W końcu nadrobiłem 2 sezon The Fall. Brytyjczycy naprawdę potrafią robić dramaty kryminalne.
Inaczej rozłożono akcenty niż w 1 sezonie, nie sam "pościg" za mordercą jest w nim najważniejszy, zresztą trudno użyć tu słowa "pościg", bo cała akcja jest rozgrywana bardzo powoli, z mozołem wręcz.
Najważniejsze na ekranie są postaci, ich motywacje i relacje między nimi.
Ogląda się to wybornie.
W każdym razie liczę, że 3 sezon zamknął tę sprawę, bo za bardzo przeciągać tej historii już nie można, w końcu coś się zepsuje.
W końcu nadrobiłem 2 sezon The Fall. Brytyjczycy naprawdę potrafią robić dramaty kryminalne. Inaczej rozłożono akcenty niż w 1 sezonie, nie sam "pościg" za mordercą jest w nim najważniejszy, zresztą trudno użyć tu słowa "pościg", bo cała akcja jest rozgrywana bardzo powoli, z mozołem wręcz. ;) Najważniejsze na ekranie są postaci, ich motywacje i relacje między nimi. Ogląda się to wybornie. W każdym razie liczę, że 3 sezon zamknął tę sprawę, bo za bardzo przeciągać tej historii już nie można, w końcu coś się zepsuje.
PS Nadal mi ciężko przywyknąć do akcentu Scully. ;)
Francuzi nakręcili własną wersję serialu pt.: "Insoupçonnable". Zamiast Belfastu będzie Lyon. W rolach głównych: Emmanuelle Seigner, Melvil Poupaud, Jean-Hugues Anglade, Claire Keim. Premiera jeszcze w tym roku na TF1.
Zdjęcie promujące produkcję.
Francuzi nakręcili własną wersję serialu pt.: "Insoupçonnable". Zamiast Belfastu będzie Lyon. W rolach głównych: Emmanuelle Seigner, Melvil Poupaud, Jean-Hugues Anglade, Claire Keim. Premiera jeszcze w tym roku na TF1. Zdjęcie promujące produkcję. [mimg]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/Insoupconnable-300x183.jpg[/mimg]