Uprzedzam, czytacie na własną odpowiedzialność. Eric Kripke opowiada co nieco o nowym sezonie Supernatural. To dla gryzacych palce z niecierpliwości :D :P
Dla mnie supernatural to jeden z niewielu seriali które nigdy nie zeszły ponizej pewnego, tutaj akurat bardzo wysokiego poziomu. Zapowiada się ze ten 4 sezon bedzie tak samo dobry, moze nawet lepszy
Dla mnie supernatural to jeden z niewielu seriali które nigdy nie zeszły ponizej pewnego, tutaj akurat bardzo wysokiego poziomu. Zapowiada się ze ten 4 sezon bedzie tak samo dobry, moze nawet lepszy :)
No nie moze byc ! ;/ Kumam ze budżet ma byc sporo okrojony ale zeby az tak?! Niech w ogóle zakontraktują Ackles'a i Padalecki'ego którzy bedą jezdzic na rowerze bo tak bedzie taniej :x
No nie moze byc ! ;/ Kumam ze budżet ma byc sporo okrojony ale zeby az tak?! Niech w ogóle zakontraktują Ackles'a i Padalecki'ego którzy bedą jezdzic na rowerze bo tak bedzie taniej :x
Serio zaczynam się bać o poziom 4 sezonu. Wygląda na to, że urżnęli im połowę budżetu i twórcy będą musieli się starać to jakoś nadrobić. Dziwne to dość, bo Supernatural akurat zazwyczaj zbiera dobre recenzje, w niektórych kręgach jest już nawet kultowy. Oglądalność fakt, spada, ale nie na łeb, na szyję; poza tym pokażcie mi serial który z czasem nie traci widzów. No i jak tu pozyskać nowych, skoro równocześnie produkt się ogołaca z wszystkiego co fajne? Dla mnie to niekonsekwencja; albo niech traktują Supernaturala jako swój produkt w który warto inwestować, albo niech go zdejmą z anteny.
Serio zaczynam się bać o poziom 4 sezonu. Wygląda na to, że urżnęli im połowę budżetu i twórcy będą musieli się starać to jakoś nadrobić. Dziwne to dość, bo Supernatural akurat zazwyczaj zbiera dobre recenzje, w niektórych kręgach jest już nawet kultowy. Oglądalność fakt, spada, ale nie na łeb, na szyję; poza tym pokażcie mi serial który z czasem nie traci widzów. No i jak tu pozyskać nowych, skoro równocześnie produkt się ogołaca z wszystkiego co fajne? Dla mnie to niekonsekwencja; albo niech traktują Supernaturala jako swój produkt w który warto inwestować, albo niech go zdejmą z anteny.
Mają mniejszy budżet na serię. Dla mnie nie ma problemu. Niech zrobią 12 odcinków zamiast 22. Ilość przerywników mogliby ograniczyć, za to akcję przyspieszyć no i jakieś fajne zakończenie wymyślić.
Mają mniejszy budżet na serię. Dla mnie nie ma problemu. Niech zrobią 12 odcinków zamiast 22. Ilość przerywników mogliby ograniczyć, za to akcję przyspieszyć no i jakieś fajne zakończenie wymyślić.
Kurde, Ruby fajna laska byla. Mogli zakonczyc serial na 3 sezonach jak zapowiadali wczesniej, a nie teraz krecic czwarty z budzetem na poziomie m jak milosc.
Kurde, Ruby fajna laska byla. Mogli zakonczyc serial na 3 sezonach jak zapowiadali wczesniej, a nie teraz krecic czwarty z budzetem na poziomie m jak milosc.
Mnie akurat brak Ruby i Beli absolutnie nie przeszkadza
Wolę Winchesterów.
Co do 4 sezonu- dlaczego z góry skazaliście go na porażkę?
Shen pisze:Kurde, Ruby fajna laska byla. Mogli zakonczyc serial na 3 sezonach jak zapowiadali wczesniej, a nie teraz krecic czwarty z budzetem na poziomie m jak milosc.
Akurat Ruby - "chociaż fajna laska była" nie stanowiła o wartości tego serialu
Dlatego apeluję- nie wydziwiajcie dopóki nie zobaczycie, ok?
Mnie akurat brak Ruby i Beli absolutnie nie przeszkadza :P Wolę Winchesterów. Co do 4 sezonu- dlaczego z góry skazaliście go na porażkę? [quote="Shen"]Kurde, Ruby fajna laska byla. Mogli zakonczyc serial na 3 sezonach jak zapowiadali wczesniej, a nie teraz krecic czwarty z budzetem na poziomie m jak milosc.[/quote] Akurat Ruby - "chociaż fajna laska była" nie stanowiła o wartości tego serialu :D Dlatego apeluję- nie wydziwiajcie dopóki nie zobaczycie, ok?
[quote="beata101"]Mnie akurat brak Ruby i Beli absolutnie nie przeszkadza :P Wolę Winchesterów.[/quote]
Zgadzamy sie ze soba w 100% w tym temacie :D Tez uwazam ze nie ma co teraz przesądzac, mam nadzieje ze serial nic nie straci i nadal bedzie moim number 1 :)