Wyobraźcie sobie, że ktoś puka do waszych drzwi... Otwieracie a tam... zmarła babka, którą pochowaliście kilka lat temu. Mało z tego - babka zachowuje się jak gdyby nigdy nic - jakby pogrzeb nie miał miejsca. I kto tu ma sklerozę?
A podobno to tylko początek góry lodowej i cała plaga zmarłych powraca do swych domów...
Nowy Thriller Francuski - to może być ciekawe prawda? Więc jak? oglądamy?
Wyobraźcie sobie, że ktoś puka do waszych drzwi... Otwieracie a tam... zmarła babka, którą pochowaliście kilka lat temu. Mało z tego - babka zachowuje się jak gdyby nigdy nic - jakby pogrzeb nie miał miejsca. I kto tu ma sklerozę? :scratch: A podobno to tylko początek góry lodowej i cała plaga zmarłych powraca do swych domów...
Nowy Thriller Francuski - to może być ciekawe prawda? Więc jak? oglądamy?
PS:Więcej o serialu przeczytasz tu: [url]https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=lesrevenants[/url]
Koło 4400 to to nie leżało ale faktycznie pewne skojarzenia są właściwe. Bardzo podobał mi się klimat, który bardzo pomału się zagęszcza i potęguje u widza rozterkę i napięcie bo "coś wisi w powietrzu".
W pierwszym odcinku pokazano różne reakcje ludzi na to nietypowe zjawisko, spodziewać się też można, że tajemnica będzie najpewniej skryta w jeziorze a wszystkie zdarzenia połączy nić zależności.
Jest fajnie i bardzo ciekawie - pilot niezły (wieczorkiem wrzucę) - polecam więc i chętnie oglądnę dalej
Koło 4400 to to nie leżało ale faktycznie pewne skojarzenia są właściwe. Bardzo podobał mi się klimat, który bardzo pomału się zagęszcza i potęguje u widza rozterkę i napięcie bo "coś wisi w powietrzu". W pierwszym odcinku pokazano różne reakcje ludzi na to nietypowe zjawisko, spodziewać się też można, że tajemnica będzie najpewniej skryta w jeziorze a wszystkie zdarzenia połączy nić zależności. Jest fajnie i bardzo ciekawie - pilot niezły (wieczorkiem wrzucę) - polecam więc i chętnie oglądnę dalej :ok
Naprawdę udane! W zasadzie dokładnie opisał to asd, dodam tylko, że faktycznie nastrój produkcji jest wielce niepokojący, to taka opowieść, jak wyjątkowo lubię, w stylu mystery, nastrojowej opowieści grozy, a której główną rolę odgrywa niebagatelna tajemnica. Oczywiście, to wszystko może okazać się banalne, ale póki co - bo drugi odcinek również smaczny, wprowadza nowe elementy do układanki - jest więcej niż dobrze Kapitalne są te różnorodne reakcje ludzi na powracających zmarłych. W dobie dość jednak podobnego podejścia do tematyki zombie, jest to naprawdę ciekawe
Naprawdę udane! :) W zasadzie dokładnie opisał to asd, dodam tylko, że faktycznie nastrój produkcji jest wielce niepokojący, to taka opowieść, jak wyjątkowo lubię, w stylu mystery, nastrojowej opowieści grozy, a której główną rolę odgrywa niebagatelna tajemnica. Oczywiście, to wszystko może okazać się banalne, ale póki co - bo drugi odcinek również smaczny, wprowadza nowe elementy do układanki - jest więcej niż dobrze :) Kapitalne są te różnorodne reakcje ludzi na powracających zmarłych. W dobie dość jednak podobnego podejścia do tematyki zombie, jest to naprawdę ciekawe :)
Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i jest dobrze, aczkolwiek póki co bez rewelacji. Dość spokojnie i powoli jest budowana akcja. Z odcinka na odcinek coraz więcej niewiadomych i właściwie zero odpowiedzi.
Pooglądam dalej, bo nawet mnie wciągnęło.
Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i jest dobrze, aczkolwiek póki co bez rewelacji. Dość spokojnie i powoli jest budowana akcja. Z odcinka na odcinek coraz więcej niewiadomych i właściwie zero odpowiedzi. Pooglądam dalej, bo nawet mnie wciągnęło.
Taka ciekawostka - są już napisy do siedmiu odcinków Brakuje więc tylko ostatnich. Toteż planuję powrócić do oglądania serialu, bo nadal ta historia gdzieś tam w głowie siedzi
Taka ciekawostka - są już napisy do siedmiu odcinków :) Brakuje więc tylko ostatnich. Toteż planuję powrócić do oglądania serialu, bo nadal ta historia gdzieś tam w głowie siedzi :)
Przyznam, że ostatnie kilka odcinków oglądnąłem w mocnym przyśpieszeniu i z tego co widziałem to nic ciekawego włącznie z zakończeniem (tak jak się spodziewałem).
- myślę, że można odpuścić.
Przyznam, że ostatnie kilka odcinków oglądnąłem w mocnym przyśpieszeniu i z tego co widziałem to nic ciekawego włącznie z zakończeniem (tak jak się spodziewałem). - myślę, że można odpuścić.