Pingwiny z Madagaskaru

Animowane - Świat animacji jest często prawdziwszy od tego z serwisów informacyjnych!
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Penguins of Madagascar

Post autor: NIke »

Wtrącę swoje 3 grosze: wersja z dubbingiem jest do całego pierwszego sezonu (48 odcinków*) a do drugiego sezonu są odcinki 1-18, 21-26, 29-30 (na 68 odcinków** - wg kolejności emisji w USA), że nie wspomnę o sezonie trzecim, którego w ogóle nie ma wersji z dubbingiem.
Podejrzewam też, że po trzeciej części filmu Madagaskar (3 sierpnia w Polsce, a od 17. maja 2012 na świecie) popularność serialu tylko się zwiększy i pojawi się również sezon 4.
W związku z powyższym nie przekreślałabym tego serialu (jedyną przeciwnością są napisy - jak na razie widziałam głównie sezon 1 i kilka z sezonu 2 - oraz dostępność filmików).

*47 odcinków x 11min + 1 odcinek x 22min
**większość odcinków po 11min, ale są pojedyncze 22minutowe
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
serieslover
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Ulubiony Serial: black mirror
Grupa: grupa
Kontakt:

USA Re: Pingwiny z Madagaskaru

Post autor: serieslover »

Ja zatrzymałam się daaaawno temu, jak jeszcze to wszystko się zaczynało :D tak czytają wszystkie wasze komentarze, aż zamarzyło mi się wrócić do oglądania wszystkich odcinków, włącznie z nowymi :ok chyba wiem, co będę robić w najbliższy weekend :-)) :-)) :-))
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

serieslover pisze:chyba wiem, co będę robić w najbliższy weekend
A jest dostępny na którejś z platform?
Awatar użytkownika
kapryk
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Przystanek Alaska

Post autor: kapryk »

Na HBO GO chyba jeszcze jest.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
serieslover
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Ulubiony Serial: black mirror
Grupa: grupa
Kontakt:

Post autor: serieslover »

Uwielbiam ten serial :D kiedyś obejrzałam wszystkie sezony, teraz raczej nie mam czasu, ale chętnie wracam do pojedynczych odcinków!

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ