Opis:
Były wojownik, obecnie mnich, opowiada historię o tym, jak Artur stał sie władcą wojny pomimo tego, że był dzieckiem z nieprawego królewskiego łoża.
Produkcja: USA,Wielka Brytania Gatunek: Dramat,Fantasy,Historyczny Obsada:
Iain De Caestecker ... Arthur
Nathaniel Martello-white ... Merlin
Eddie Marsan ... Uther
Valene Kane ... Morgan
Daniel Ings ... Owain
Stuart Campbell ... Derfel
Ellie James ... Nimue
Temat założony w imieniu użytkownika primavera.
Zmieniam tytułowy wpis na prowadzący do naszej bazy seriali.
[b]Opis:[/b] Były wojownik, obecnie mnich, opowiada historię o tym, jak Artur stał sie władcą wojny pomimo tego, że był dzieckiem z nieprawego królewskiego łoża.
[b]Produkcja:[/b] USA,Wielka Brytania [b]Gatunek:[/b] Dramat,Fantasy,Historyczny [b]Obsada:[/b] Iain De Caestecker ... Arthur Nathaniel Martello-white ... Merlin Eddie Marsan ... Uther Valene Kane ... Morgan Daniel Ings ... Owain Stuart Campbell ... Derfel Ellie James ... Nimue https://www.youtube.com/watch?v=oZLAtg-yuPA
Temat założony w imieniu użytkownika [ref=#105289]primavera[/ref].
Serial ma mieć premierę już jutro, a szczegółowych informacji brak. Nie ma go na filmwebie, co dopiero jest dziwne. Aż taki zły ma być, czy to tylko przeoczenie
Serial ma mieć premierę już jutro, a szczegółowych informacji brak. Nie ma go na filmwebie, co dopiero jest dziwne. Aż taki zły ma być, czy to tylko przeoczenie :niewiem:
Sporo produkcji nie ma na Filmwebie. Nie jest to wyznacznik, że coś jest słabe, serial nie ma premiery w PL na serwisach VOD. IMdB to zdecydowanie lepsza baza.
Sporo produkcji nie ma na Filmwebie. Nie jest to wyznacznik, że coś jest słabe, serial nie ma premiery w PL na serwisach VOD. IMdB to zdecydowanie lepsza baza.
Traf, na razie go jeszcze nie oglądałem, ale na IMdB ma bardzo skrajne opinie, 24% daje mu ocenę "10" a 27% "1", więc trzeba chyba samemu obejrzeć (jak będzie możliwość) i wtedy ocenić.
[ref=#199e15]Traf[/ref], na razie go jeszcze nie oglądałem, ale na IMdB ma bardzo skrajne opinie, 24% daje mu ocenę "10" a 27% "1", więc trzeba chyba samemu obejrzeć (jak będzie możliwość) i wtedy ocenić.
Szumek, skoro są tak skrajne oceny, to chyba warto jeszcze poczekać z oglądaniem chociaż do wyjścia całego sezonu, bo pierwsze odcinki nie zawsze oddają poziom całości... primavera, jeśli z taką niecierpliwością oczekujesz kolejnych odcinków, to chyba wciągnął cię ten serial
[ref=#187acc]Szumek[/ref], skoro są tak skrajne oceny, to chyba warto jeszcze poczekać z oglądaniem chociaż do wyjścia całego sezonu, bo pierwsze odcinki nie zawsze oddają poziom całości... [ref=#105289]primavera[/ref], jeśli z taką niecierpliwością oczekujesz kolejnych odcinków, to chyba wciągnął cię ten serial🤔
:niewiem: [quote=Traf post_id=123583 time=1693835504 user_id=147658]... [ref=#105289]primavera[/ref], jeśli z taką niecierpliwością oczekujesz kolejnych odcinków, to chyba wciągnął cię ten serial🤔 [/quote] nie wiem czy wciągnął :niewiem: na razie zżera mnie jedynie ciekawość :D
[ref=#105289]primavera[/ref], no jeśli tak, to znaczy że jest całkiem dobrze, bo chyba zawsze o to chodzi twórcom, żeby z niecierpliwością czekać na rozwój wypadków...
Traf pisze: 06 września 2023, 11:51primavera, no jeśli tak, to znaczy że jest całkiem dobrze, bo chyba zawsze o to chodzi twórcom, żeby z niecierpliwością czekać na rozwój wypadków...
może i tak jednakże jest kilka innych seriali, zwłaszcza tych brytyjskich, które wydają mi się też ciekawe, ponieważ sezon ogórkowy mija
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
[quote=Traf post_id=123588 time=1693993919 user_id=147658] [ref=#105289]primavera[/ref], no jeśli tak, to znaczy że jest całkiem dobrze, bo chyba zawsze o to chodzi twórcom, żeby z niecierpliwością czekać na rozwój wypadków... [/quote] może i tak :) jednakże jest kilka innych seriali, zwłaszcza tych brytyjskich, które wydają mi się też ciekawe, ponieważ sezon ogórkowy mija :tak
primavera pisze: 07 września 2023, 09:23
jest kilka innych seriali, zwłaszcza tych brytyjskich, które wydają mi się też ciekawe, ponieważ sezon ogórkowy mija
Jeśli fajne, a nie mamy ich w bazie, to dodawaj, albo chociaż podaj same tytuły
[quote=primavera post_id=123590 time=1694071433 user_id=98289] jest kilka innych seriali, zwłaszcza tych brytyjskich, które wydają mi się też ciekawe, ponieważ sezon ogórkowy mija :tak [/quote] Jeśli fajne, a nie mamy ich w bazie, to dodawaj, albo chociaż podaj same tytuły :przybija: