Kontynuacja historii adwokata, Mitchella McDeere, którego poznaliśmy za sprawą bestsellerowej powieści Johna Grishama oraz jej filmowej adaptacji z Tom Cruisem w roli głównej. Jako młody prawnik, Mitchell zatrudniony został przez najbardziej prestiżową kancelarie w mieście. Szybko jednak odkrył, że tak naprawdę pracuje dla mafii. Zmuszony do współpracy przez FBI, zostaje świadkiem koronnym. Teraz, po 10 latach spokojnego życia ze zmienioną tożsamością, ktoś znów chce go dopaść.
Kontynuacja historii adwokata, Mitchella McDeere, którego poznaliśmy za sprawą bestsellerowej powieści Johna Grishama oraz jej filmowej adaptacji z Tom Cruisem w roli głównej. Jako młody prawnik, Mitchell zatrudniony został przez najbardziej prestiżową kancelarie w mieście. Szybko jednak odkrył, że tak naprawdę pracuje dla mafii. Zmuszony do współpracy przez FBI, zostaje świadkiem koronnym. Teraz, po 10 latach spokojnego życia ze zmienioną tożsamością, ktoś znów chce go dopaść.
Będzie to jedna z nielicznych moich prób obejrzenia czegoś nowego, przynajmniej do czasu, kiedy nie nadrobię zaległości z wieloma serialami, a to nie prędko nastąpi Ale zapowiada się dobrze, jest już podwójny pierwszy odcinek, oryginał - zarówno książka, jak i film - mi się podobał, więc może również kontynuacja okaże się wciągająca?
Będzie to jedna z nielicznych moich prób obejrzenia czegoś nowego, przynajmniej do czasu, kiedy nie nadrobię zaległości z wieloma serialami, a to nie prędko nastąpi :) Ale zapowiada się dobrze, jest już podwójny pierwszy odcinek, oryginał - zarówno książka, jak i film - mi się podobał, więc może również kontynuacja okaże się wciągająca?
Oglądalność premierowego, podwójnego odcinka słabiutka. Czyżby kolejny serial z szansą na cancela? Poczekam na dalszy rozwój wypadków i dopiero wtedy zadecyduję : oglądać czy nie.
Oglądalność premierowego, podwójnego odcinka słabiutka. Czyżby kolejny serial z szansą na cancela? Poczekam na dalszy rozwój wypadków i dopiero wtedy zadecyduję : oglądać czy nie.
Serial został zamówiony na 22 odcinki, z tym tyczy się raczej rynków światowych,np. AXN pokazywać będzie go od 19 lutego. Może być tak, że w USA skasują a w innych krajach pokażą wszystko.
Serial został zamówiony na 22 odcinki, z tym tyczy się raczej rynków światowych,np. AXN pokazywać będzie go od 19 lutego. Może być tak, że w USA skasują a w innych krajach pokażą wszystko.
Czwarty raz podchodzę i jakoś nie mogę się wciągnąć - oglądam w kawałkach po 5-10min. Ktoś go może pochwalić?
Bo jak nie to odłożę go sobie "na potem" czyli w praktyce raczej odpuszczę
Czwarty raz podchodzę i jakoś nie mogę się wciągnąć - oglądam w kawałkach po 5-10min. Ktoś go może pochwalić? Bo jak nie to odłożę go sobie "na potem" czyli w praktyce raczej odpuszczę :-)