[doc] Yellowstone [BBC]

Dokumentalne - Ktokolwiek widział, ten wie więcej!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

W.BRYTANIA [doc] Yellowstone [BBC]

Post autor: asd »

obrazek
Yellowstone[/url]

Trzy częściowy dokument, który pokazuje obszary Amerykańskiego Parku Narodowego Yellowstone na przełomie jednego roku. Pierwszy odcinek opowiada o zimie - jak zwierzęta sobie radzą z przetrwaniem oraz pokazuje cuda i przepiękne pejzaże tego parku.

Na wyróżnienie zasługuje jedna niesamowita scena pokazująca sposób polowania Lisa na mysz... - to trzeba zobaczyć!!

Na końcu filmu jest krótki "pod dokument" o nazwie Yellowstone People ukazujący ludzi, którzy zajmują się różnymi rzeczami w parku Yellowstone - w pierwszym odcinku to historia faceta, który zajmuje się odśnieżaniem dachów (nie widziałem, żeby ktoś w tak nietypowy sposób odśnieżał dachy - przy użyciu PIŁY!! ). Niestety ten fragment nie jest przetłumaczony (to raptem z 5 czy 10min) ale tłumacz zobowiązał się to dotłumaczyć i wrzucić kompletne napisy razem z drugim odcinkiem.
Nie chciałem jednak czekać - myślę, że ten fragment zrozumieją nawet osoby, które kompletnie nie znają angielskiego... A jak ktoś się uprze to najwyżej będzie sobie mógł pobrać sam plik z napisami.

Zapraszam do oglądania pierwszej (z trzech) części!!!! JAK NAJBARDZIEJ POLECAM !! :ok
Obrazek When Dreams Come True...
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Oczywiście biorę :-)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ