A w marcu można spodziewać się czwertego sezonu BSG
Ma to byś ostatni sezon i dobrze wg. mnie bo chociaż serial jest fantastyczny i niesamowity to chcę po nim mieć najlepsze wspomnienia a nie uczucie niesmaku spowodowane przeciąganiem /jak w loscie czy pb).
Stacja sci-fi będzie sprawdzać jak serial poradzi sobie w nowym czasie i planuje puszczać go w niedzielę wieczór.
Oglądalność trzeciego sezonu była na poziomie ostatniego sezonu SG-1 dlatego stacja zastanawiała sięnad cancelem do którego jednak na szczęście nie doszło.
Ma to byś ostatni sezon i dobrze wg. mnie bo chociaż serial jest fantastyczny i niesamowity to chcę po nim mieć najlepsze wspomnienia a nie uczucie niesmaku spowodowane przeciąganiem /jak w loscie czy pb).
Stacja sci-fi będzie sprawdzać jak serial poradzi sobie w nowym czasie i planuje puszczać go w niedzielę wieczór. Oglądalność trzeciego sezonu była na poziomie ostatniego sezonu SG-1 dlatego stacja zastanawiała sięnad cancelem do którego jednak na szczęście nie doszło.
Ja na 7 sezon 24, który nie wiadomo do końca kiedy będzie. Premiera styczniowa została anulowana i pojawi się jak to pisze na oficjalnej stronie "w 2008 rok"
Ja na 7 sezon 24, który nie wiadomo do końca kiedy będzie. Premiera styczniowa została anulowana i pojawi się jak to pisze na oficjalnej stronie "w 2008 rok"
ja czekam na "Sarah Connor Chronicle" , "The Colour of magic" miniserial na podstawie prozy Terry'ego Prachetta , a poza tym na kontynuacje ogladanych przeze mnie seriali np. 4 sezon Weeds
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2007, 14:07 przez Helventis, łącznie zmieniany 1 raz.
ja czekam na "Sarah Connor Chronicle" , "The Colour of magic" miniserial na podstawie prozy Terry'ego Prachetta , a poza tym na kontynuacje ogladanych przeze mnie seriali np. 4 sezon Weeds :D
Ja bym sobie z chęcią obejrzał kolejne odc. Jericho.
Ktoś wie może czy będzie serial dalej kontynuowany? Mieli wyświetlić wszystkie odc jeszcze raz i później miały być wyemitowane nowe.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Ja bym sobie z chęcią obejrzał kolejne odc. Jericho. Ktoś wie może czy będzie serial dalej kontynuowany? Mieli wyświetlić wszystkie odc jeszcze raz i później miały być wyemitowane nowe.
A myślicie, że kogoś obchodzi czego byście chcieli? Ja bym chciał 10 sezon X-files, ale o tym nie spamuję, bo to temat o tym co BĘDZIE. Więc proszę, trzymajcie się tematu bo go rozwalacie w niefajny sposób.\
A teraz do rzeczy (zakładam oczywiście brak opóźnień związanych ze strajkiem, bo cholera wie co to będzie w rzeczywistości).
Sarah Connor Chronicles - nie widziałem Terminatorów, jak nadrobię to zobaczę jak tego wyczekuję
Dirt Season 2
Kyle XY Season 2 (2ga część)
Battlestar Galactica Season 4
27 Season 7 (choć może być tylko połowa sezonu, tak samo BSG)
Jericho Season 2
Lost Season 4
Dat premier dokładnych nie podaję, bo i tak to wszystko pewnie się pozmienia, te seriale w każdym razie przyszły mi do głowy. Nie wspominając o powrotach serialach po przerwie midseasonowej (Supernatural, Prison Break, Heroes itd) - bo sorry, nie wierzę żeby zarżnęli tyle kur znoszących już nie złote jaja a złote jajucha.
A myślicie, że kogoś obchodzi czego byście chcieli? Ja bym chciał 10 sezon X-files, ale o tym nie spamuję, bo to temat o tym co [b]BĘDZIE[/b]. Więc proszę, trzymajcie się tematu bo go rozwalacie w niefajny sposób.\
A teraz do rzeczy (zakładam oczywiście brak opóźnień związanych ze strajkiem, bo cholera wie co to będzie w rzeczywistości).
Sarah Connor Chronicles - nie widziałem Terminatorów, jak nadrobię to zobaczę jak tego wyczekuję :) Dirt Season 2 Kyle XY Season 2 (2ga część) Battlestar Galactica Season 4 27 Season 7 (choć może być tylko połowa sezonu, tak samo BSG) Jericho Season 2 Lost Season 4
Dat premier dokładnych nie podaję, bo i tak to wszystko pewnie się pozmienia, te seriale w każdym razie przyszły mi do głowy. Nie wspominając o powrotach serialach po przerwie midseasonowej (Supernatural, Prison Break, Heroes itd) - bo sorry, nie wierzę żeby zarżnęli tyle kur znoszących już nie złote jaja a złote jajucha.
[quote="haker_dream"]24h chcą puścic ja będzie nakręcony cały sezon dlatego emisja może się znacznie przesunąć, z racji że nie chcą robić przerw[/quote]
Dlatego raczej 2 połowa 2008 odpada, bo nie wyrobią się z całością przed świętami. Chyba że częściej będą po 2 odcinki na raz.
haker_dream pisze:24h chcą puścic ja będzie nakręcony cały sezon dlatego emisja może się znacznie przesunąć, z racji że nie chcą robić przerw
Dlatego raczej 2 połowa 2008 odpada, bo nie wyrobią się z całością przed świętami. Chyba że częściej będą po 2 odcinki na raz.
Cóż pozostaje cierpliwie czekać może czekanie ppłaci. Swoją drogą lepiej żeby nakręcili całość a nie urywali serial w połowie jak np PB bo choć serial już nudzi to z przyzwyczajenia obejrze do końca tyko czekanie jest najgorsze.
[quote="MoszeUsz"][quote="haker_dream"]24h chcą puścic ja będzie nakręcony cały sezon dlatego emisja może się znacznie przesunąć, z racji że nie chcą robić przerw[/quote]
Dlatego raczej 2 połowa 2008 odpada, bo nie wyrobią się z całością przed świętami. Chyba że częściej będą po 2 odcinki na raz.[/quote]
Cóż pozostaje cierpliwie czekać może czekanie ppłaci. Swoją drogą lepiej żeby nakręcili całość a nie urywali serial w połowie jak np PB bo choć serial już nudzi to z przyzwyczajenia obejrze do końca tyko czekanie jest najgorsze.
Ja czekam na finałowy sezon THE SHIELD, drugi CALIFORNICATION oraz chętnie obejrzę Rescue Me 4 sezon(oczywiście zaraz po tym jak obejrzę trzeci w xvid asd)
Ja czekam na finałowy sezon THE SHIELD, drugi CALIFORNICATION oraz chętnie obejrzę Rescue Me 4 sezon(oczywiście zaraz po tym jak obejrzę trzeci w xvid asd) :wink:
ja czekam na:
-Jericho
-the shield
-dexter (niewiem czy sie wyrobia)
to nawazniejsze pozycje
a pozatym
-eureka
-lost
i mam nadzieje ze pojawi sie cos nowego
ja czekam na: -Jericho -the shield -dexter (niewiem czy sie wyrobia) to nawazniejsze pozycje a pozatym -eureka -lost i mam nadzieje ze pojawi sie cos nowego