końcówka odcinka była bolesna :/ [spoiler]ciekawe czy Deana uda się wydostać z piekła...[/spoiler] [color=red]Uzywajmy opcji spoiler. // Merlin_[/color]
OFFTOPIC: Za spoiler powinien być BAN! bo z ostrzeżeń sobie ludzie nic nie robią. A kilka osób pewnie czuję się teraz zniesmaczona. Ja tak na zapas nie wchodziłem na temat Supernatural żeby nie przeczytać przypadkiem zakończenia:| Niestety nie wszystkim się to udało:(
Właściwa wiadomość:
Spoiler:
Śmierć Deana mnie zaskoczyła nie tego się spodziewałem więc to pozytywne zaskoczenie! No ale na 100% Sam coś wymyśli więc zapowiada się nam ciekawy 4 sezon.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 12:46 przez Sqter, łącznie zmieniany 1 raz.
OFFTOPIC: Za spoiler powinien być BAN! bo z ostrzeżeń sobie ludzie nic nie robią. A kilka osób pewnie czuję się teraz zniesmaczona. Ja tak na zapas nie wchodziłem na temat Supernatural żeby nie przeczytać przypadkiem zakończenia:| Niestety nie wszystkim się to udało:(
Właściwa wiadomość: [spoiler]Śmierć Deana mnie zaskoczyła nie tego się spodziewałem więc to pozytywne zaskoczenie! No ale na 100% Sam coś wymyśli więc zapowiada się nam ciekawy 4 sezon. [/spoiler]
jestem mega *zła* (zaraz ja dostane cos brzydkiego od moda za brzydkie slowa ) bo to moj ukochany serial i jedyny gdzie nie czytam spoilerow, specjalnie zostawilam sobie ostatni odcinek na dzis wieczor a przez takich idiotow juz nawet nie bede go chyba ogladac
Klapsa na goły tyłek za przeklinanie
Następnym razem Brita jak poprzednicy na wszelki wypadek czytaj odp po oglądnięciu odcinka // Merlin_
jestem mega *zła* (zaraz ja dostane cos brzydkiego od moda za brzydkie slowa :D) bo to moj ukochany serial i jedyny gdzie nie czytam spoilerow, specjalnie zostawilam sobie ostatni odcinek na dzis wieczor a przez takich idiotow juz nawet nie bede go chyba ogladac :smt096
[color=red]Klapsa na goły tyłek za przeklinanie :D Następnym razem Brita jak poprzednicy na wszelki wypadek czytaj odp po oglądnięciu odcinka :smile: // Merlin_ [/color]
Carry_on_Wayward_Son!! Muza +do tego to co widzimy na ekranie powoduje taką dodatkową energię.Za to uwielbiam Supernatural. PS.Jak to kiepsko wychodzi z tym 16 odc. sezonem.BSG + SUP to teraz jedyne co oglądam,a kiedyś z 10 naraz.Zostawiłem to co najlepsze!!
Carry_on_Wayward_Son!! Muza +do tego to co widzimy na ekranie powoduje taką dodatkową energię.Za to uwielbiam Supernatural. PS.Jak to kiepsko wychodzi z tym 16 odc. sezonem.BSG + SUP to teraz jedyne co oglądam,a kiedyś z 10 naraz.Zostawiłem to co najlepsze!!
Ajeśli jeszcze ktośnie widział to: Supernatural Season3 [url=http://www.seedpeer.com/details/1434649.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
[quote="dominogal"]Własnie przeczytałem ze 4 sezon startuje 4 września !![/quote]
no to mamy na co czekać :) [spoiler]w tej chwili, jedyny sposób jaki mi przychodzi do głowy aby odzyskać Deana to powrót do bramy przez którą wypuścili armię demonów...[/spoiler]
W sumie tez pomyślałem o tym ze Dean może wrócic jako demonek i pomagać Samowi, ale czy to bedzie miało sens? No własnie, przecież Dean jako demon bedzie istnym wykrywaczem demonów. To jest dobre na jeden odcinek ale nie na cały sezon.
[spoiler]W sumie tez pomyślałem o tym ze Dean może wrócic jako demonek i pomagać Samowi, ale czy to bedzie miało sens? No własnie, przecież Dean jako demon bedzie istnym wykrywaczem demonów. To jest dobre na jeden odcinek ale nie na cały sezon.[/spoiler]
Ja jestem ciekaw co tak bardzo przestraszyło Lilith ? Czyżby Sam miał "supermoce" ? Szkoda Deana , fajny z Niego był gość i jakoś nie widzę go w roli pomocnego demona.
Ja jestem ciekaw co tak bardzo przestraszyło Lilith ? Czyżby Sam miał "supermoce" ? Szkoda Deana , fajny z Niego był gość i jakoś nie widzę go w roli pomocnego demona.
A w pierwszych odcinkach 4 sezonu Sammy wyciągnie Deana z piekła; ten zaś nie będzie żadnym demonem - nie opowiadajcie bzdur. Ruby wróci, Bela nie, rozwiną wątek znajomości mamy Winchester z Azazelem, amen. Wystarczy czytać wypowiedzi twórców.
A w pierwszych odcinkach 4 sezonu Sammy wyciągnie Deana z piekła; ten zaś nie będzie żadnym demonem - nie opowiadajcie bzdur. Ruby wróci, Bela nie, rozwiną wątek znajomości mamy Winchester z Azazelem, amen. Wystarczy czytać wypowiedzi twórców.[/spoiler]