Ciekawy odcinek, choć szkoda że tak szybko zakończyła się współpraca Nancy z Giulleremo (czy jakos tak;) Fajna by parke tworzyli ;-)
No i troche nie rozumiem tych przenosin, musieliby wprowadzić wszystkich nowych bohaterów, no bo wszyscy sąsiedzi nie przeniosą się z Nancy:/ Mam nadzieję że scenariusz nie popsuje się w czwartym sezonie jak w PB.
Ciekawy odcinek, choć szkoda że tak szybko zakończyła się współpraca Nancy z Giulleremo (czy jakos tak;) Fajna by parke tworzyli ;-) No i troche nie rozumiem tych przenosin, musieliby wprowadzić wszystkich nowych bohaterów, no bo wszyscy sąsiedzi nie przeniosą się z Nancy:/ Mam nadzieję że scenariusz nie popsuje się w czwartym sezonie jak w PB.
możliwe mini spoilery! choć to bardziej domysły co dalej
no, koniec sezonu niczego sobie . Doug grający na banjo wymiata, jego pioseneczka ROXX. Śmieszni też są "zapaleni (prawie dosłownie xD ) katolicy". Niezły wątek przenosin, ciekawe gdzie sie przeniosą? moze Pittsburg?? :twisted: No i ciekawi mnie kto sie z nimi przeniesie, mysle że może Conrad pojedzie za Nancy, Celia pójdzie siedzieć, z powodu hodowli w jej domu, Doug zostanie, ewentualnie moze sie bedzie pojawiał sporadycznie... Cóż, aby sie dowiedziec, nalezy nam poczekać do sierpnia 2008 (chyba)
możliwe mini spoilery! choć to bardziej domysły co dalej :P
no, koniec sezonu niczego sobie :D. Doug grający na banjo wymiata, jego pioseneczka ROXX. Śmieszni też są "zapaleni (prawie dosłownie xD ) katolicy". Niezły wątek przenosin, ciekawe gdzie sie przeniosą? moze Pittsburg?? :twisted: No i ciekawi mnie kto sie z nimi przeniesie, mysle że może Conrad pojedzie za Nancy, Celia pójdzie siedzieć, z powodu hodowli w jej domu, Doug zostanie, ewentualnie moze sie bedzie pojawiał sporadycznie... Cóż, aby sie dowiedziec, nalezy nam poczekać do sierpnia 2008 (chyba) :(
nie wiecie czy planowana jest 4 seria?
bo jak dla mnie to finałowy odcinek zakończył się tak, że mógłby to być finał całego sezonu. wszystko zniszczone, nancy rozpoczyna nowe życie...
nie wiecie czy planowana jest 4 seria? bo jak dla mnie to finałowy odcinek zakończył się tak, że mógłby to być finał całego sezonu. wszystko zniszczone, nancy rozpoczyna nowe życie...
[quote="marilyn"]jak dla mnie to finałowy odcinek zakończył się tak, że mógłby to być finał całego sezonu.[/quote] Bo to byl ostatni odcinek sezonu = finalowy :) hehe zartuje wiem o co Ci chodzi - osobiscie mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiele odcinkow :)
i mam tez nadzieje ze banjo bedzie gadzetem Douga przez wszystkie nastepne odcinki
i to pewnie on bedzie gral i spiewal startowa pioseneczke male pudeleczka mejk at tikitaki
i mam tez nadzieje ze banjo bedzie gadzetem Douga przez wszystkie nastepne odcinki i to pewnie on bedzie gral i spiewal startowa pioseneczke male pudeleczka mejk at tikitaki :D
ja właśnie nienawidze tej zrytej na maxa pioseneczki, zawsze ją przewijam (choc w 3 sezonie pojawiala sie juz w różnych mutacjach, to raz czy 2 przesłuchałem sobie ją)
uważam że w czwartym sezonie powinni ją juz zmienic, bo ile mozna...
ja właśnie nienawidze tej zrytej na maxa pioseneczki, zawsze ją przewijam (choc w 3 sezonie pojawiala sie juz w różnych mutacjach, to raz czy 2 przesłuchałem sobie ją) uważam że w czwartym sezonie powinni ją juz zmienic, bo ile mozna...
Helventis, w drugim sezonie, procz odcinka finalowego tez mamy rozne odmiany tej piosenki...[ktora jest dosyc nietypowa i oddajaca klimat takiego miejsca]
[b]Helventis[/b], w drugim sezonie, procz odcinka finalowego tez mamy rozne odmiany tej piosenki...[ktora jest dosyc nietypowa i oddajaca klimat takiego miejsca]
ja serial dopiero co odkrylam ale za jednym zamachem obejrzałem 3 serie
super serial, świetne gagii, szybka akcja i niespodziewane zwroty akcji, zycie na przedmieściach opisane w prawdziwy i smieszny sposób
co do piosenki tytulowe :lol: :lol: super jedna z lepszych czołowek jakie widzialam
ja serial dopiero co odkrylam ale za jednym zamachem obejrzałem 3 serie :D super serial, świetne gagii, szybka akcja i niespodziewane zwroty akcji, zycie na przedmieściach opisane w prawdziwy i smieszny sposób
co do piosenki tytulowe :lol: :lol: super jedna z lepszych czołowek jakie widzialam
Nie wiem czy wiecie co do tych piosenek ale właśnie w bodajże 13 odcinku śpiewa intro Linkin Park, nie do rozpoznania;P
A humor jest naprawdę zabawny chodź nic nie przebije według mnie specyficznego klasycznego humoru serialu "psych". Nie żeby to była reklama ale polecam;D Wracając do Weeds t też dobre nie powiem, np. moment kiedy był nalot na hodowle i panika Andy`iego , upłakałem się ze śmiechu;P
Nie wiem czy wiecie co do tych piosenek ale właśnie w bodajże 13 odcinku śpiewa intro Linkin Park, nie do rozpoznania;P
A humor jest naprawdę zabawny chodź nic nie przebije według mnie specyficznego klasycznego humoru serialu "psych". Nie żeby to była reklama ale polecam;D Wracając do Weeds t też dobre nie powiem, np. moment kiedy był nalot na hodowle i panika Andy`iego , upłakałem się ze śmiechu;P