🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
ana81
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: ana81 »

Cayack
Tak, z tą chronologią to się połapałam jak obejrzałam do końca odcinek.
Spoiler:
aksel3
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Kontakt:

Post autor: aksel3 »

Witam. Jak narazie serial bardzo mi się podoba. Trochę się obawiam żeby scenarzysci , nie przegieli jak to miało miejsce w skazanym na śmierć. Niekończąca się historia.
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

ana81
Spoiler:
W sumie to nie wiem po jaką cholerę umieściłem to jako spoiler, ale niech będzie ;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

qrde, odcinek 4x11 to nareszcie porządny LOSt po przerwie, bo odcinki 4x9 i 4x10 były takie jakieś nudne troche. Dużo się dzieje, ciekawe FB Locke'a. Ale też od cholery nowych tajemnic :P jak to w LOST
Spoiler:
aksel3
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Kontakt:

Usunięte
Ostatnio zmieniony 09 maja 2008, 21:05 przez aksel3, łącznie zmieniany 1 raz.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

@aksel3: Może "będą", może "nie będą". Regulamin - nie zadajemy takich pytań.
aksel3
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Kontakt:

Dzięki za szybką wyczerpującą odpowiedź.
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Jak dla mnie to odcinek po prostu na miarę "starego", dobrego Lost. Wartka akcja, dużo tajemnic ale nie jakichś bezsensownych i naciąganych jak czasami bywało. No może ostatnie zdanie trochę "dziwnie" zabrzmiało, ale myślę, że scenarzyści jakos logicznie z tego wybrną.
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Lost [4x11] Obrazek
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

No odcinek bardzo ciekawy, a pamiętacie te czasy jak zaczynał się Lost, było tak mało ludzi na tej wyspie i postaci w sumie. A teraz akcja się tak rozpędziła że nie wiemy ile osób zamieszkuje wyspę, co się na niej dzieje, czym jest.
No i do dzisiaj się zastanawiam i mam szczerą nadzieje ze do tego scenarzysci wrócą, czym jest ów posąg nogi wielkoluda który ma tylko cztery palce. Bo coś mało się o tym mówi:)

A co do samego odcinka, jeden z lepszych.
Spoiler:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Spoiler:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Dobrrry odcinek,
Spoiler:
Dodatkowo odcinek z tradycyjnymi flashbackami - ufff... byle tych całych flashforwardów było jak najmniej.

4x11 to świetny odcinek. Ale wiadomo, że taki musiał być, w końcu to odcinek o Locke'u. Cholera, żeby każdy serial taki był - końcówka czwartego sezonu, a wciąż trzyma w napięciu tak jak na początku. Nie mogę się już doczekać następnego odcinka. Losty powinny być wydane wszystkie na raz, a nie jedne na tydzień :D .
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Shedao Shai pisze:
Spoiler:
Spoiler:
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Spoiler:
może w nastepnym odinku cos sie wyjaśni ale nie sądze
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Mam gorącą prośbę: czy ktokolwiek mógłby mi przybliżyć postać Richarda i która wystąpiła w tym odcinku (tj 04x11). Widze ze niektorzy pamietają go z pierwszego sezonu, lecz niestety ja to tak dawno temu oglądałem ze nie przypominam sobie za bardzo jego osoby. Kurcze nie mam czasu obejrzec tych pierwszych odcinków a przydałaby się mała wskazówka kim był. Widze że ktoś napisał że koles nie postarzał sie od pół wieku no a ja kurcze go nie pamiętam.

Cieszyłbym się jakby ktoś pomogl to jakos poukładac. :D

A i nie pamietam za bardzo postaci Christiana, ale o ile się doczytałem chodzi o ojca Shepharda tego pijaka doktora którego trumna na wyspie była pusta jak ją znalazł .
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Tak dla ścisłości, postać Richarda ujrzeliśmy po raz pierwszy w 3 sezonie ;) .

Jeśli Ci się chce przeczytać (nie jest tego tak dużo, a dowiesz się wszystkiego) - Richard Alpert.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Cayack pisze:Jeśli Ci się chce przeczytać (nie jest tego tak dużo, a dowiesz się wszystkiego)
Hah co za zbieg okoliczności akurat to przeczytałem i patrze dałes tego samego linka;P.

Dobra już wiem kto to jest Richard i bla bla bla ale Christian to ojciec Johna doktorka tak? Jezeli tak to wszystko jasne :)
slayer
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: slayer »

tak Christian to ojciec doktorka i
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008, 20:48 przez slayer, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Ano. I fanów martwi, bo jak na człowieka o którym wiadomo że nie żyje (producenci potwierdzili) to zbyt często sobie hasa i po wyspie, i poza nią.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

No tak zgadza się. Ale jak już mówił ktoś tam wczesniej moze Jackob przemawia za pomocą martwych ludzi badz tez osob powiązanych w jakis sposób z bohaterami, kto wie:P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ