Czworo zwykłych obywateli brytyjskich zostaje niespodziewanie aresztowanych w związku z porwaniem syna prominentnej ambasador.
Suspicion to remake izraelskiej produkcji False Flag. Nie znam oryginału, ale wersja spod zgniłego ogryzka póki co przypadła mi do gustu.
Czworo zwykłych obywateli brytyjskich zostaje niespodziewanie aresztowanych w związku z porwaniem syna prominentnej ambasador. Suspicion to remake izraelskiej produkcji False Flag. Nie znam oryginału, ale wersja spod zgniłego ogryzka póki co przypadła mi do gustu.
Początek mnie kupił, ale finał rozczarował. Pewnie jakieś tropy pozostały pod ewentualną kontynuację, ale wyjaśnienie okazało się jakieś takie nijakie... Z powodu
► Pokaż Spoiler
raportu jakiegoś naukowca, jakich wielu
w co w ogóle mógł nikt nie uwierzyć. Nie, nie kupuję tego rozwiązania. Szkoda, bo przez 90% czasu serial naprawdę fajnie trzymał w napięciu.
Początek mnie kupił, ale finał rozczarował. Pewnie jakieś tropy pozostały pod ewentualną kontynuację, ale wyjaśnienie okazało się jakieś takie nijakie... Z powodu [spoil]raportu jakiegoś naukowca, jakich wielu[/spoil] w co w ogóle mógł nikt nie uwierzyć. Nie, nie kupuję tego rozwiązania. Szkoda, bo przez 90% czasu serial naprawdę fajnie trzymał w napięciu.
Strasznie słaby serial jak na produkcje Apple TV+ gdzie naprawdę jest masa bardzo dobrych jakościowo seriali. Przykładowo "Severance" ma szanse stać się kultowym
Strasznie słaby serial jak na produkcje Apple TV+ gdzie naprawdę jest masa bardzo dobrych jakościowo seriali. Przykładowo "Severance" ma szanse stać się kultowym :)