Wonder Years, The / Cudowne lata

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
camze
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Wonder Years, The / Cudowne lata

Post autor: camze »

Az sie dziwie ze jeszcze tutaj nie ma dopisanego tego serialu. Nie będę sie rozwodził długo nad tym serialem, dodam link do opisu:
http://www.imdb.com/title/tt0094582/

Na stronie torrenty.org jes plik torrent ze wszystkimi sezonami do sciagniecia. W komentarzach pod spodem jest link do "paczki" napisow do wszyskich odcinków. Czuje sentyment do tego serialu bo jest to serial mojego dziecinstwa podobnie jak Przystanek Alaska. Gorąco polecam, miłego oglądania :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Sam jestem z pokolenia poczatku lat 80 i rowniez pamietam jaki wielki boom byl na ten serial i jest to wedlug mnie kolejne nieporozumienie zaraz po komunizmie i popularnosci BH90210...
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Ja także to oglądałem od czasu do czasu, jednak już wtedy mnie to nie bawiło, oglądałem dla zabicia nudy, więc co dopiero teraz... Niektórych seriali lepiej sobie nie przypominać ;)
Zaphod123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Zaphod123 »

Wg mnie jest nadal znakomity. Świetnie ukazane realia lat 60\70-tych, nienachalny humor, często też wzrusza. Klasyka po prostu.
claudine
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: claudine »

Serial jest super. Kiedyś nie za bardzo mnie pociągał, ale teraz gdy jestem mamą, mam dom i rodzine i takie tam inne ble,ble,ble to zupełnie inna sprawa. Jestem na etapie 3 sezonu i nie nudzi mi sie. Taka idealna rodzinka z całkiem realnym życiem.
Jestem całkowicie za dopisaniem The Wonder Years do strony.
Gdyby do tego doszło mogę zapodać napisy.
dunk on u
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dunk on u »

Jestem na TAK by ten serial pojawił się tutaj.

Obejrzałem ostatnio 2 odcinki na tvn7 i "Cudowne lata" bawią mnie nadal tak samo. Bałem się, że odgrzewanie seriali z lat młodzieńczych nie jest dobrym pomysłem, ale w tym przypadku, jak i z "Robin Of Sherwood", myliłem się.
sojka
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sojka »

ja tez jestem za!
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Morfer »

Ja także jestem za, bo serial jest naprawdę znakomity
el-kojoto
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: el-kojoto »

Ja również bym poprosił o ten serial