Opis:
Gdy samolot lotu KA29 zostaje porwany podczas siedmiogodzinnej trasy z Dubaju do Londynu, Sam Nelson, doświadczony negocjator korporacyjny, próbuje wykorzystać swoje umiejętności, by uratować wszystkich na pokładzie. Czy ta ryzykowna strategia nie skończy się porażką?
Produkcja: Wielka Brytania,USA Gatunek: Thriller, Obsada:
Idris Elba ... Sam Nelson
Mohamed Elsandel ... Jaden
Max Beesley ... Di Daniel Farrell
Justin Salinger ... Alec
Holly Aird ... Amanda
Aimée Kelly ... Jamie Constantinou
Jaimi Barbakoff ... Susie
[b]Opis:[/b] Gdy samolot lotu KA29 zostaje porwany podczas siedmiogodzinnej trasy z Dubaju do Londynu, Sam Nelson, doświadczony negocjator korporacyjny, próbuje wykorzystać swoje umiejętności, by uratować wszystkich na pokładzie. Czy ta ryzykowna strategia nie skończy się porażką?
[b]Produkcja:[/b] Wielka Brytania,USA [b]Gatunek:[/b] Thriller, [b]Obsada:[/b] Idris Elba ... Sam Nelson Mohamed Elsandel ... Jaden Max Beesley ... Di Daniel Farrell Justin Salinger ... Alec Holly Aird ... Amanda Aimée Kelly ... Jamie Constantinou Jaimi Barbakoff ... Susie https://www.youtube.com/watch?v=2t6o4MDsuJY
Traf, wielkie dzięki za poprawne informacje o Hijack, jako początkująca forumowiczka niestety nie umiem jeszcze tak profesjonalnie zrobic wpisu o danym serialu - jeszcze raz dzięki!
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
Traf, wielkie dzięki za poprawne informacje o [i]Hijack[/i], jako początkująca forumowiczka niestety nie umiem jeszcze tak profesjonalnie zrobic wpisu o danym serialu - jeszcze raz dzięki! :)
[ref=#105289]primavera[/ref], mamy na forum skrypt, który pomaga zrobić taki profesjonalny wpis. Muszę tylko dodać instrukcję, jak tego skryptu używać ;)
Tak przy okazji, to możesz też zagłosować na to, jak widzisz ten serial w stosunku do innych seriali z 2023 roku. Głosowanie jest dostępne tutaj: [url=https://baza.seriale-asd.eu/toplista/najlepsze_2023.php][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/ranking2023.png[/img][/url]
no, no Apple TV coraz lepiej radzi sobie z sensacją, nie spodziewałem się po Apple TV tak dobrego serialu i nie jest to moim zdaniem zasługa Idrisa Elby
no, no Apple TV coraz lepiej radzi sobie z sensacją, nie spodziewałem się po Apple TV tak dobrego serialu i nie jest to moim zdaniem zasługa Idrisa Elby
Dlaczego się nie spodziewałeś ? Przecież od dawna Apple TV+ ma najlepsze seriale oryginalne z platform VOD. Kiedyś miarą jakości były produkcje HBO teraz Apple TV+. Oczywiście co jakiś czas zdarzą się jakieś średniaki ale patrząc na całość to jest masa perełek.
Dlaczego się nie spodziewałeś ? Przecież od dawna Apple TV+ ma najlepsze seriale oryginalne z platform VOD. Kiedyś miarą jakości były produkcje HBO teraz Apple TV+. Oczywiście co jakiś czas zdarzą się jakieś średniaki ale patrząc na całość to jest masa perełek.
Skalpel pisze: 24 lipca 2023, 22:39
miałem na myśli sensację produkowaną pod szyldem Apple TV+. Z ostatnio oglądanych przeze mnie The last think he told me, Echo 3, Liaison Hijack jest najlepszy, prawie tak dobry jak sensacja brytyjska
[quote=Skalpel post_id=123465 time=1690231167 user_id=152772] Dlaczego się nie spodziewałeś ? Przecież od dawna Apple TV+ ma najlepsze seriale oryginalne z platform VOD. Kiedyś miarą jakości były produkcje HBO teraz Apple TV+. Oczywiście co jakiś czas zdarzą się jakieś średniaki ale patrząc na całość to jest masa perełek. [/quote] miałem na myśli sensację produkowaną pod szyldem Apple TV+. Z ostatnio oglądanych przeze mnie The last think he told me, Echo 3, Liaison Hijack jest najlepszy, prawie tak dobry jak sensacja brytyjska
Serial obejrzałem i polecam. Kawał solidnego thrillera z motywem porwania samolotu. Może i nie jest to coś odkrywczego, bo ta tematyka była już filmowana, a jednak ogląda się całkiem przyjemnie.
► Pokaż Spoiler
Zwłaszcza, że nie ma tu żadnego pasażera "Rambo", który wszystko wie o lataniu i samolotach, przez co ratuje sytuację.
Serial obejrzałem i polecam. Kawał solidnego thrillera z motywem porwania samolotu. Może i nie jest to coś odkrywczego, bo ta tematyka była już filmowana, a jednak ogląda się całkiem przyjemnie. [spoil]Zwłaszcza, że nie ma tu żadnego pasażera "Rambo", który wszystko wie o lataniu i samolotach, przez co ratuje sytuację.[/spoil]
[quote=dendrocopos post_id=123495 time=1691003164 user_id=70971] [prawie] do końca jest dobrze :super: , te ostanie 2 min to typowe [niestety] dla Apple TV :( [/quote] Mogę się pod tą opinię podpisać. :)