Przeglądając starsze pozycje natknąłem się na "Akta Dresdena" - zaraz, zaraz... przecież to świetny mini-serial był!
W pierwszej chwili pomyliłem też aktorów myśląc, że gra tam ten z "Elementary" no bo sami popatrzcie i powiedzcie który jest który?
To również był serial w którym nietypowy i ekstrawagancki detektyw pomagał policji w rozwiązywaniu zagadek różnymi dziwnymi sposobami jak i dedukcją - wypisz wymaluj Sherlock/Elementary.
Ale był też akcent sajensowy - facet gadał z czachą i takie tam
Generalnie bardzo mi się serial podobał więc i Wam go przybliżyć pragnę!
Ale to jutro!
Przeglądając starsze pozycje natknąłem się na "Akta Dresdena" - zaraz, zaraz... przecież to świetny mini-serial był! W pierwszej chwili pomyliłem też aktorów myśląc, że gra tam ten z [url=http://seriale-asd.com/portal0.php?zmienna=elementary]"Elementary"[/url] no bo sami popatrzcie i powiedzcie który jest który? [img]http://seriale-asd.com/upload_files/aktorzy.jpg[/img]
To również był serial w którym nietypowy i ekstrawagancki detektyw pomagał policji w rozwiązywaniu zagadek różnymi dziwnymi sposobami jak i dedukcją - wypisz wymaluj Sherlock/Elementary. Ale był też akcent sajensowy - facet gadał z czachą i takie tam :D Generalnie bardzo mi się serial podobał więc i Wam go przybliżyć pragnę! Ale to jutro! :)
Blackthorne gra teraz w Arrow. Jak można ich nie odróżnić przecież nie są podobni
The Dresden Files kiedyś sobie włączyłem pierwszy odcinek, ale nie skończyłem. Teraz już nawet nie pamiętam z jakiego powodu. Ale pewnie kiedyś obejrzę.
Blackthorne gra teraz w Arrow. Jak można ich nie odróżnić przecież nie są podobni :) The Dresden Files kiedyś sobie włączyłem pierwszy odcinek, ale nie skończyłem. Teraz już nawet nie pamiętam z jakiego powodu. Ale pewnie kiedyś obejrzę.
Bardzo dobre przypomnienie i zabawne pomylenie aktorów Też nie bardzo wiem, gdzie podobieństwo, a i wiek raczej nie ten Ale "Akta Dresdena" to jeden z tych seriali, które wspominam bardzo miło (atmosfera!), mimo że faktycznie aż prosiło się o kontynuację. Seria książkowa chyba się rozwija, szkoda, że serialowo się to nie udało.
Bardzo dobre przypomnienie i zabawne pomylenie aktorów :) Też nie bardzo wiem, gdzie podobieństwo, a i wiek raczej nie ten :) Ale "Akta Dresdena" to jeden z tych seriali, które wspominam bardzo miło (atmosfera!), mimo że faktycznie aż prosiło się o kontynuację. Seria książkowa chyba się rozwija, szkoda, że serialowo się to nie udało.
Właśnie przy okazji oglądania Arrow przypomniałem sobie o Dresden Files. Wiedziałem, że skądś znam tego chłopa, ale nie wiedziałem skąd. Serial był przyjemny, ale ostatnio i wymagania w górę poszły, więc nie wiem jak by się oglądało
Właśnie przy okazji oglądania Arrow przypomniałem sobie o Dresden Files. Wiedziałem, że skądś znam tego chłopa, ale nie wiedziałem skąd. Serial był przyjemny, ale ostatnio i wymagania w górę poszły, więc nie wiem jak by się oglądało ;)