No znalazłam co będzie w piątym sezonie. Edie wyjdzie za mąż i główna intryga serii ma być oparta na jej mężu właśnie. Córka Bree zajmie się swoim dzieckem(podobno Danielle wyszła za mąż). Suzan z Mikem się rozwiedzie ale nie wiem dlaczego. To niepotwierdzone informacje ale zawsze coś. Od 28 września będą nowe odcinki. Mam adres do Swietnego Torrenta gdzie odcinki pojawiają sie dzień czy dwa po premierze jak znajdę adres to wkleję:)) Co do serialu w ogóle to uważam ,że wprowadzenie Katherine na stałe to błąd. Nie jest zbyt interesującą postacią. Za bardzo przypomina Bree ale jest strasznie drętwa. Po za tym w 4 serii zakończyli poprawiać wizerunek Gabrielle. Ale to dobrze bo przestała być tak jedno wymiarowa jak w poprzednich seriach. Z 4 serii najzabawniejsze były kalambury:)
[spoiler] No znalazłam co będzie w piątym sezonie. Edie wyjdzie za mąż i główna intryga serii ma być oparta na jej mężu właśnie. Córka Bree zajmie się swoim dzieckem(podobno Danielle wyszła za mąż). Suzan z Mikem się rozwiedzie ale nie wiem dlaczego. To niepotwierdzone informacje ale zawsze coś. Od 28 września będą nowe odcinki. Mam adres do Swietnego Torrenta gdzie odcinki pojawiają sie dzień czy dwa po premierze jak znajdę adres to wkleję:)) Co do serialu w ogóle to uważam ,że wprowadzenie Katherine na stałe to błąd. Nie jest zbyt interesującą postacią. Za bardzo przypomina Bree ale jest strasznie drętwa. Po za tym w 4 serii zakończyli poprawiać wizerunek Gabrielle. Ale to dobrze bo przestała być tak jedno wymiarowa jak w poprzednich seriach. Z 4 serii najzabawniejsze były kalambury:) [/spoiler]
Niesamowite, jak można mieć skrajnie różne zdania Jak dla mnie, pierwszy odcinek 5 sezonu jest rewelacyjny.
Spoiler:
Twórcy odważnie przesunęli akcję o pięć lat do przodu - czyli znajdujemy się w tym miejscu, w którym skończył się - zaskakująco - sezon czwarty. Sporo się pozmieniało, pojawiły się nowe problemy, ale część pozostała znajoma. Szczególnie interesujący wydaje się wątek Gaby, bo ona zmieniła się najbardziej. Jest też nowa postać - ten dość tajemniczy mężczyzna - to on będzie odpowiadać za wątek kryminalny w tym sezonie. A że wspomina coś o zemście na samym końcu, może być ciekawie.
Nadal jest zabawnie, typowe dla serialu złośliwości, dobre dialogi są na swoim miejscu. Nie widzę powodu do tak daleko idących ocen - jak ta dxe. No ale każdy widzi sprawy inaczej
A sam początek serialu - pierwsza scena z rodzaju tych metafizycznych, o przeznaczeniu, splataniu się losów - dość charakterystyczne wątki dla serialu - kapitalny.
[quote="dxe"]Ale ladnie skaszanili serial :<[/quote]
Niesamowite, jak można mieć skrajnie różne zdania :) Jak dla mnie, pierwszy odcinek 5 sezonu jest rewelacyjny.
[spoiler]Twórcy odważnie przesunęli akcję o pięć lat do przodu - czyli znajdujemy się w tym miejscu, w którym skończył się - zaskakująco - sezon czwarty. Sporo się pozmieniało, pojawiły się nowe problemy, ale część pozostała znajoma. Szczególnie interesujący wydaje się wątek Gaby, bo ona zmieniła się najbardziej. Jest też nowa postać - ten dość tajemniczy mężczyzna - to on będzie odpowiadać za wątek kryminalny w tym sezonie. A że wspomina coś o zemście na samym końcu, może być ciekawie. [/spoiler]
Nadal jest zabawnie, typowe dla serialu złośliwości, dobre dialogi są na swoim miejscu. Nie widzę powodu do tak daleko idących ocen - jak ta dxe. No ale każdy widzi sprawy inaczej :)
A sam początek serialu - pierwsza scena z rodzaju tych metafizycznych, o przeznaczeniu, splataniu się losów - dość charakterystyczne wątki dla serialu - kapitalny.