Idź Przodem, Bracie [2024] [Netflix]
Opis:
Jeden z członków specjalnej jednostki taktycznej Oskar Gwiazda (Piotr Witkowski), opuszcza służbę po incydencie związanym z atakiem paniki w trakcie akcji policyjnej. Mężczyzna dowiaduje się, że jego ojciec Roman (Artur Steranko) zaciągnął dużą liczbę długów, które teraz ciążą nad nim. Oskar decyduje się zatrudnić jako ochroniarz w jednym ze sklepów odzieżowych i podejmuje próby wyjścia z długów.
Produkcja: Polska,
Gatunek: Kryminał‚,Akcja,Thriller
Obsada:
Piotr Witkowski ... Oskar Gwiazda
Konrad Eleryk ... Sylwek
Piotr Adamczyk ... Eryk Tomczyk
Jakub Wesolowski ... Rudy
Sebastian Dela ... Gemboj
Andrzej Popiel ... Golas
Anastasiya Pustovit ... Jewa
Idź przodem, bracie [Netflix]
- Lubec
- Moderator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
- załapałem bakcyla
- Ulubiony Serial: most nad sundem
Mam wrażenie, że Witkowski potrafi położyć każde "arcydzieło" w którym występuje. Eleryk, Kowalczyk ba nawet Adamczyk (wielkie zdziwienie) bardzo dobre role (zagrane). Serial taki na dwa wieczory pod piwko. Dla modszej widowni raczej.
- Traf
- Techniczny
-
maniak serialowy
- Ulubiony Serial: Gra o tron
Obejrzałem całość i chyba jestem tą młodszą widownią, bo takiego polskiego serialu zawsze mi brakowało. To jest po prostu serial akcji żywcem przeniesiony z Hollywood,
co powoduje, że akcje są trochę jakby nie z polskich realiów pracy policji, może i przerysowane, ale naprawdę nie ma się kiedy nudzić...
Ode mnie 9/10 lub 5/5...
co powoduje, że akcje są trochę jakby nie z polskich realiów pracy policji, może i przerysowane, ale naprawdę nie ma się kiedy nudzić...
Ode mnie 9/10 lub 5/5...
- delta1908
- Expert
- Ulubiony Serial: The Shield
Ja wczoraj połknąłem ciurkiem trzy odcinki i uważam, że tak dobrej polskiej sensacji dawno nie dane mi było oglądać. I dodatkowo akcja w mojej rodzimej Łodzi. Miałem dziś skończyć, ale mecz ma pierwszeństwo
Oceń ten serial