🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Weeds

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
marilyn
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Weeds

Post autor: marilyn »

...bo uważam, że na nowym forum powinien być temat o tym serialu ;-)

nie mogę się doczekać finałowego odcinka 3 sezonu, bo od kiedy Celia weszła do interesu lubię ją jeszcze bardziej;D
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

[3x15]:

Obrazek

Finałowy odcinek 3. serii. Jeszcze nie oglądałem, zrobię to chyba wieczorem.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

swietny odcinek, w stylu "czekaj teraz ogladaczu niecierpliwie na kolejny sezon;f"

cudowne sceny groteski z grajacym na banjo Dougiem;)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ciekawy odcinek, choć szkoda że tak szybko zakończyła się współpraca Nancy z Giulleremo (czy jakos tak;) Fajna by parke tworzyli ;-)
No i troche nie rozumiem tych przenosin, musieliby wprowadzić wszystkich nowych bohaterów, no bo wszyscy sąsiedzi nie przeniosą się z Nancy:/ Mam nadzieję że scenariusz nie popsuje się w czwartym sezonie jak w PB.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

możliwe mini spoilery! choć to bardziej domysły co dalej :P

no, koniec sezonu niczego sobie :D. Doug grający na banjo wymiata, jego pioseneczka ROXX. Śmieszni też są "zapaleni (prawie dosłownie xD ) katolicy". Niezły wątek przenosin, ciekawe gdzie sie przeniosą? moze Pittsburg?? :twisted: No i ciekawi mnie kto sie z nimi przeniesie, mysle że może Conrad pojedzie za Nancy, Celia pójdzie siedzieć, z powodu hodowli w jej domu, Doug zostanie, ewentualnie moze sie bedzie pojawiał sporadycznie... Cóż, aby sie dowiedziec, nalezy nam poczekać do sierpnia 2008 (chyba) :(
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Dla formalności - 3. sezon w całości:

Obrazek
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Czy 3 seria trawki liczy tylko 15odc.?
marilyn
Wskaż do odpowiedzi

nie wiecie czy planowana jest 4 seria?
bo jak dla mnie to finałowy odcinek zakończył się tak, że mógłby to być finał całego sezonu. wszystko zniszczone, nancy rozpoczyna nowe życie...
sobiesky
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sobiesky »

marilyn pisze:jak dla mnie to finałowy odcinek zakończył się tak, że mógłby to być finał całego sezonu.
Bo to byl ostatni odcinek sezonu = finalowy :) hehe zartuje wiem o co Ci chodzi - osobiscie mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiele odcinkow :)
marilyn
Wskaż do odpowiedzi

lol, tam miało być całego serialu ;)
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

nie mam watpliwosci, ze kolejny sezon bedzie...
zapewne koniec lata 2008 zacznie sie jego emisja [w pittsburghu ;f]
sobiesky
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sobiesky »

i mam tez nadzieje ze banjo bedzie gadzetem Douga przez wszystkie nastepne odcinki
i to pewnie on bedzie gral i spiewal startowa pioseneczke male pudeleczka mejk at tikitaki :D
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

uwielbiam ta startowa piosenke
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

uwielbiam ta startowa piosenke
ja właśnie nienawidze tej zrytej na maxa pioseneczki, zawsze ją przewijam (choc w 3 sezonie pojawiala sie juz w różnych mutacjach, to raz czy 2 przesłuchałem sobie ją)
uważam że w czwartym sezonie powinni ją juz zmienic, bo ile mozna...
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Helventis, w drugim sezonie, procz odcinka finalowego tez mamy rozne odmiany tej piosenki...[ktora jest dosyc nietypowa i oddajaca klimat takiego miejsca]
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

a ja wlasnie najbardziej ja lubie w wersji z 1seri i zgadzam sie z dukekubas
ona oddaje klimat
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

ja serial dopiero co odkrylam ale za jednym zamachem obejrzałem 3 serie :D
super serial, świetne gagii, szybka akcja i niespodziewane zwroty akcji, zycie na przedmieściach opisane w prawdziwy i smieszny sposób

co do piosenki tytulowe :lol: :lol: super jedna z lepszych czołowek jakie widzialam
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

A ja od nie dawna oglądam i w ciemno sciągnołem 3(trzy) serie weeds
właśnie kończe juz :P :( i Czekam na kolejny sezon...
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Nie wiem czy wiecie co do tych piosenek ale właśnie w bodajże 13 odcinku śpiewa intro Linkin Park, nie do rozpoznania;P

A humor jest naprawdę zabawny chodź nic nie przebije według mnie specyficznego klasycznego humoru serialu "psych". Nie żeby to była reklama ale polecam;D Wracając do Weeds t też dobre nie powiem, np. moment kiedy był nalot na hodowle i panika Andy`iego , upłakałem się ze śmiechu;P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ