Uwaga na podróbki !!!

Posty nie warte czytania.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Bostonq »

To a propos tego, kto i jak (i czy w ogóle) czyta to, co inni napisali :wink: Ale akurat w tym przypadku im więcej, tym lepiej. Więc niech zostanie jak jest, sądzę.
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Kilka postów wyżej pisałem o tym samym.
Sorrki :oops:
naprawdę nie zauważyłem :(
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Z jednej strony się denerwujemy, ale z drugiej powinniśmy się cieszyć. Świadczy to o popularności grupy założonej przez asd :)

A właśnie. Asd, pamiętasz jak kiedyś, jeszcze na starym forum robiłeś miesięczne podsumowania z wynikami oglądalności strony i forum? Może przywrócisz to i będziesz nas znów informował o sukcesach? :roll: :)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

elmo pisze:Z jednej strony się denerwujemy, ale z drugiej powinniśmy się cieszyć. Świadczy to o popularności grupy założonej przez asd :)
[...]
wg mnie zwykła ludzka zazdrość i nieumiejętność wymyślenia czegoś od siebie!!!
elmo
Wskaż do odpowiedzi

No owszem, ale to nie znaczy, że my nie powinniśmy się cieszyć z popularności naszej grupy :P
Gdyby grupa asd nie była popularna w internecie, nie byłoby podróbek ;)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

O popularności swiadczy ranking odwiedzin strony :)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

To też :) O właśnie, już drugi raz będę wspominał o przywróceni miesięcznych podsumowań oglądalności :)
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

A ja mam pytanie odnośnie tego torrenta, który co prawda jest prawidłowo opisany i wydaje się że jest oryginalny, ale w oczy rzucił mi się uploader tego pliku. Z tego co pamiętam nie był on nigdy członkiem grupy asd, a jedynie użytkownikiem starego forum i wystawił na własną rękę m.in. ten odcinek robin of sherwood, czego konsekwencją było wyrzucenie go z forum- link.
Zastanawiam się czy plik, do którego link podałem na początku, nie jest również dziełem tego gościa?
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

no, no, no. Pamietam historyjke Crackersaaa, niezle namieszal i widze ze powraca...
Coz, sadzac po opisie uwarzam ze jest to fake. Facet rpobuje zdobyc slawe kosztem asd, I na dodatego jako ze mu sie nie udalo dolaczyc do membersow i go wywalono za lamanie regul to teraz sie msci...
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

@atathoth a czym niby się mści? Popatrz dobrze na daty, przecież to jest stary torrent pamiętający jeszcze czasy demonidu.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

@An25driu, kurde masz racje, cos dzis nie jestem ogarniety...
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

Ale nie zmienia to kwestii, czy jest to oficjalny release grupy asd...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

a widzieliscie taka wersje - CSI Miami Season 1 (XviD Chp) EnglishVer+PolishSub
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

dukekubas pisze:a widzieliscie taka wersje - CSI Miami Season 1 (XviD Chp) EnglishVer+PolishSub
W opisie jest:
..:: Mady by Chmielpiwny ::..
Przecież to użytkownik tego forum :shock:

Kod: Zaznacz cały

http://www.tvshows.i365.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=1745
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Chmielpiwny »

Tak jest to moja wersja, przyznaje od razu bez bicia. Przekonwertowalem sam w 100% i inaczej podpisalem. Dlugo zastanawialem sie nad wystawieniem tej pozycji (i dzis wyslalem pm'a do Admina). Jesli zrobilem zle, bardzo przepraszam i obiecuje, ze juz wiecej nie wystawie pod taka nazwa.

--
release ten powstal tylko dlatego, iz nie ma CSI Miami wersji XviD ASD, dlatego tez przerobilem to by ludzie mogli miec dostep. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie jakie wywolalem i obiecuje, ze jesli nie bedzie zgody ASD Teamu nie bede wystawiac swoich releasow.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Jesli zalezaloby to odemnie to wylecialbys z forum na zbity pysk....
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Chmielpiwny pisze:Jesli zalezaloby to odemnie to wylecialbys z forum na zbity pysk....
Ale czemu? Nie podpisał tego jako (XviD asd) tylko (XviD Chp), nazewnictwo inne, i w dodatku, nie wiem w jaki sposób to kompresował, ale nawet jeśli podobny sposób do naszego, to nie mamy przecież patenty na to:P. Może, moje słowa Wam się nie spodobają, ale przecież (chyba) nic w tym złego nie ma. Żyjemy w wolnym kraju, i możemy w miarę możliwości robić to co chcemy...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

bo nie lubie jak ktos podpina sie pod czyjas prace a w nazewnictwie zmienil tylko tyle ze zamiast asd jest Chp, tak samo jak ni elubie adidasow z czterema paskami.
Takie osoby ktore probuja podpiac sie pod kogos to zwykle zalosne pijawki.
Pewnie, ze zyjemy w wolnym kraju i niech robi co chce ale ja jestem przeciwna takim typom na forum
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

CSI Miami Season 1 (XviD Chp) EnglishVer+PolishSub

Season 1 - my piszemy razem
Chp - wiadomo
EnglishVer - EnglishV
PolishSub - NapisyPL

Według mnie nie jest to jakaś olbrzymia zbieżność, każdy kto ściągnał kilka naszych releasów będzie widział różnice. A na przykład jak masz grupy typu LOL, FoV, Caph i tak dalej, to też zżynają według Ciebie z siebie nazwy plików? Przecież tylko końcówka się różni. Nie popadajmy w paranoję. Rozumiem, jak ktoś daje (XviD asd), to się można wkurzyć, ale w tej sytuacji?
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Ja się zgadzam z Britą.
Co z tego że tak naprawdę nazwa jest inna jak na PIERWSZY RZUT OKA jest to baaaardzo podobne.
Myslisz ze ktoś czyta to doklandie?? - mózg nei czyta po literce tylko cale wyrazy poadje z pamięci a wrzok tylko sprwadza mniej więcej czy to się zgdza tak wiec kazdy kto to przeczyta nie widzi tego tak jak ty.

PS przeczytaj to co napisalem i zobacz ile wyrazow jest zle napisanych a nawet tego pewnie nie zauwazyles i o to wlasnei w tym chodzi...
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ