Battlestar Galactica
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
@atathoth
Będąc tłumaczem na co dzień nie potrzebuję napisów PL, może powinienem napisać elaborat o tym że praca, że dzieci, dom, sobota wieczór i w związku z tym nie mam czasu szukać po torrentach linku który działa i nie jest to nowa seria przygód Rocco w Pcimiu Dolnym... dziękuję za troskę, porady ojcowskie i takie tam.
Serdecznie pozdrawiając informuje że udało mi sie coś tam znaleźć..
Chrabcio
Będąc tłumaczem na co dzień nie potrzebuję napisów PL, może powinienem napisać elaborat o tym że praca, że dzieci, dom, sobota wieczór i w związku z tym nie mam czasu szukać po torrentach linku który działa i nie jest to nowa seria przygód Rocco w Pcimiu Dolnym... dziękuję za troskę, porady ojcowskie i takie tam.
Serdecznie pozdrawiając informuje że udało mi sie coś tam znaleźć..
Chrabcio
-
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
O co chodzi z główną stroną www.tvshows.yoyo.pl?
Leci tam tekst napisów z BD The Phenomenon ,a ja chciałbym wejść na właściwą stronkę i nie wiem jak 

-
Wskaż do odpowiedzi
lol faktyczne leci taki tekst
i też nie wiem jak wejsc na stronke, chyba chwilowo się nie da, nie ma ukrytych przycisków. ale rozwalił mnie tekst:
"Nikt nie wie kto jest Cylonem. Nawet ja mogę być Cylonem" @asd are you a Cylon? xD.
Wczoraj sciagnalem 1 sezon Battlestar i zacząłem juz oglądać, bo w sumie to jedyny ostatnio żyjący temat w dziale "seriale s-f" i nie mogłem zrozumiec czym się tak zachwycacie. Jak obejrze troche to moze się przekonam, bo kiedyś jakieś wyrwane z kontekstu odcinki (na TVP2) widzialem i niezbyt mi się wtedy podobało...

"Nikt nie wie kto jest Cylonem. Nawet ja mogę być Cylonem" @asd are you a Cylon? xD.
Wczoraj sciagnalem 1 sezon Battlestar i zacząłem juz oglądać, bo w sumie to jedyny ostatnio żyjący temat w dziale "seriale s-f" i nie mogłem zrozumiec czym się tak zachwycacie. Jak obejrze troche to moze się przekonam, bo kiedyś jakieś wyrwane z kontekstu odcinki (na TVP2) widzialem i niezbyt mi się wtedy podobało...
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
no i stalo sie pworocil ukochany serial milionow fanow s-f na swiecie a mnie ten serial juz od dawna nie kreci i po obejrzeniu pierwszego odcika 4 serii przypomnialem sobie dlaczego...scenarzysci juz dawno temu stracili koncepcje calego serialu jest on robiony teraz typowo pod publike a to co zrobili z Baltarem to juz po prostu zalosne jest...to najgorszy start sezonu w historii tego serialu...jak tak dalej pojdzie to sobie go calkowicie odpuszcze...
-
-
Wskaż do odpowiedzi
Sezon 4
Czy ktoś wie ile ostatecznie ma być odcinków w 4. sezonie? Na TV.com jest tylko 10 - nie licząc Razorów...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
@Cayack
Czyta sie zawsze pare postow nad swoim -.-xvidasd pisze:UWAGA! Czwarty ( i ostatni) sezon będzie "emitowany" TYLKO po odcinku tzn po zakończeniu sezonu nie będzie wrzucona cała paczka z tym sezonem!
Dlaczego?
Bo zamierzam wyatawic BSG ALL czyli wszystko w jednym! (z webizodami, razorem itp).
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial