpersonalne
Muszę przyznać, że serial jest znakomity. Oglądam za Waszą namową od bieżącego sezonu (bo inaczej nic bym nie zobaczył, bo nie pobiorę tylu plików wcześniejszych :cry: ) i jestem więcej niż zadowolony. Nawet pomimo tego, że mam świadomość, iż wiele tracę nie znając dobrze relacji między postaciami. No ale z tego, co widzę kapkę się tam ostatnio zmieniło, więc w sumie wchodzę w nowe relacje interpersonalne :)
kendzi pisze:
Oj An25driu nei przyzwyczajaj nas do takiego tempa :thumright:
To nie jest zależne odemnie tylko od tłumacza (idzie jak burza ). Z tego co widzę to być może jutro będą napisy do 9 a później powinno już być wszystko na bieżąco.
@Bostonq nie przejmuj się może jeszcze będziesz mieć okazję zobaczyć poprzednie sezony. Oglądając teraz te odcinki nie odczuwa się powiązania z poprzednimi.
Nie mogę się doczekać następnego odcinka bo w tym ciekawa była końcówka a bez napisów nie chcę oglądać. W moim przypadku byłoby to jak czytanie spojlera
[quote="kendzi"] Oj [b]An25driu[/b] nei przyzwyczajaj nas do takiego tempa :) :thumright:[/quote]
To nie jest zależne odemnie tylko od tłumacza (idzie jak burza :D). Z tego co widzę to być może jutro będą napisy do 9 a później powinno już być wszystko na bieżąco. @Bostonq nie przejmuj się może jeszcze będziesz mieć okazję zobaczyć poprzednie sezony. Oglądając teraz te odcinki nie odczuwa się powiązania z poprzednimi. Nie mogę się doczekać następnego odcinka bo w tym ciekawa była końcówka a bez napisów nie chcę oglądać. W moim przypadku byłoby to jak czytanie spojlera :D
Ja cie kręcę An25driu pokłony do ziemi i wielkie dzięki
Bostonq najbardziej żałuj, że ominęła cię genialna kreacja Mandy Patinkin jako Jason Gideon, bo jak narazie to mnie nowy członek załogi David Rossi jakoś nie bardzo przekonuje. Nadrób czym prędzej
Ja cie kręcę An25driu pokłony do ziemi i wielkie dzięki :D Bostonq najbardziej żałuj, że ominęła cię genialna kreacja Mandy Patinkin jako Jason Gideon, bo jak narazie to mnie nowy członek załogi David Rossi jakoś nie bardzo przekonuje. Nadrób czym prędzej :wink:
Jak rozumiem, ten nowy nie pojawiał się wcześniej. Ale fakt, daje się odczuć, że ten Gideon był tam ważny. Żałuję, to prawda.
Przyznaję, że jedyne, co mi jakoś nie pasuje, to ta specjalistka komputerowa - jakoś nie przylega do reszty, dość poważniej. Rozumiem, że to taki wtręt trochę humorystyczny, no i pewnie nie miałem okazji się przyzwyczaić w dwóch wcześniejszych sezonach
Jak rozumiem, ten nowy nie pojawiał się wcześniej. Ale fakt, daje się odczuć, że ten Gideon był tam ważny. Żałuję, to prawda.
Przyznaję, że jedyne, co mi jakoś nie pasuje, to ta specjalistka komputerowa - jakoś nie przylega do reszty, dość poważniej. Rozumiem, że to taki wtręt trochę humorystyczny, no i pewnie nie miałem okazji się przyzwyczaić w dwóch wcześniejszych sezonach :(