Til death

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
ndb
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Til death

Post autor: ndb »

Til death
Obrazek
Serial komediowy opowiadający losy nowożeńców granych przez Eddiego Kaye Thomasa oraz Kat Foster, którzy wprowadzają się do pierwszego wspólnego domu. Okazuje się, że po sąsiedzku mieszka małżeństwo ze znacznie dłuższym stażem (grani przez Brada Garretta i Joely Fisher). Obserwując ich stosunki młodzi małżonkowie mają szansę dojrzeć w jaki sposób będzie wyglądało ich życie po wielu latach wspólnie spędzonych. Serial produkowany jest przez firmę Sony Pictures Television.
Napisy
http://napisy.info/SzukajTytulow.php?t=til+death

Fragment

Torrent
http://www.mininova.org/tor/733085
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

wg. serial robiony na sile :( wogole mnie nie zachwycil
Patryk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Patryk »

Opis mnie nie przekonuje ...
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

mnie tez nie, opis nie ciekawy, a i seriali juz podobnych było kilka
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

A może ktoś go oglądał i wtedy nam przybliży bardziej ten serial?
Obrazek When Dreams Come True...
Zaphod123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Zaphod123 »

Obejrzałem go i nie był taki zły, parę śmiesznych momentów było, gra również ładna pani - Kat Foster. Wkurzał mnie tylko jeden z głównych bohaterów - nazwać go drewnem byłoby obrazą dla tego szlachetnego materiału. Nic nadzwyczajnego, ale jako odstresowywacz działa.
Kat:
Obrazek
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

nie ma tu za bardzo co opisywać :) to sitcom a historia kreci sie głownie wokół konfrontacji pary nowożeńców i pary starych wyjadaczy i ich problemów małżeńskich :)

Opis faktycznie może nie zachęcać do obejrzenia :) ale serial jest imo dość zabawny. To taki miły 20min przerywnik miedzy innymi zajęciami :) Ale wiadomo jak ktoś nie lubi sitcomów to ten jego nastawienia, do tego typu seriali, nie zmieni
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

nie oglądałem, ale z racji że napisów do sitcomów za dużo nie ma ( najbardziej ubolewam nad 'dóch i pół') to ja byłbym chętny :) Lubie czasem obejrzeć sobie jakąś komedie, jak ktoś juz napisał taki przerywnik :)

za pewne to nie to co Friends i How I met your mother, ale jak mówie na "bezrybiu i rak ryba". :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja też go kiedyś chciałem zaproponować. Więc ja również byłbym chętny.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ