[b]Opis:[/b] Ekscentryczny porucznik Columbo, którego znakami rozpoznawczymi są podniszczony prochowiec i cygaro, rozwiązuje kryminalne zagadki.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚, [b]Obsada:[/b] Peter Falk ... Columbo John Finnegan ... Barney Bruce Kirby ... George Kramer Vito Scotti ... Chadwick https://www.youtube.com/watch?v=f8-tBxALvyA
Trochę zdziwiło mnie, że nie ma tego klasyka w bazie, więc dodałem. Serial niedawno wleciał na SkyShowtime i Prime Video.
Dodanie serialu jak najbardziej wskazane, tylko coś mi nie pasi z miejscem- chyba powinien wylądować od razu w dziale z kryminałami, bo nowością to on jednak nie jest
Dodanie serialu jak najbardziej wskazane, tylko coś mi nie pasi z miejscem- chyba powinien wylądować od razu w dziale z kryminałami, bo nowością to on jednak nie jest ;P
Traf pisze: 20 kwietnia 2024, 21:52
Dodanie serialu jak najbardziej wskazane, tylko coś mi nie pasi z miejscem- chyba powinien wylądować od razu w dziale z kryminałami, bo nowością to on jednak nie jest
Może to tylko ja, ale nigdy działu "nasze najnowsze seriale" nie kojarzyłem z produkcjami nowymi, tylko tymi ostatnio dodanymi do bazy
[quote=Traf post_id=124338 time=1713642750 user_id=147658] Dodanie serialu jak najbardziej wskazane, tylko coś mi nie pasi z miejscem- chyba powinien wylądować od razu w dziale z kryminałami, bo nowością to on jednak nie jest ;P [/quote]Może to tylko ja, ale nigdy działu "nasze najnowsze seriale" nie kojarzyłem z produkcjami nowymi, tylko tymi ostatnio dodanymi do bazy :)
Ja wróciłem do serialu.
Znałem z telewizji ale to bardziej pojedynczych odcinków czy urywków w tv.
Teraz zamierzam obejrzeć całość.
Porucznik Colombo jest mega.
Taki Monk tamtych lat.
Serial ma tylko specyficzną konwencje. Nie każdemu pewnie odpowiada.
Od początku wiadomo kto jest sprawcą.
Ja wróciłem do serialu. Znałem z telewizji ale to bardziej pojedynczych odcinków czy urywków w tv. Teraz zamierzam obejrzeć całość. Porucznik Colombo jest mega.:-) Taki Monk tamtych lat. Serial ma tylko specyficzną konwencje. Nie każdemu pewnie odpowiada. Od początku wiadomo kto jest sprawcą.