Nowe seriale w 2008 roku

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Nowe seriale w 2008 roku

Post autor: asd »

Jakie nowe seriale będzie można zobaczyć w 2008 roku?
Czego można się spodziewać?

Na początek jak dla mnie nielada gratka:

Kroniki Sary Connor którego pierwszy odcinek już mogliśmy oglądnąć.

Obrazek

A w marcu można spodziewać się czwertego sezonu BSG

Obrazek

Ma to byś ostatni sezon i dobrze wg. mnie bo chociaż serial jest fantastyczny i niesamowity to chcę po nim mieć najlepsze wspomnienia a nie uczucie niesmaku spowodowane przeciąganiem /jak w loscie czy pb).

Stacja sci-fi będzie sprawdzać jak serial poradzi sobie w nowym czasie i planuje puszczać go w niedzielę wieczór.
Oglądalność trzeciego sezonu była na poziomie ostatniego sezonu SG-1 dlatego stacja zastanawiała sięnad cancelem do którego jednak na szczęście nie doszło.

A Ty na co czekasz?
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Ja na 7 sezon 24, który nie wiadomo do końca kiedy będzie. Premiera styczniowa została anulowana i pojawi się jak to pisze na oficjalnej stronie "w 2008 rok"
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Na Eureke 3 sezon ;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

ja czekam na "Sarah Connor Chronicle" , "The Colour of magic" miniserial na podstawie prozy Terry'ego Prachetta , a poza tym na kontynuacje ogladanych przeze mnie seriali np. 4 sezon Weeds :D
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2007, 14:07 przez Helventis, łącznie zmieniany 1 raz.
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

@up chyba 4 sezon ;p
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

A ja czekam m. in. na ostatni sezon the shield.
We are against piracy, please don't attack ships.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

A ja czekam By WZNOWILI Dark angela! fajnie by bylo miec taki 3-ci sezon ;)

A co do terminatora the serial, kurde! nigdy o tym nie slyszalem, ale i tak cos sadze ze bedzie z tego kaszana...
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

A ja jestem ciekaw czy zdecydują się na drugi sezon serialu "Primeval". Chociaż naiwny to jakoś tak się go lekko oglądało...
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

Ja bym bardzo chciał, zeby był drugi sezon DIRT :lol:
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Ja bym sobie z chęcią obejrzał kolejne odc. Jericho.
Ktoś wie może czy będzie serial dalej kontynuowany? Mieli wyświetlić wszystkie odc jeszcze raz i później miały być wyemitowane nowe.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Jest, z tego co pamiętam, 8 nakręconych już odcinków drugiej serii Jericho, ale nie wiem kiedy zostaną wyemitowane. Więcej raczej nie będzie...
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

no jericho bardzo mi sie podobal chociaz psioczyli ludzie na niego
przylaczam sie do oczekiwania ! :D :cheese:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

"psioczyli ludzie na niego", np. ja :P, ale chyba wroce do niego...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

A myślicie, że kogoś obchodzi czego byście chcieli? Ja bym chciał 10 sezon X-files, ale o tym nie spamuję, bo to temat o tym co BĘDZIE. Więc proszę, trzymajcie się tematu bo go rozwalacie w niefajny sposób.\

A teraz do rzeczy (zakładam oczywiście brak opóźnień związanych ze strajkiem, bo cholera wie co to będzie w rzeczywistości).

Sarah Connor Chronicles - nie widziałem Terminatorów, jak nadrobię to zobaczę jak tego wyczekuję :)
Dirt Season 2
Kyle XY Season 2 (2ga część)
Battlestar Galactica Season 4
27 Season 7 (choć może być tylko połowa sezonu, tak samo BSG)
Jericho Season 2
Lost Season 4

Dat premier dokładnych nie podaję, bo i tak to wszystko pewnie się pozmienia, te seriale w każdym razie przyszły mi do głowy. Nie wspominając o powrotach serialach po przerwie midseasonowej (Supernatural, Prison Break, Heroes itd) - bo sorry, nie wierzę żeby zarżnęli tyle kur znoszących już nie złote jaja a złote jajucha.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

24h chcą puścic ja będzie nakręcony cały sezon dlatego emisja może się znacznie przesunąć, z racji że nie chcą robić przerw
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

haker_dream pisze:24h chcą puścic ja będzie nakręcony cały sezon dlatego emisja może się znacznie przesunąć, z racji że nie chcą robić przerw
Dlatego raczej 2 połowa 2008 odpada, bo nie wyrobią się z całością przed świętami. Chyba że częściej będą po 2 odcinki na raz.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

MoszeUsz pisze:
haker_dream pisze:24h chcą puścic ja będzie nakręcony cały sezon dlatego emisja może się znacznie przesunąć, z racji że nie chcą robić przerw
Dlatego raczej 2 połowa 2008 odpada, bo nie wyrobią się z całością przed świętami. Chyba że częściej będą po 2 odcinki na raz.
Cóż pozostaje cierpliwie czekać może czekanie ppłaci. Swoją drogą lepiej żeby nakręcili całość a nie urywali serial w połowie jak np PB bo choć serial już nudzi to z przyzwyczajenia obejrze do końca tyko czekanie jest najgorsze.
2rock
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: 2rock »

Ja czekam na finałowy sezon THE SHIELD, drugi CALIFORNICATION oraz chętnie obejrzę Rescue Me 4 sezon(oczywiście zaraz po tym jak obejrzę trzeci w xvid asd) :wink:
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

ja czekam na:
-Jericho
-the shield
-dexter (niewiem czy sie wyrobia)
to nawazniejsze pozycje