Udało się zamknąć drugi sezon
I jestem z niego zadowolony.
Dużo lepszy niż sezon1.
Na minus rozbudowanie wątku córki. I brak klimatu w czołówce serialu.
Nie jest to jaki poziom serialu jak główny Bosch ale czuć klimat.
Robotę robi że współtwórcą jest Michael Connelly.
No i brakuje postaci z głównego Boscha.
Udało się zamknąć drugi sezon I jestem z niego zadowolony. Dużo lepszy niż sezon1. Na minus rozbudowanie wątku córki. I brak klimatu w czołówce serialu.:-) Nie jest to jaki poziom serialu jak główny Bosch ale czuć klimat. Robotę robi że współtwórcą jest Michael Connelly. No i brakuje postaci z głównego Boscha.
U mnie tak samo.
Jedyny serial od dawna który jestem w stanie oglądać ciągiem.
I z jednej strony jest bardzo dobrze bo serial wciąga i dzieje się sporo.
Ale z drugiej strony to nie jest klimat za który ceniłem Boscha.
No ale tak było już w sumie przy drugiej serii.
I sam nie wiem co myśleć.
Co nie zmienia faktu że jest bardzo dobrze ale inaczej niż przy głównym Boschu.
U mnie tak samo. Jedyny serial od dawna który jestem w stanie oglądać ciągiem. I z jednej strony jest bardzo dobrze bo serial wciąga i dzieje się sporo. Ale z drugiej strony to nie jest klimat za który ceniłem Boscha. No ale tak było już w sumie przy drugiej serii. I sam nie wiem co myśleć. Co nie zmienia faktu że jest bardzo dobrze ale inaczej niż przy głównym Boschu.
[quote=sindar post_id=126010 time=1744620344 user_id=5739] Kurczę, aż żal, że to finałowy sezon, będzie mi brakować przygód Boscha po nim. [/quote] Oj to nie wiedziałem że to finał. Pozostaje mieć nadzieje na ten kolejny spin-off. No i książki :-) Na szczęście zostało mi ich jeszcze trochę.
Szkoda, że już koniec. Znakomita postać i świetna rola Titusa Welliver'a, którego wcześniej bardziej pamiętałem z LOST-ów. Bosch to dla mnie jeden z najlepszych seriali Amazona i zawsze go polecam znajomym jak szukają czegoś dobrego na tej platformie.
Jest już teaser serialu "Ballard" gdzie będzie można zobaczyć w epizodycznych rolach Boscha.
Szkoda, że już koniec. Znakomita postać i świetna rola Titusa Welliver'a, którego wcześniej bardziej pamiętałem z LOST-ów. Bosch to dla mnie jeden z najlepszych seriali Amazona i zawsze go polecam znajomym jak szukają czegoś dobrego na tej platformie.
Jest już teaser serialu "Ballard" gdzie będzie można zobaczyć w epizodycznych rolach Boscha.
Hm. Nie bez kozery w końcówce Bosch Legacy pojawiła się Maggie Q (wiecie, że ma też polskie pochodzenie?), która będzie główną bohaterką spin offa (wspomniany przez Skalpela Ballard). Bosch ma się pojawiać epizodycznie.
W sumie nie do końca rozumiem politykę Amazona, Bosch Legacy było za drogie i stąd brak przedłużki, za to jest spin off...
Zaoszczędzą na gaży aktorskiej czy na czymś jeszcze?
Byle nie na jakości.
Hm. Nie bez kozery w końcówce Bosch Legacy pojawiła się Maggie Q (wiecie, że ma też polskie pochodzenie?), która będzie główną bohaterką spin offa (wspomniany przez Skalpela Ballard). Bosch ma się pojawiać epizodycznie.
W sumie nie do końca rozumiem politykę Amazona, Bosch Legacy było za drogie i stąd brak przedłużki, za to jest spin off... Zaoszczędzą na gaży aktorskiej czy na czymś jeszcze? Byle nie na jakości.