Problem taki:
Wchodzę na allegro, klikam 'zaloguj' i zamiast normalnych pól do wypełnienia i przycisków wyskakuje coś takiego:
czyściłem ciasteczka, pamięć, odinstalowywałem dodatki, wyłączyłem antywirusa i kilka innych magicznych rytuałów ale jak było tak jest. Gdy podam jakieś śmieciowe dane nie dzieje się nic, gdy podam swoje wywala mnie na stronę 404 allegro. Trochę zgłupiałem. Ktoś ma jakiś pomysł co i jak?
Problem taki: Wchodzę na allegro, klikam 'zaloguj' i zamiast normalnych pól do wypełnienia i przycisków wyskakuje coś takiego: [mimg]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files//1(20170417052).jpg[/mimg] czyściłem ciasteczka, pamięć, odinstalowywałem dodatki, wyłączyłem antywirusa i kilka innych magicznych rytuałów ale jak było tak jest. Gdy podam jakieś śmieciowe dane nie dzieje się nic, gdy podam swoje wywala mnie na stronę 404 allegro. Trochę zgłupiałem. Ktoś ma jakiś pomysł co i jak?
Kiedyś FF miał opcję resetu, tworzył nowy katalog, z nowym profilem, u mnie zawsze pomagało, teraz to się nazywa " Odśwież program Firefox".
Menu, pomoc, Informacje dla pomocy technicznej i przycisk "odśwież program Firefox', próbowałeś już tego?
Kiedyś FF miał opcję resetu, tworzył nowy katalog, z nowym profilem, u mnie zawsze pomagało, teraz to się nazywa " Odśwież program Firefox". Menu, pomoc, Informacje dla pomocy technicznej i przycisk "odśwież program Firefox', próbowałeś już tego?
W rejestrze w current user znajdź folder firefoxa i coś dopisz do jego nazwy. Po ponownym stracie ff powinien włączyć się w domyślnej konfiguracji. To często pomaga przy takich problemach.
W rejestrze w current user znajdź folder firefoxa i coś dopisz do jego nazwy. Po ponownym stracie ff powinien włączyć się w domyślnej konfiguracji. To często pomaga przy takich problemach.