Beau Séjour oryginalny kryminał od Belgów
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Beau Séjour oryginalny kryminał od Belgów
Na Paris’ Series Mania miał swoją premierę belgijski serial "Beau Séjour" za który odpowiadają Nathalie Basteyns, Kaat Beels, Sanne Nuyens oraz Bert Van Dael. W serialu występują Lynn Van Royen, Inge Paulussen, Johan Van Assche, Kris Cuppens. A za produkcję odpowiada deMENSEN.
Serial śledzi losy młodej dziewczyny 19-letniej Kato, która chce rozwiązać zagadkę morderstwa. Jednak jest jeden problem, jest martwa. Nikt jej nie widzi ani nie słyszy. Jednak z czasem okazuję się że niektórzy ludzie mogą ją zobaczyć.
Dlaczego konkretnie ci ludzie mogą ją zobaczyć. Dlaczego została zamordowana? Na te pytania bedzie starała się znaleźć odpowiedź.
Poniżej tralier:
Serial śledzi losy młodej dziewczyny 19-letniej Kato, która chce rozwiązać zagadkę morderstwa. Jednak jest jeden problem, jest martwa. Nikt jej nie widzi ani nie słyszy. Jednak z czasem okazuję się że niektórzy ludzie mogą ją zobaczyć.
Dlaczego konkretnie ci ludzie mogą ją zobaczyć. Dlaczego została zamordowana? Na te pytania bedzie starała się znaleźć odpowiedź.
Poniżej tralier:
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: Beau Séjour oryginalny kryminał od Belgów
Belgowie w natarciu.
Trzeci ciekawie się zapowiadający serial w krótkim czasie.
Trzeci ciekawie się zapowiadający serial w krótkim czasie.
-
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Good Wife
Re: Beau Séjour oryginalny kryminał od Belgów
Serial od dziś dostępny na Netflixie.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Beau Séjour [Eén/ Netflix]

Hotel Beau Séjour [Eén/ Netflix]
[2017-2017]
Produkcja: ,,Belgia
Gatunek: Kryminał‚,Fantasy
Obsada:
Lynn Van Royen ... Kato Hoeven
Inge Paulussen ... Kristel Brouwers
Jan Hammenecker ... Marcus Otten
Kris Cuppens ... Luc Hoeven
Johan Van Assche ... Alexander Vinken
Katrin Lohmann ... Marion Schneider
Mieke De Groote ... Dora Plettinckx
Roel Vanderstukken ... Bart Blom
Joren Seldeslachts ... Charlie Vinken
Joke Emmers ... Ines Anthonihttps://www.youtube.com/watch?v=e0040giKJBA
Trzeba chyba będzie w końcu założyć konto na Netflixie

-
Macmax40
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Rodzina Soprano
Re: Beau Séjour [Eén/ Netflix]
Ja założyłem konto jakiś czas temu i nie mogę przestać oglądać;) Co do Hotelu Beau Seaujour obejrzałem tylko pilota póki co, ale napewno sięgnę po więcej, klimat dość specyficzny, może być jednak ciekawie.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Re: Beau Séjour [Eén/ Netflix]
Jakiś czas temu obejrzałem całość i mi się podobał. Od razu przyznaję, że seriali europejskich czy skandynawskich obejrzałem raptem kilka, więc nie mam porównania.
Fabuła jak dla mnie ciekawie prowadzona, choć w samą zagadkę kryminalną wpleciono również wątki obyczajowe to nie jest to dla mnie wadą, ponieważ pozwala to poznać tło samych wydarzeń.
Co do głównej bohaterki, nie jest ona typowym duchem.Gdyby nie to można by ten serial traktować jak zwykły kryminał, który na koniec mnie zaskoczył. A w przypadku kryminału uważam to za plus.
Fabuła jak dla mnie ciekawie prowadzona, choć w samą zagadkę kryminalną wpleciono również wątki obyczajowe to nie jest to dla mnie wadą, ponieważ pozwala to poznać tło samych wydarzeń.
Co do głównej bohaterki, nie jest ona typowym duchem.
Spoiler:
Oceń ten serial