Konkurs na logo (XviD asd) - smyczka.

Historyczne posty.
Morfer
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Morfer »

Cayack pisze:loga same w sobie ok, ale szkoda, że te prace nie są tak całkiem Twojego autorstwa :P
O co Ci chodzi :?: :?:
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

O co mi chodzi? Nie kwestionuję tego, że samo 'xvid asd' jest Twoje ale już tło (czy raczej cała reszta)... http://en.photofun.od.ua/ .
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Cayack pisze:O co mi chodzi? Nie kwestionuję tego, że samo 'xvid asd' jest Twoje ale już tło (czy raczej cała reszta)... http://en.photofun.od.ua/ .
No shit, Sherlock. Chciałbym być kiedyś tak bystry jak ty.
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

przyznaje że korzystałem z tej strony i co z tego :?:
Przecież to nie jest zabronione

Lecz niektóre prace są mojego autorstwa

edit:
nic w regulaminie nie było napisane że nie można korzystać z dobroci internetu

Pozdrawiam Morfer
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

mozna, mozna - nie zapominajmy ze to zabawa a nie profesjonalne grafiki, które potem zostaną rozwieszone na plakatach w całej polsce... :D
Obrazek When Dreams Come True...
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Shedao Shai pisze:No shit, Sherlock. Chciałbym być kiedyś tak bystry jak ty.
Marzenia.
Morfer pisze:przyznaje że korzystałem z tej strony i co z tego Question
Przecież to nie jest zabronione.
nic w regulaminie nie było napisane że nie można korzystać z dobroci internetu
Morfer, moim zdaniem powinieneś po prostu na początku o tym wspomnieć ;) . Taka praca fajnie wygląda, ale przez to nie nadaje się na oficjalne logo strony.
Lecz niektóre prace są mojego autorstwa
I są w porządku.
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

Cayack pisze: Morfer, moim zdaniem powinieneś po prostu na początku o tym wspomnieć ;) .
Przyznaje powinienem ale jakoś o tym zapomniałem.
Słowa przepraszam teraz za bardzo nie pasują ale mam nadzieje że mi wybaczycie :). Przy okazji jak wspomniał nasz Admin
xvidasd pisze:nie zapominajmy ze to zabawa a nie profesjonalne grafiki
Ja także potraktowałem to jako zabawę a nie rywalizowanie więc może przez to zapomniałem dodać skąd tak naprawdę korzystam.
Więc jeszcze raz przepraszam ale to chyba nie zaspokoi tego że was oszukałem
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Bzdura - popatrzcie na bannery na forum czy na stronie głównej - mam sam malować postaci z filmu czy też plakaty?
A może samemu robić też zdjęcia? No ale kadr z filmu to też nie moja "praca"... czyli wygląda na to, że np do bannera, który teraz jest musiałbym szukać człowieka podobnego do Monka i samemu robićmu zdjęcie?

A może na każdym kroku i przy każdym plakacie czy grafice mam pisać klauzulke:

Do stworzenia tego elementu graficznego wykorzystałem następujące plakaty i zdjęcia pochodzące ze stron:
link1,
link2,
link3,
link4.....

Myśl logicznie @Cayacyk zamiast błyskać takimi idiotyzmami - przecież każdy inteligentny, kto widzi prace @Morfer'a zdaje sobie sprawę, że przecież nie latał on z aparatem fotograficznym po mieście, żeby zrobić zdjęcie mostu czy choinki... :smt116
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

Nie obrażajmy się.
@Cayacyk ma racje ja postąpiłem źle i to moja wina że nie zrobiłem z tym nic tylko tutaj wystawiałem

Pozdrawiam
Morfer
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Haha, asd, z całym szacunkiem, ale sprawdziłeś chociaż ten link? :P Cała zabawa polega na tym, że strona automatycznie wstawia obrazek w obrazek. Autor nie męczy się z edycją w edytorze graficznym.

Prosta sprawa, że nikt nie lata z aparatem. Ale wykorzystanie gotowych schematów to żadna filozofia.

Porównanie "kadru z filmu", czy zdjęć promocyjnych i obróbce w photoshopie czy innym magicznym programie do wykorzystania tej strony jest co najmniej śmieszne. To tak jak jakbyś porównał własnoręcznie zrobioną animację userbarów do takiej, w której wykorzystałeś ubanimator.com.

W ogóle bym o tym nie wspomniał gdyby nie to, że ten temat uznałem za konkurs na oficjalne logo tej strony. A gdyby taki obrazek się pojawił, hehe, no nie mi by było w takim momencie głupio.

I jaki Cayacyk :P ?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

wybacz za przekręcenie nicku.
Wprawdzie to konkurs na oficjalne logo ale przerodził się w graffiti - podoba mi sie sam pomysł a nie sposób wykonania poszczególnych prac.

Chętnie zobaczę też Twoje, PROFESJONALNE wykonanie loga/graffiti @Cayack :grin:
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

O nieee, ja się nie podejmuję. Moje wykonanie wprowadzi tu jedynie większy śmiech/zażenowanie niż moje wypowiedzi. :grin:
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Wykonanie czegos bez szczypty kreatywnosci przez stronki do tworzenia efektow... Tiaa, grafik z niego:)
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

nie wszystkie prace są z tej strony część też sam wykonałem
Nic nie mówiłem że jestem grafikiem.
neotps a może ty coś zrobisz i sie z nami podzielisz ?? zobaczymy jaki grafik z ciebie jest.
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

dla odreagowania w sesji pobawiłem sie 15min i oto wynik:
Obrazek

A zeby nikt nie marudził :D ten pan na fotce jest z:
http://technabob.com/blog/wp-content/up ... tshirt.jpg :P
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2008, 21:32 przez ndb, łącznie zmieniany 2 razy.
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Morfer pisze: neotps a może ty coś zrobisz i sie z nami podzielisz ?? zobaczymy jaki grafik z ciebie jest.
Jak sie przyjrzysz to juz sa ze dwie na poczatku JAKO PIERWSZE mojego autorstwa, nie ma wiecej bo to bez sensu, logo do czego, do jakich kolorow, w jakich rozmiarach, z jakim przekazem... bez uscislenia standardow kazdy robi co chce i jak chce..
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

ndb jak dla mnie świetnie! Widać że to logo przynajmniej. A myśle że załozeniem było zmienienie obecnego loga a to naprawde się nadaje. Ale to kolorowe!
Obrazek
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

ndb Praca świetna i pozdrawiam serdecznie

neotps wybacz nie sprawdzałem już dawno pierwszej strony tylko przechodziłem od razu na tą twoje prace także są świetne

Poza tym to jest zabawa i ja także to potraktowałem jako zabawę mam nadzieje że wy także i nie będziemy sie o to kłócić

Pozdrawiam Morfer
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

To niby nie logo ale najwyżej ktoś skasuje.

Obrazek
Obrazek
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

piotr_cebo mogłeś to dać do konkursu na baner. Praca fajna

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ