Jako że koniec roku tuż tuż, więc proponuję stworzyć ankietę na najlepszy premierowy serial 2011. Jak napisał Shedao Shai post niżej niech każdy dodaje swoją propozycję, po świętach (27 grudnia) z powstałych propozycji, zrobimy ankietę, która potrwa 2 tygodnie do 9 stycznia:
Jako że koniec roku tuż tuż, więc proponuję stworzyć ankietę na najlepszy premierowy serial 2011. Jak napisał Shedao Shai post niżej :D niech każdy dodaje swoją propozycję, po świętach (27 grudnia) z powstałych propozycji, zrobimy ankietę, która potrwa 2 tygodnie do 9 stycznia:
Może tak jak w zeszłym roku: każdy podaje swój typ (xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2902) a potem jest jedna ankieta (http://xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2952)? Myślę że to by miało więcej sensu niż rozbijanie na kilka, aż tyle tych dobrych seriali nie wyszło
A już na temat: ja nie mam wątpliwości, dla mnie premierą 2011 jest Person of Interest. Świetny serial!
Obok tego za godne uwagi uważam: Game of Thrones, Once Upon a Time, New Girl, The Killing, Homeland, American Horror Story.
Odradzam: Alphas, The Cape, 2 Broke Girls. Reszty nie widziałem.
Może tak jak w zeszłym roku: każdy podaje swój typ (xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2902) a potem jest jedna ankieta (http://xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2952)? Myślę że to by miało więcej sensu niż rozbijanie na kilka, aż tyle tych dobrych seriali nie wyszło :)
A już na temat: ja nie mam wątpliwości, dla mnie premierą 2011 jest [b]Person of Interest[/b]. Świetny serial!
Obok tego za godne uwagi uważam: Game of Thrones, Once Upon a Time, New Girl, The Killing, Homeland, American Horror Story.
Odradzam: Alphas, The Cape, 2 Broke Girls. Reszty nie widziałem.
Za cholerę nie potrafię powiedzieć, które z seriali miały premierę w 2011. Może poza "Hell on Wheels" - wciąż oglądam znaczy, że to dobry serial.
Po chwili namysłu dorzucam jeszcze:
"Suits" - Ja pierdziu, obejrzałem cały sezon serialu o prawnikach.
"Revange" - moja wstydliwa przyjemność.
"The Killing" - jedna z najmocniejszych pozycji jakie widziałem w ogóle.
Za cholerę nie potrafię powiedzieć, które z seriali miały premierę w 2011. Może poza "Hell on Wheels" - wciąż oglądam znaczy, że to dobry serial.
Po chwili namysłu dorzucam jeszcze: "Suits" - Ja pierdziu, obejrzałem cały sezon serialu o prawnikach. "Revange" - moja wstydliwa przyjemność. "The Killing" - jedna z najmocniejszych pozycji jakie widziałem w ogóle.
1. Persons of Interest
2. Homeland
3. Game of Thrones
4. The Borgias
5. 2 Broke Girls
6. New Girl
7. Spartacus: Gods of the Arena
8. Neverland
9. Bag of Bones
Spartacus: Gods of the Arena, Neverland, Bag of Bones [code]1. Persons of Interest 2. Homeland 3. Game of Thrones 4. The Borgias 5. 2 Broke Girls 6. New Girl 7. Spartacus: Gods of the Arena 8. Neverland 9. Bag of Bones[/code]
1. Persons of Interest
2. Homeland
3. Game of Thrones
4. The Borgias
5. 2 Broke Girls
6. New Girl
8. Neverland
9. Bag of Bones
10, Hell on Wheels
11. Suits
12. Revange
13. The Killing
[code]1. Persons of Interest 2. Homeland 3. Game of Thrones 4. The Borgias 5. 2 Broke Girls 6. New Girl 7. Spartacus: Gods of the Arena 8. Neverland 9. Bag of Bones 10, Hell on Wheels 11. Suits 12. Revange 13. The Killing[/code]
1. Persons of Interest
2. Homeland
3. Game of Thrones
4. The Borgias
5. 2 Broke Girls
6. New Girl
8. Neverland
9. Bag of Bones
10, Hell on Wheels
11. Suits
12. Revange
13. The Killing
14. Grimm
15. American Horror Story
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
[code]1. Persons of Interest 2. Homeland 3. Game of Thrones 4. The Borgias 5. 2 Broke Girls 6. New Girl 7. Spartacus: Gods of the Arena 8. Neverland 9. Bag of Bones 10, Hell on Wheels 11. Suits 12. Revange 13. The Killing 14. Grimm 15. American Horror Story[/code]
Pamiętajcie że jest limit pozycji jakie można umieścić w sondzie. Bag of Bones np to miniserial, a 2 Broke Girls... ktoś na to zamierza głosować? Jak tak to ok
Pamiętajcie że jest limit pozycji jakie można umieścić w sondzie. Bag of Bones np to miniserial, a 2 Broke Girls... ktoś na to zamierza głosować? Jak tak to ok :smile:
ogólnie seriale lecące na przełomie roku mają mniejsze szanse niż seriali które leciały przez prawie cały rok, nie wszyscy mieli okazję jeszcze obejrzeć, przykładowo do Bag of bones jeszcze nie ma napisów, hell on wheels czy grimm po paru odcinkach ciężko ocenić miarodajnie serial, przykłady ubiegłoroczne można mnożyć.
[quote]jakie szanse ma Bag of Bones?? żadne...[/quote]
ogólnie seriale lecące na przełomie roku mają mniejsze szanse niż seriali które leciały przez prawie cały rok, nie wszyscy mieli okazję jeszcze obejrzeć, przykładowo do Bag of bones jeszcze nie ma napisów, hell on wheels czy grimm po paru odcinkach ciężko ocenić miarodajnie serial, przykłady ubiegłoroczne można mnożyć.
1. Persons of Interest
2. Homeland
3. Game of Thrones
4. The Borgias
5. 2 Broke Girls
6. New Girl
8. Neverland
9. Bag of Bones
10. Hell on Wheels
11. Suits
12. Revange
13. The Killing
14. Grimm
15. American Horror Story
16. Terra Nova
Okazuje się, że wcale tak dużo nowości w tym roku nie było...
[code]1. Persons of Interest 2. Homeland 3. Game of Thrones 4. The Borgias 5. 2 Broke Girls 6. New Girl 7. Spartacus: Gods of the Arena 8. Neverland 9. Bag of Bones 10. Hell on Wheels 11. Suits 12. Revange 13. The Killing 14. Grimm 15. American Horror Story 16. Terra Nova[/code] Okazuje się, że wcale tak dużo nowości w tym roku nie było...
Musi wygrać "Game of Thrones", innej możliwości nie widzę. Za to z drugim i trzecim miejscem może być ciekawie. Dla mnie "The Killing", ale "Homeland" i "Hell on Wheels" są bardzo blisko.
Musi wygrać "Game of Thrones", innej możliwości nie widzę. Za to z drugim i trzecim miejscem może być ciekawie. Dla mnie "The Killing", ale "Homeland" i "Hell on Wheels" są bardzo blisko.