Podczas TCA Press Kevin Reilly dyrektor stacji FOX, ujawnił kilka postaci DC, które zobaczymy w serialu, a także powiedział coś na temat samego Batmana.
Plotki o klasycznych postaciach ze świata Batmana się potwierdziły w serialu zobaczymy originy takich czarnych charakterów jak The Riddler, Penguin, Catwoman czy samego Jokera!
Produkcja ma skupiać się na Gordonie, ale w serialu ma się pojawić młody Bruce Wayne - i jak powiedział Reilly - historia będzie przedstawiona na przestrzeni kilkunastu lat i ma doprowadzić do tego, że w finałowym odcinku serialu zobaczymy Bruce'a, który staje się Batmanem. "W serialu będziemy śledzili losy Bruce'a od dziecka (około 12 lat), do momentu, gdy założy pelerynę (w finale)".
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2014, 10:18 przez Lubec, łącznie zmieniany 1 raz.
Podczas TCA Press Kevin Reilly dyrektor stacji FOX, ujawnił kilka postaci DC, które zobaczymy w serialu, a także powiedział coś na temat samego Batmana.
Plotki o klasycznych postaciach ze świata Batmana się potwierdziły w serialu zobaczymy originy takich czarnych charakterów jak The Riddler, Penguin, Catwoman czy samego Jokera!
Produkcja ma skupiać się na Gordonie, ale w serialu ma się pojawić młody Bruce Wayne - i jak powiedział Reilly - historia będzie przedstawiona na przestrzeni kilkunastu lat i ma doprowadzić do tego, że w finałowym odcinku serialu zobaczymy Bruce'a, który staje się Batmanem. "W serialu będziemy śledzili losy Bruce'a od dziecka (około 12 lat), do momentu, gdy założy pelerynę (w finale)".
Jak podaje Entertainment Weelky obsadzono dwie rolę w nowym serialu FOXa. W młodego Bruce'a Weyne'a wcieli się trzynastoletni David Mazouz, którego wcześniej mogliśmy oglądać u boku Kiefera Sutherlanda w "Touch".
Kolejną postacią jaką obsadzona jest młoda Selina Kyle. która opisywana jest jako "nastoletnia sierota, nieufna i bardzo nieprzewidywalna; uliczny złodziej i utalentowany kieszonkowiec, staje się niebezpieczna kiedy ja przyprzeć do muru". W rolę młodej "jeszcze-nie-Catwoman" wcieli się Camren Bicondova.
Jak podaje [url=http://insidetv.ew.com/2014/03/04/fox-batman-prequel-bruce-wayne/]Entertainment Weelky[/url] obsadzono dwie rolę w nowym serialu FOXa. W młodego Bruce'a Weyne'a wcieli się trzynastoletni David Mazouz, którego wcześniej mogliśmy oglądać u boku Kiefera Sutherlanda w "Touch".
Kolejną postacią jaką obsadzona jest młoda Selina Kyle. która opisywana jest jako "nastoletnia sierota, nieufna i bardzo nieprzewidywalna; uliczny złodziej i utalentowany kieszonkowiec, staje się niebezpieczna kiedy ja przyprzeć do muru". W rolę młodej "jeszcze-nie-Catwoman" wcieli się Camren Bicondova.
To będzie serial o inspektorze Gordonie, a przynajmniej na nim ma się skupiać. Ale zobaczymy też inne postaci z uniwersum Batmana i ponoć samego batmana w finałowym odcinku.
Dla "dużych dzieci" - jeżeli tak jc-k określasz miłośników komiksów i Batmana to zapewne tak. Ale podejrzewam, że i osoba nie obeznana z uniwersum znajdzie coś dla siebie. A za serial wziął się Bruno Heller, który jest odpowiedzialny za "Rome" i "The Mentalist", więc jestem dobrej myśli.
To będzie serial o inspektorze Gordonie, a przynajmniej na nim ma się skupiać. Ale zobaczymy też inne postaci z uniwersum Batmana i ponoć samego batmana w finałowym odcinku.
Dla "dużych dzieci" - jeżeli tak jc-k określasz miłośników komiksów i Batmana to zapewne tak. Ale podejrzewam, że i osoba nie obeznana z uniwersum znajdzie coś dla siebie. A za serial wziął się Bruno Heller, który jest odpowiedzialny za "Rome" i "The Mentalist", więc jestem dobrej myśli.
Muszę przyznać, że trailer klimatyczny. Jest fajny klimat, ale boję się że to tylko w trailerze, a finalnie zostanie to wszystko rozcieńczone... na "przynajmniej 13 odcinków".
Chciałbym, aby ta produkcja się udała, ale jestem trochę sceptycznie nastawiony, choć trailer daje nadzieję, że jednam może być z tego coś dobrego.
Muszę przyznać, że trailer klimatyczny. Jest fajny klimat, ale boję się że to tylko w trailerze, a finalnie zostanie to wszystko rozcieńczone... na "przynajmniej 13 odcinków". Chciałbym, aby ta produkcja się udała, ale jestem trochę sceptycznie nastawiony, choć trailer daje nadzieję, że jednam może być z tego coś dobrego.
Poznajcie narodziny bohatera z Gotham.
Serial pojawi się na ekranach jesienią.
------------------------------------------------- Edit: premiera 1 odcinka w US 22 września./joan
Poznajcie narodziny bohatera z Gotham. Serial pojawi się na ekranach jesienią. ------------------------------------------------- [size=150][color=#BF0000]Edit: premiera 1 odcinka w US 22 września.[/color][/size]/joan