James Nesbitt będzie gwiazdą nowego serialu BBC One pt.:”Bloodlands”. Kiedy z północnoirlandzkiego jeziora Strangford Lough zostaje wydobyty samochód z listem samobójcy detektyw Tom Brannick (Nesbitt) łączy to zdarzenie z niesławną sprawą z życia osobistego. Detektyw rozpoczyna grę w kotka i myszkę z legendarnym zabójcą.
Producentem będzie Jed Mercurio stojący za sukcesem „Line odf Duty” i „ Bodyguard”. Premiera prawdopodobnie jesienią przyszłego roku.
James Nesbitt będzie gwiazdą nowego serialu BBC One pt.:”Bloodlands”. Kiedy z północnoirlandzkiego jeziora Strangford Lough zostaje wydobyty samochód z listem samobójcy detektyw Tom Brannick (Nesbitt) łączy to zdarzenie z niesławną sprawą z życia osobistego. Detektyw rozpoczyna grę w kotka i myszkę z legendarnym zabójcą. Producentem będzie Jed Mercurio stojący za sukcesem „Line odf Duty” i „ Bodyguard”. Premiera prawdopodobnie jesienią przyszłego roku.
sindar pisze:Jedno z najlepszych brytyjskich mini ostatnich lat.
Już nie takie mini, bo serial dostał drugi - całkowicie zasłużenie!! - sezon. Ale się cieszę! Oby tylko Mike'owiSniegowi do tego czasu nie odechciało się tłumaczyć
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
[quote="sindar"]Jedno z najlepszych brytyjskich mini ostatnich lat.[/quote] Już nie takie mini, bo serial dostał drugi - całkowicie zasłużenie!! - sezon. Ale się cieszę! Oby tylko Mike'owiSniegowi do tego czasu nie odechciało się tłumaczyć ;)
Spokojnie, będę mu truł d... (znaczy grzecznie motywował). ;) P.S. Jak ładnie MikeSnieg odmieniłaś, a ja już się nakombinowałem parę razy z jego ksywką. :D
A mnie się finał podobał, w sumie nawet przesłuchanie rodem z LOD dostaliśmy.
A skoro zakładali, że może być kontynuacja, twórcy musieli zostawić jakieś wątki dalej otwarte.
A mnie się finał podobał, w sumie nawet przesłuchanie rodem z LOD dostaliśmy. ;) A skoro zakładali, że może być kontynuacja, twórcy musieli zostawić jakieś wątki dalej otwarte.
[quote="adamek1974"]bez przesady, taki sobie, ostatni odcinek bardzo sredni. czekamy na niedzielny sezon 6 line of duty[/quote] to poleć może jakieś lepsze nowości, oprócz LoD i Unforgotten.
Komplet napek do 2 sezonu dostępny, głowna w tym zasługa Mike'a Sniega.
Nie wiem czemu, ale na Nesbitta straszny hejt jest (przez te brwi? ), w każdym mnie tam ten drugi sezon też przypadł do gustu, zwłaszcza końcówka.
Ciekawe, czy doczekamy się jeszcze jednego sezonu.
Komplet napek do 2 sezonu dostępny, głowna w tym zasługa Mike'a Sniega. Nie wiem czemu, ale na Nesbitta straszny hejt jest (przez te brwi? ;) ), w każdym mnie tam ten drugi sezon też przypadł do gustu, zwłaszcza końcówka. Ciekawe, czy doczekamy się jeszcze jednego sezonu.
sindar pisze: 09 listopada 2022, 16:38
Komplet napek do 2 sezonu dostępny, głowna w tym zasługa Mike'a Sniega.
Nie wiem czemu, ale na Nesbitta straszny hejt jest (przez te brwi? ), w każdym mnie tam ten drugi sezon też przypadł do gustu, zwłaszcza końcówka.
Ciekawe, czy doczekamy się jeszcze jednego sezonu.
zostawiam na wieczór dziękuje za napisy 2 sezon bardziej mi podszedł na ten moment i oby po finale to się nie zmieniło
[quote=sindar post_id=121692 time=1668008280 user_id=5739] Komplet napek do 2 sezonu dostępny, głowna w tym zasługa Mike'a Sniega. Nie wiem czemu, ale na Nesbitta straszny hejt jest (przez te brwi? ;) ), w każdym mnie tam ten drugi sezon też przypadł do gustu, zwłaszcza końcówka. Ciekawe, czy doczekamy się jeszcze jednego sezonu. [/quote]
zostawiam na wieczór :) dziękuje za napisy :) 2 sezon bardziej mi podszedł na ten moment i oby po finale to się nie zmieniło :]
finał?, jaki finał
Dla mnie 1szy sezon miał powiew odrobiny świeżości i dramaturgii jeśli chodzi o pomysł, drugi choć bardziej dynamiczny to jednak czysta, mocna sensacja jakich wiele.
finał?, jaki finał :haha Dla mnie 1szy sezon miał powiew odrobiny świeżości i dramaturgii jeśli chodzi o pomysł, drugi choć bardziej dynamiczny to jednak czysta, mocna sensacja jakich wiele.