Uwaga na podróbki !!!
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Z jednej strony się denerwujemy, ale z drugiej powinniśmy się cieszyć. Świadczy to o popularności grupy założonej przez asd 
A właśnie. Asd, pamiętasz jak kiedyś, jeszcze na starym forum robiłeś miesięczne podsumowania z wynikami oglądalności strony i forum? Może przywrócisz to i będziesz nas znów informował o sukcesach? :roll:

A właśnie. Asd, pamiętasz jak kiedyś, jeszcze na starym forum robiłeś miesięczne podsumowania z wynikami oglądalności strony i forum? Może przywrócisz to i będziesz nas znów informował o sukcesach? :roll:

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
A ja mam pytanie odnośnie tego torrenta, który co prawda jest prawidłowo opisany i wydaje się że jest oryginalny, ale w oczy rzucił mi się uploader tego pliku. Z tego co pamiętam nie był on nigdy członkiem grupy asd, a jedynie użytkownikiem starego forum i wystawił na własną rękę m.in. ten odcinek robin of sherwood, czego konsekwencją było wyrzucenie go z forum- link.
Zastanawiam się czy plik, do którego link podałem na początku, nie jest również dziełem tego gościa?
Zastanawiam się czy plik, do którego link podałem na początku, nie jest również dziełem tego gościa?
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
W opisie jest:dukekubas pisze:a widzieliscie taka wersje - CSI Miami Season 1 (XviD Chp) EnglishVer+PolishSub
Przecież to użytkownik tego forum :shock:..:: Mady by Chmielpiwny ::..
Kod: Zaznacz cały
http://www.tvshows.i365.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=1745
-
Wskaż do odpowiedzi
Tak jest to moja wersja, przyznaje od razu bez bicia. Przekonwertowalem sam w 100% i inaczej podpisalem. Dlugo zastanawialem sie nad wystawieniem tej pozycji (i dzis wyslalem pm'a do Admina). Jesli zrobilem zle, bardzo przepraszam i obiecuje, ze juz wiecej nie wystawie pod taka nazwa.
--
release ten powstal tylko dlatego, iz nie ma CSI Miami wersji XviD ASD, dlatego tez przerobilem to by ludzie mogli miec dostep. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie jakie wywolalem i obiecuje, ze jesli nie bedzie zgody ASD Teamu nie bede wystawiac swoich releasow.
--
release ten powstal tylko dlatego, iz nie ma CSI Miami wersji XviD ASD, dlatego tez przerobilem to by ludzie mogli miec dostep. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie jakie wywolalem i obiecuje, ze jesli nie bedzie zgody ASD Teamu nie bede wystawiac swoich releasow.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Ale czemu? Nie podpisał tego jako (XviD asd) tylko (XviD Chp), nazewnictwo inne, i w dodatku, nie wiem w jaki sposób to kompresował, ale nawet jeśli podobny sposób do naszego, to nie mamy przecież patenty na to:P. Może, moje słowa Wam się nie spodobają, ale przecież (chyba) nic w tym złego nie ma. Żyjemy w wolnym kraju, i możemy w miarę możliwości robić to co chcemy...Chmielpiwny pisze:Jesli zalezaloby to odemnie to wylecialbys z forum na zbity pysk....
-
Wskaż do odpowiedzi
bo nie lubie jak ktos podpina sie pod czyjas prace a w nazewnictwie zmienil tylko tyle ze zamiast asd jest Chp, tak samo jak ni elubie adidasow z czterema paskami.
Takie osoby ktore probuja podpiac sie pod kogos to zwykle zalosne pijawki.
Pewnie, ze zyjemy w wolnym kraju i niech robi co chce ale ja jestem przeciwna takim typom na forum
Takie osoby ktore probuja podpiac sie pod kogos to zwykle zalosne pijawki.
Pewnie, ze zyjemy w wolnym kraju i niech robi co chce ale ja jestem przeciwna takim typom na forum
-
Wskaż do odpowiedzi
CSI Miami Season 1 (XviD Chp) EnglishVer+PolishSub
Season 1 - my piszemy razem
Chp - wiadomo
EnglishVer - EnglishV
PolishSub - NapisyPL
Według mnie nie jest to jakaś olbrzymia zbieżność, każdy kto ściągnał kilka naszych releasów będzie widział różnice. A na przykład jak masz grupy typu LOL, FoV, Caph i tak dalej, to też zżynają według Ciebie z siebie nazwy plików? Przecież tylko końcówka się różni. Nie popadajmy w paranoję. Rozumiem, jak ktoś daje (XviD asd), to się można wkurzyć, ale w tej sytuacji?
Season 1 - my piszemy razem
Chp - wiadomo
EnglishVer - EnglishV
PolishSub - NapisyPL
Według mnie nie jest to jakaś olbrzymia zbieżność, każdy kto ściągnał kilka naszych releasów będzie widział różnice. A na przykład jak masz grupy typu LOL, FoV, Caph i tak dalej, to też zżynają według Ciebie z siebie nazwy plików? Przecież tylko końcówka się różni. Nie popadajmy w paranoję. Rozumiem, jak ktoś daje (XviD asd), to się można wkurzyć, ale w tej sytuacji?
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
Ja się zgadzam z Britą.
Co z tego że tak naprawdę nazwa jest inna jak na PIERWSZY RZUT OKA jest to baaaardzo podobne.
Myslisz ze ktoś czyta to doklandie?? - mózg nei czyta po literce tylko cale wyrazy poadje z pamięci a wrzok tylko sprwadza mniej więcej czy to się zgdza tak wiec kazdy kto to przeczyta nie widzi tego tak jak ty.
PS przeczytaj to co napisalem i zobacz ile wyrazow jest zle napisanych a nawet tego pewnie nie zauwazyles i o to wlasnei w tym chodzi...
Co z tego że tak naprawdę nazwa jest inna jak na PIERWSZY RZUT OKA jest to baaaardzo podobne.
Myslisz ze ktoś czyta to doklandie?? - mózg nei czyta po literce tylko cale wyrazy poadje z pamięci a wrzok tylko sprwadza mniej więcej czy to się zgdza tak wiec kazdy kto to przeczyta nie widzi tego tak jak ty.
PS przeczytaj to co napisalem i zobacz ile wyrazow jest zle napisanych a nawet tego pewnie nie zauwazyles i o to wlasnei w tym chodzi...

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Oceń ten serial