po doskonalym "Jus in Bello" i dwoch miesiacach czekania daja takie cos? jak zobaczylem na samym poczatku tych dwoch idiotow to juz wiedzialem ze bedzie slabo, strasznie sie wynudzilem na tym odcinku. zdecydowanie najslabszy w trzecim sezonie.
po doskonalym "Jus in Bello" i dwoch miesiacach czekania daja takie cos? jak zobaczylem na samym poczatku tych dwoch idiotow to juz wiedzialem ze bedzie slabo, strasznie sie wynudzilem na tym odcinku. zdecydowanie najslabszy w trzecim sezonie.
jak zobaczylem na samym poczatku tych dwoch idiotow to juz wiedzialem ze bedzie slabo, strasznie sie wynudzilem na tym odcinku. zdecydowanie najslabszy w trzecim sezonie.
zgadzam się, odcinek bardzo słaby. 0 klimatu Supernatural, chcieli chyba zrobic odcinek typu Blairwitch Project, z tą kamerą z ręki. Jedyny fajny moment to koncówka, "numer" Dean'a
[quote]jak zobaczylem na samym poczatku tych dwoch idiotow to juz wiedzialem ze bedzie slabo, strasznie sie wynudzilem na tym odcinku. zdecydowanie najslabszy w trzecim sezonie.[/quote]
zgadzam się, odcinek bardzo słaby. 0 klimatu Supernatural, chcieli chyba zrobic odcinek typu Blairwitch Project, z tą kamerą z ręki. Jedyny fajny moment to koncówka, "numer" Dean'a :P
Eee tam. Świetny odcinek. Może faktycznie gorszy trochę od pozostałych z trzeciego sezonu ale nadal bardzo przyjemnie mi się go oglądało.
Przecież w tym odcinku nic nie jest na poważnie - wyśmiewane są właśnie te wszystkie ostatnie trendy jak sposób filmowania z TBP, to że w każdej "gangsta ekipie" musi być zbuntowana, wymalowana nastolenia azjatka, strajk scenarzystów itp.
Wadą wg mnie jest to, że było tam "za mało" Deana xD No i to cenzurowanie przekleństw xD
To był taki odcinek na rozluźnienie się. Założę się, że za tydzień powrócą do starej, dobrej formy Supernatural.
Eee tam. Świetny odcinek. Może faktycznie gorszy trochę od pozostałych z trzeciego sezonu ale nadal bardzo przyjemnie mi się go oglądało.
Przecież w tym odcinku nic nie jest na poważnie - wyśmiewane są właśnie te wszystkie ostatnie trendy jak sposób filmowania z TBP, to że w każdej "gangsta ekipie" musi być zbuntowana, wymalowana nastolenia azjatka, strajk scenarzystów itp.
Wadą wg mnie jest to, że było tam "za mało" Deana xD No i to cenzurowanie przekleństw xD
To był taki odcinek na rozluźnienie się. Założę się, że za tydzień powrócą do starej, dobrej formy Supernatural. :)
Mówicie już o trzecim sezonie a niektórzy nawet wspominają coś o czwartym.A ja nie moge sie nigdzie doszukac drugiego.Ciut mi sie omsknęło i pzrzegapiłam a teraz nie ma.Może ktos coś wie na temat 2 sezonu. :pale:
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2012, 10:04 przez bocja52, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówicie już o trzecim sezonie a niektórzy nawet wspominają coś o czwartym.A ja nie moge sie nigdzie doszukac drugiego.Ciut mi sie omsknęło i pzrzegapiłam a teraz nie ma.Może ktos coś wie na temat 2 sezonu. [url=http://zdrowo.info.pl/palenie.html]:pale:[/url]
Bardzo dobry odcinek!!
Po poprzednim, ktory niezbyt mi sie podobal czolam lekki niedosyt i zdziwienie bo to byl pierwszy odcinek kiedy nie wytrzymalam do konca i wylaczylam (mam nadzieje, ze jak najszyciej zapomne o tym odcinku ), ale 3x14 to supernatural, jaki uwielbiam :smt007 :smt007 :smt007 :queen:
Bardzo dobry odcinek!! Po poprzednim, ktory niezbyt mi sie podobal czolam lekki niedosyt i zdziwienie bo to byl pierwszy odcinek kiedy nie wytrzymalam do konca i wylaczylam (mam nadzieje, ze jak najszyciej zapomne o tym odcinku :D), ale 3x14 to supernatural, jaki uwielbiam :smt007 :smt007 :smt007 :queen:
z jednej strony szkoda, fajnie się Ją oglądało ale z drugiej strony az tak duzo jej w serialu nie było. Cieszy mnie to ze bedzie na pewno 4 sezon, mam nadzieje ze szybciej niz 8 sezon Smallville(wiosna 2009)
z jednej strony szkoda, fajnie się Ją oglądało :P ale z drugiej strony az tak duzo jej w serialu nie było. Cieszy mnie to ze bedzie na pewno 4 sezon, mam nadzieje ze szybciej niz 8 sezon Smallville(wiosna 2009)